18 thoughts on “Sossebild vs verkligheten

  1. Det borde stå: VI ÄR FÖR U OCH ÖPPNA GRÄNSER! Socialdemokraterna vill INTE förbjuda tiggeri, Stefan anser att det INTE går att förbjuda fattigdom! ”De flyr för sina liv” skrek Stefan löven till Jimmy Åkesson under en debatt apropå de ljugande unga männen….Socialdemokraterna är skyldiga till situationen i Malmö och var med om att inviga nordens största salafistiska moske där finansierad av Saudi Arabia – i Malmö och snart hela Sverige härskar stöldligor och kriminella klaner och SOCIALDEMOKRATEN STEFAN LÖVEN HAR JOBBAT HÅRT FÖR ATT DET SKA BLI SÅ! Sossarna är lögnare och HYCKLARE och lurar svenska folket med floskler samtidigt som de kör landet i botten!

  2. Det håller på att bli en ful ovana för Stefan Löfven, att tänja på sanningen.
    Förtroendet för honom sjunker i proportion till lögnerna.
    Det vore en fördel om svenska folket ville uppmärksamma detta inför valet 2018

  3. Vore smartare att säga Vi ska försöka sätta stopp fast med en sån polisledning med Eliasson i spetsen så finns det ju inte mycket hopp.

  4. Jag tror att Löven är både intelligent och snäll men eftersom han troligen står under tryck från någon ”stark islamstat” så har han inget val;
    Han är tvingad att låta islam invadera vårt fosterland!
    Det finns massor med ageranden som styrker denna tanke.
    Starkaste beviset är väl de 53 ockuperade, ”no-go zoonerna”,
    de som numera kallas ”svåra områden” (eller något liknande).
    Med en statsminister som värnade om det land han fått förtroendet att styra skulle Sverige tagit tillbaka dessa ockuperade områden.
    Det är ju ändå svenskt territorium!

    Vad kommer härnäst?
    Känner du dig trygg?
    Jag är rädd!

  5. Vi har hört det förr. Hårda tag mot gängkriminaliteten, hårda tag mot den grova brottsligheten och nu stopp för stöldligorna.
    Snack, snack och åter snack men ingenting blir gjort.
    Det är dags att stänga till landets gränser. Reinfeldt och Löfven har importerat mer än nog med kriminella och lycksökare, vilka de ovanpå allt påstår skall rädda landet.
    Vad vi behöver är en sverigevänlig regering vid valet 2018!

  6. Löven visar än än gång att vi lever i ett land där dumheten är vishet och vishet är dumhet. Vi har krönt den dummaste Dan och folket jublar. Är värdens rikaste land😂

    • Sverige Världens rikaste land?
      Det är förståeligt att folk i andra länder vill hit då de får veta att allt är gratis för dem bara de tar sig in i Sverige. Men tror någon att de öht. vill arbeta då de redan från första dagen fått mat, förtur till lgh, (kanske t.om. villa) samt gratis möbler, tand och läkarvård, barnbidrag, moderskapspenning m.m. utan motprestation?

      Det kommer att behövas allt färre anställda i företagen framöver. Så Vem skall försörja vem i framtiden? – Vore mycket intressant att få veta hur zigenarna ser på alla dessa nya bidragskonkurrenter?

      • Håller med dig och det är främst människor som lever på bidrag SOCIALDEMOKRATERNA importerat, – de räknar med deras röster så de kan behålla makten!

  7. Ja, detta visar ju tydligt hur mycket man kan lita på politiker, i synnerhet (S).

    De säger en sak, men verkligheten är något totalt annat.
    Fast, det begriper inte sosse.

    De kör enligt den ryska-kartan-principen:
    Stämmer inte kartan och verkligheten överens – då är det kartan som gäller…

    • Man kan inte lita på någon s k ”politiker” inom sjuklövern! Nu börjar valfläsket inför nästa års val! Moderaterna kopierar SD’s politik och går fria!
      Välj rätt, välj SD!
      Tack!

Kommentera