Två avsnitt av ”Renées brygga” dras in efter anklagelser

MEDIA. Två avsnitt av den kommande säsongen av ”Renées brygga” dras in efter att två av gästerna anklagats för sexuella övergrepp, skriver Nöjesbladet. Det handlar om tidigare TV4-profilen Martin Timell, och en komiker som anklagats för våldtäkt.

Johan Janrell, exekutiv producent för programmet, bekräftar för tidningen att avsnitten stoppas:
”I ljuset av de senaste veckornas händelser gör vi av förklarliga skäl en noggrann översyn av våra kommande produktioner”, skriver han i ett mejl.

-Pettersson undrar varför Aftonbladet namnger Martin Timell men inte Soran Ismail?

https://twitter.com/Soranismail/status/899928799055405057

Nedan en skärmdump, om filmen ovan skulle försvinna från Twitter…

31 thoughts on “Två avsnitt av ”Renées brygga” dras in efter anklagelser

  1. Normalt inte konspirationsteoretiker men detta är löjligt. Uppenbarligen skyddar man Soran Ismail.

    • Som Lotta Brome’. För att de ingår i den politiskt korrekta likhetsfamiljens hägn. Det gör inte Martin Timell och Lars Krone’r. För de är inte homosexuella eller utifrånkommande utlänningar. SÅ ENKELT ÄR DET!!!

  2. Jo det gör Aftonlögnen för att dom är en feg jävla skittidning,
    men så länge Svensken envisas med att köpa möget så
    kommer dom att fortsätta på den inslagna vägen.

    Egentligen så är dom rashatare, som nervärderar vita.

  3. Kan berätta att jag nu har kontakt med Margareta Larsson. Vi ska samarbeta för en bättre . En kompis som är vänsterpartist tyckte jag skulle passa mig o menade att hon nog röstar mycket på SD i riksdagen. Hur knasig får en vänsterpartist va? När äntligen en riksdagspolitiker tycker som jag ska jag då skippa henne? Givetvis INTE. Har ju försökt att få kontakt med någon från V i dessa frågor utan att lyckas. Maggan har bjudit in Peter Götze till riksagen. Bara det visar hur kunnig hon är. Heja Maggan!

  4. Det vet du väl Pettersson, att det är vår folkgrupp det ska hetsas mot. Vad går #metoo ut på, annat än det. VEM VÅGAR GRANSKA RESTAURANGBRANCHEN EXEMPELVIS????? Vi ”Vita heterosexuella män”, ska ställas ut för all mångdubbeltrippelskit som soran och hans kompisar gör. Vi ska bli syndabockar för alla utlänska brunsttjuresvin. Så vill vänsterpacket som styr oss ha det.

    De bryr sig inte om skiten, och hur djupt ner i gropen den befinner sig. Utan vilken härkomst, sexuell läggning och kön den har som utför. Det är DETTA, vänsterpacket bryr sig om. Ju mörkare i synen, ju mer sexuellt politisk korrekt apart, och ju mer feministkvinna man är, desto friare går man från anklagelse, i dagens vänstersubjektiva samhälle, där brottslighet ALLTID, för dem, handlar om den som INTE är vänster, kvinna, utlänning eller homosexuell. För ALLA är ju bara lika om man tillhör den av vänsterpacket utvalda likhetsfamiljen.

    Soran blir bara fulare och fulare dag för dag, genom sin amatörtalibanism.

  5. Glöm inte att; bland alla trånande gnällspikar finns det gott om ”Klättermusar”. Och ingen kärring vill väl få stämpeln som panelhöns. Så det är nog bäst att hänga på masspsykosen. Men är blott hälften av fallen relevanta, så är det givetvis illa nog.

  6. Vad händer om han är oskyldig men hade en batikhäxa bredvid sig i badbaljan.
    Och hon vill för allt i världen, djävlas med Timell.
    De tycker att alla vita män är kåtbockar, det enda som duger är ”ensamkommande barn”.

    • Ja..och jag vägrar se TV program som enbart går ut på att stärka en kändis varumärken , Renees brygga , Sofias änglar , Tillsammans med Strömstedts , Wahlgrens , osv.i all oändlighet.

  7. Sanningen kommer man nog närmast om man utgår ifrån att där namn uteslutits handlar det om invandrare och där namnet nämns är det en Svensk.

  8. Efter att ha sett vag över 1000 sångerskor skriver så undrar jag om det finns en enda kvinna oi Sverige som inte blivit utsatt för sexuellt övergrepp.

      • Nu läser jag att även advokatkvinnorna ska vara lika utsatta. Till och med Anne Ramberg törs inte annat än ställa upp. Vad blir nästa?

  9. Varför skriver AB och Expressen att det är Martin och X som gjort sig skylldiga till sexuella övergrepp? Sedan tycker jag att det är fruktansvärt att media dömer personer utan att dessa inte ens blivit utredda och långt mindre dömda för att ha utsatt kvinnor för sexuella övergrepp. Vart tog ”oskylldig tills motsatsen bevisats” ävgen? Och många av dessa sexuella övergreppen hände för så pass länge sedan att de är preskriberade vid det här laget. Men det här handlar om hur hemsk det vite mannen är och hur bra invandrare från MENA är.

    • Det bästa vore om man lade alla andra brott i Sverige åt sidan och bara ägnade sig åt detta falsarium under några år.

  10. ”Moderaterna skyller på invandrarna”

    Justitieminister Morgan Johansson (S)
    sågar Moderaternas förslag om att man
    ska kartlägga våldtäktsmäns etnicitet.

    -För mig spelar det ingen roll om man
    är svart eller vit. Begår man brott
    ska man buras in, säger han till TT.

    Enligt Johansson visar #metoo att
    sexualbrott förekommer överallt. Han
    säger att den gemensamma nämnaren är
    att de som begår dessa brott är män.

    -Det förefaller som om Moderaterna
    drar sig för att prata om mäns roll
    i det här och i stället bara vill
    skylla på invandrarna, säger han. ”

    Har Morgan rökt på eller?
    Det går ju inte att blunda för fördelningen /utländska/svenska förövare hur länge som helst.

    Och på tal om sexualbrott, har han totalt missat Lotta Bromé?

    • Varför får inte Morgan stå till svars för sitt oförskämda och otäcka utfall mot polackerna? Från statsministern, i media och i riksdagen?

  11. Kanske jag som har fel men verkar inte sexuella trakasserier och våldtäkter mer vanligt inom nöjesbranschen än andra branscher? Jag känner inte till några sådana fall där jag jobbar eller har jobbat. Men jag är ingenjör och jobbar alltså i en helt annan bransch.

      • Eller ingetgör eller ingetrör.
        Även i andra branscher jag jobbat i har jag aldrig märkt av detta.
        Men är det inte rätt allmänt känt att framförallt kvinnor haft sex för att få en roll? Kanske de ångrat sig efteråt?
        Oavsett är det fruktansvärt.

  12. Ursäkta att jag byter ämne. Brukar titta på riksdagsdebatter i tv 2. Nyss var en om psykvården. Om ECT o piller. Om detta har jag skrivit spaltkilometer i SN men lite här på Petterssons. Jo en kvinna vid namn Margareta Larsson tog upp detta med social ministern. Är inte det Jimmies svärmor? Hon var partilös. Men äntligen någon som fattade frågan. Hon var den bästa politiker jag någonsin hört i detta ämne. Annika Strandhäll såg ut som ett levande fråge tecken. HEJA MAGGAN!

  13. Aftonbladet följer uppenbart samma diffusa resonemang som SVT vad gäller namnpubliceringar av personer anklagade för sexuella övergrepp i samband med #metoo-kampanjen.

    ”Charlotta Friborg, ansvarig utgivare på SVT Nyheter.
    Så resonerar SVT kring namnpubliceringar”

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-resonerar-svt-kring-namnpubliceringar

    Ansvarig utgivare Charlotta Friborgs försök att ”förklara” tycker jag förbryllar mer än hon lyckas bringa någon klarhet i vilken policy SVT följer.

  14. När media utelämnar brottslingars namn i sina artiklar, antar jag alltid, att det är en sk ”nyanländ” som begått brottet. Felprocenten blir också minimal med denna metod, som rekommenderas.

    • Jhonsson:
      För den upptäckten får du inget Nobelpris ! 🙂
      Du lär inte en gång bli inbjuden…

Kommentera