Islamska statens tolkning av koranen är inte alls orimlig


ISLAM. Mohamed Omar skriver idag en krönika på Det Goda samhället som börjar så här: 

”Fredagsmorgonen den 10 november kapades radiostationen Mix Megapol i Malmös sändning av någon som bytte ut sändningen mot vad som kallats ”jihadistmusik”. Sången som spelades, ”For the sake of Allah”, beskrivs i flera medier som ”en rekryteringslåt för terrorsekten IS”.

Jag har lyssnat på sången och läst låttexten och tyvärr måste jag göra er alla, ni som övertygats om att Islamiska Staten ”inte har något med islam att göra”, besvikna. För jag fann nämligen att samtliga idéer i låten kom från islams båda huvudkällor: Koranen och profeten Muhammeds undervisning…”

Och slutar: …”Profet, uppmuntra de rättrogna till strid!”

Och detta är alltså exakt vad jihadistmusiken gör, den uppmuntrar, eggar och manar de rättrogna att utvandra från icke-islamiska länder och bege sig mot fronten för att, liksom Muhammed och hans följeslagare, genom svärdet bygga den islamiska staten. Islamiska Statens tolkning av Koranen är inte alls orimlig.

Se denna scen för er inre syn: profeten Muhammed med svärd i hand som manar sina krigare till strid med löften om slavinnor i detta liv och högbarmade jungfrur i nästa. Kan ni föreställa er Jesus i samma situation? Och ändå säger vissa att alla religioner är likadana, att det är vad man gör dem till som räknas. Nej, det är skillnad i grunden.”

Läs hela krönikan om varför Islamska statens tolkning av islam inte är orimlig på Det Goda Samhället. 

Om Mohamed Omar på bloggen…


13 responses to “Islamska statens tolkning av koranen är inte alls orimlig

 • Klarsyn

  Ytterligare en del i det hybridkrig som Islam bedriver i Sverige.

  Gilla

 • Mimi N.

  Som Thomas sa: statsministern är svetsblind och, skulle jag säga, stendöv med !!! Han är stendöv och kan knappt prata och så fort han vill nåt slår han i golvet med sin nya marskalkstav.- en present från bästisen Hultqvist.

  Gilla

 • Truthfighter

  Nä, koranen och islam går ju endast ut på det, att fördärva allt gott!!! Det är emot allt vad Gudomligt är!!! Se bara på ALLA andra religioner och jämför. TOTALT INVERTERAT!!! Det är för att muslimerna vet hur genomrutten islam är, som de blir så arga för kritik. FÖR DE VET ATT DET ÄR SANT!!! Men de VILL främja ondskan. I LÖNNDOM!!! Det är bara så de är. Därför blir de så arga, när de blir avalöjade i sin ondskefullhetsbejakelse, som de sen ger utryck för i terror än mer, p g a detta.

  Islam är som en hydra! Hugger man av ett huvud, växer det ut två nya.

  Gilla

 • centurion

  Vi behöver inte vänta på invasionen. Den pågår och har pågått, medans de flesta av oss satt och sov. Det handlar inte om anpassning, integration, komma i arbete, betala skatt, bli svenskar, etc. Den otäcka sanningen stavas : JIHAD. Alla dessa testosteron-stinna unga vuxna inväntar bara signalen till attack. Lär nog bli en hyfsad enkel match mot de godtrogna svennarna. Så…kämpa på med opinjons-bildningen och var beredda !

  Gilla

 • Islamska statens tolkning av koranen är inte alls orimlig — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Islamska statens tolkning av koranen är inte alls orimlig — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Allvarligt talat,tror jag att Löfven har svårt för att kunna tillgodo göra sig både talat och skriven upplysning.
  När jag tittade över hans CV så fanns det inget som tydde på att han har förmåga att tillgodogöra sig utbildning,allt slutade efter en termin och jag kan tänka mig att det slutade redan efter en eller två veckor.
  Vi har verkligen fått en nitlott med honom,hoppas bara att eländet tar ett slut September 2018 !
  Ju,Johansson ,Justitieministern och hela denna feministiska regering åker med i samma badvatten!

  Gilla

 • angelicaplacet

  Jag kan inte komma ifrån att jag får en konstig känsla när det gäller den där Omar.Det är många som länkar till hans texter men jag skulle aldrig göra det.
  och varför låtsades radion inte märka att islamiska staten spelade låten?

  Gilla

  • Truthfighter

   MALMÖ!!!

   Gilla

  • För Vårt Bästa?

   Inkvoterat ”ensamkommande barn” som påstår sig ha jopat med radio” kantänkas eller ett stycke konvertit eller ett stycke MP/V. Kanske rent av att det har hittats ett hål i säkerheten precis som övriga ”olyckor” som kommit fram under hösten.

   Gilla

 • Realist

  SR vart har dom ”outsoursat” sin säkerhet till för land ???

  det ska vara omöjligt att ”KAPA” en / flera radiokanaler för RIKETS SÄKERHET !!!

  Gilla

 • Carina-Fina

  Har regeringen och statsministern och hans lille vän lyssnat på inslaget?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: