Invandrargäng skjuter i Köpenhamn – äldre medlar

INVANDRARVÅLD. Det har gått vilt till i Köpenhamn den senaste tiden. Nu har dock två gäng, Loyal To Familia och Brothas kommit överens om en tillfällig vapenvila under en månad. 

Ett avtal som har kommit till efter att föräldragrupper från båda sidor har träffatsoch uppnått en överenskommelse.

Fakta om konflikten: Köpenhamnspolisen har kvarhållit 64 bandmedlemmar sedan den 12 juni i år, där skjutningarna i konflikten började.

Under samma tid har polisen konfiskerat 37 skjutvapen i samband 3000 visitationer i  Köpenhamn.

Sedan juni har det varit 2 bandrelaterade skottlossningar.

Mer på DR.dr…

– Pettersson seren liten skillnad mot vårt land. I Sverige kallas det ungdomsgäng, i Danmark skriver medierna “indvandrer bander”.

Enligt Danmarks Radio är det en grupp “äldre män” som medlat fram en månads vapenvila. Att invandrargängen, “indvandrer Bander” på danska, på egen hand skulle sluta fred är helt uteslutet. Då skulle det gänget som tog initiativet framstå som svag och det skulle andra grupperingar utnyttja.

I Sverige verkar det saknas äldre män med ambitionen att…

Dessutom verkar det som Malmö på något vis är inblandat. Vid någon skottlossning har bil hyrts där och någon har kört över bron och skjutit i Köpenhamn för att sedan köra tillbaka. Typiskt skånskt beteende…

3 thoughts on “Invandrargäng skjuter i Köpenhamn – äldre medlar

  1. Tyvärr är det inte så.
    Detta är bara ett sätt att visa sin makt gentemot polisen och bygga vidare på parallellsamhället.
    Ett spel för det naiva galleriet och samtidigt sidsteppa polisen.

  2. Det er ikke bare ”ældre mænd” som står bag aftalen om våbenhvile. Det er Islamisk Trossamfund som står bag og som prøver at konsolidere deres magt over sjælene. Suk!

  3. Köpenhamn idag vad Chicago var på 20-30-talet med rivaliserande invandrargäng eller maffia !
    Mångkultur har tydliga avigsidor, lika barn leka bäst var något som man förr hörde när man växte upp och det är naturligtvis helt sant.

Kommentera