Har Zlatan fått hybris eller är hans konto kapat

Zlatan Ibrahimović är född i Malmö 1981 och har varit professionell fotbollsspelare i 16 år, vunnit olika ligor elva gånger i fyra länder, Zlatan har tilldelats Guldbollen, priset till Sveriges bäste fotbollsspelare, elva gånger. Ibrahimović har spelat i landslaget i 15 år och gjort 62 mål, och är därmed svenska landslaget främste målskytt genom tiderna. Kort sagt han är en av väldens bästa fotbollsspelare, MEN HAN HAR SLUTAT I LANDSLAGET och ska inte ta åt sig äran för dagens framgångar! 

Herr Ibrahimović har inte varit med i en enda match i VM-kvalet.

Dessutom ska vi inte glömma att Sverige har missat de två senaste vm-turneringarna, Sydafrika och Brasilien med Zlatan i laget.

44 thoughts on “Har Zlatan fått hybris eller är hans konto kapat

  1. I kväll sitter Stenbock och tittar på en B-lagsmatch,mellan Tyskland och Frankrike.Vid nationalsångerna sveptes bilden som vanligt,över de två elvorna.I Frankrike startar 7 styck solbrända i olika valörer.I hemmlaget mönstras 2 islamister,som stod med sina läppar slutna under nationalsången. Inte ens en landskamp kan längre fylla stadion.Stora luckor med tomma stolar,och ändå är detta två lag som även brukar bjuda på anfallsfotboll.

      • Stenbock :
        Det är bara att gratulera dig till att du orkar att titta på spektakel, du är dock inte ensam många tittar och uppskattar, jag är undantaget någon får vara det. Ha det så gott !
        Lena

  2. Zlatan ska hålla sig långt borta från landslaget,som tur är tror jag inte Janne A bryr sig,då ”laget går före jaget”
    Nu finns en harmoni och samhörighet eftersom ingen sticket ut,
    Startelvan var helnordisk.Homogent och ljust.
    Att ens diskutera att ta med den där arroganta självgode skånejuggen till vm är tragiskt.Då jan vi lika gärna ge upp innan.
    Zlatan och Erik Hamrén förstörde landslaget.

    • Zlatan Sveriges mest älskade spelare, fast av vem? Vilka bragder hämtade han hem? Tacka vet jag MFF innan Zlatan då tog vi Guld med svenska spelare och nu vinner vi igen utan Zlatan. Länge leve en tid utan Zlatan dyrkan. Så kanske vi kan se en riktig hjälte komma feam

    • Thomas! Jag tycker precis som du.Och det finns fakta och resultat på det att Zlatan och Hamren förstörde landslaget under dom år dom var med.Hamrens potential var överdriven efter att ha vunnit norska ligan som tränare.Ingen stor merit i fotbollsvärlden. Och Zlatan lider av storhetsvansinne. Komma från Rosengård och ha 3 miljarder i förmögenhet. Han måste vara Ygemans ideal medborgare. Han behöver inte klippa sig för 50 kr och bidra till socioekonomiska problem i Rosengård.

  3. Zlatan beskriver i sin bok, hur han som pojke sparkade upp cykellås.
    Ja, det är kanske inte så konstigt. Innan alla ”nyanlända” kommit till Sverige behövdes det inte särskilt svårforcerade cykellås.
    För på den tiden fick cyklarna vara ifred och stod kvar där man ställt dem.

  4. Cykeltjuven Zlatan beskriver i sin bok, hur han kunde sparka upp låset på cyklar, en enastående konstart.

    • Elsa:
      Det behöver man inte vara bollsparkare för. Har t.o.m. jag tvingats göra,en sen kväll vid Folkets Park när jag tappat nyckeln. 🙂

  5. Det enda som är värre än Zlatan är de dreglande sportjournalisterna, som i sin medfödda underdånighet, per automatik älskar att spela andrafiolen. Denna hybris-stinne zigge, som står och tuggar tuggummi under nationalsången, ska inte ens behandlas som klägget under skorna. Och han ska, i både tid och otid, bli inklippt för att vi ska få begapa oss över hans reaktioner efter någon spektakulär händelse i en match där han själv inte ens har deltagit. Tv och jöns-reportrar : Släpp taget om den efterhängsne narcissisten.

  6. Kanske Zlatan kan spela fotboll men svensk är han inte och kommer aldrig att bli.
    Om bondkatten föder sina ungar i stallet, blir det inte hästar av dem för den sakens skull.

  7. Förstår inte varför denna utlänning inte har utvisats? Han skulle över huvud taget aldrig ha släpps in i landet! Sverige har mer än nog av egna tjuvar och banditer och behöver naturligtvis inte alls importera detta klientel.
    Skicka tillbaka honom dit han kom ifrån, ingen vettig människa vill ha honom i Sverige, han har ingen som helst rätt att vistas här.
    Janne

      • Zlatan delar inte historia med oss. Zlatan känner inte vi med forna tiders svenskar. Nationen är svenskarna. Sen kan för all del staten dela ut papperslappar men vem bryr sig om dem längre, särskilt när gränserna har stått vidöppna?

  8. Zlatan’s tid är över vilket är en naturlig process.
    Fördelen med ett team som inte är så centrerat kring en person är att andra har mer möjligheter att stiga fram och så överraska motståndaren.
    Jag glädjer mig åt en ny era och önskar svenska landslaget lycka till i Ryssland (utan Zlatan).

  9. Man undrar ju varför inte Sverige har några fotbollsspelare i dag.
    Annat var det på Gre-No-LIs tid. Då bestod landslaget av enbart Svenskar. Nu är det väl nästan ingen Svensk i landslaget.
    Vad beträffa Zlatan så var en enorm turgubbe, men om han var en duktig fotbollsspelare vet jag inte om jag håller med om. Han hade helt enkelt en enorm tur.

    • Grune:
      Du måste inse att yngre generationer inte som vi två,kan jämföra med de verkliga svenska bollspelare,vi haft lyckan att få se.
      Fotboll på den tiden var en upplevelse med öppen och anfalls-rikt spel.
      I dag ställer de sig alla inom straffområdet,och söker sparka iväg bollen så långt som möjligt.Skit samma om den åker upp på läktarna.Sedan frågar de sig varför publiksiffrorna sjunker årligen !
      Vem minns idag den någonsin störste svenske bolltrollaren ”Nacka” Skoglund” ?

  10. Jag slutade att intressera mig för ”svensk” landslagsfotboll när halva laget bestod av negrer och araber.

  11. Jag har alltid uppfattat honom som en egenkär narcissist och jag tror privat så är han säkerligen ingen trevlig människa. Om han inte hade blivit fotbolls-stjärna så hade han förmodligen tillhört Balkan-jugge-maffian.

  12. Zlatan, skriver Sverige som Zweden, fotbollsspelare ja, men samtidigt den värsta sortens …..skalle.
    Hade han fortsatt i landslaget hade Sverige inte varit med till Ryssland, eftersom han var kung med 10 lakejer. Nu är det ett lag.

    • Nej fan,han är jugoslavisk zigenare !! Utan PK-pressens lovord i all deras möda för att lovorda mångkulturella landet,hade denne invandrare fortfarande,bott kvar i Rosengården.

      • tanten.
        Zigenare kan du se helt gratis,utanför i stort varje butik i Sverige. De är de som glatt säger ”hej,hej” till alla som passerar dem.Trodde du detta var ”fattiga EU-medborgare” ?

      • Nja personligen har jag inga bevis men enl. Google finns han upptagen (inkl.foto) bland dessa.Nåja,det är väl inget för oss att skämmas för ?

      • Tänk att populäre Målle är avliden.Väckarklockan för totala
        frälsningen av Småland,som ingen tidigare.
        En zigenare som verkligen berikat ”läsarrörelsen” som få. Glömmer aldrig när TV visade livebilder från ett av hans möten.Kom insvävande i en helikopter från ovan,klädd i en vit kostym.Bättre har aldrig tidigare och aldrig senare en herrens apostel,så realistiskt visats upp.
        Hade PK-pressen på den tiden var lika vaken,hade ju Målle slagit ”svartskallen” från Rosengården,med hästlängder !

      • ”zlatar” kallas en nomad zigenare på rumänska. Svenska hjälten heter dock Zlatan.
        Och vi tittar på Ibrahim (muslimskt namn) från en annan vinkel: dess kristna motsvarighet är Abraham.
        Vad är Zlatan då ? Ni avgör.
        Har jag klarat censuren nu, Pettersson ?

    • Volvo hopplockad med delar från hela världen,
      ända sedan 70-tal…mer och mer, snudd inget
      från Sverige…samma gäller Zlatan, ihopmont-
      erad här av blattar, precis som Volvo

  13. Kan vara att så att man tänker på Jantelagens första bud ”du ska inte tro att du är någon ”. När det gäller Zlatan så kan ingen ta ifrån honom epitetet duktig fotbollsspelare för det var han och kanske fortfarande är , men nu visar landslaget att man är en lagmaskin som kan prestera bra insatser utan hans medverkan vilket kanske retar en del . Sedan om Svenska landslaget är ett bättre lag med hans medverkan nu vet vi ju inte , för det är ju en lagsport som gör att det inte räcker med en stjärna utan ett sammansvetsat lag för att kunna bra resultat .

Kommentera