Den nya Karl Johan – terrorns tid är här

 

Karl Johans gate, informellt Karl Johan, är huvudgata och paradgata i Oslo i Norge. Gatan har fått sitt efter den svensk-norske unionskungen Karl XIV Johan. 

Det är det nya Norge, den nya världen, terrorns tid… Bilden härifrån…

Karl Johan, 17 maj 2011, norrmännen firar Jimmie Åkessons födelsedag tror jag…

8 thoughts on “Den nya Karl Johan – terrorns tid är här

  1. va de anbelangar mig, så timade Morsan å Stabben (vem
    fan de nu va?) in 4th of July , förbannat skickligt! Va nästan
    på väg dit själv, på den tiden…kanske träffat polarn under då?

  2. Om någon anser sig sig som ett offer så kan den inte ha fel gode tid vart är vi på väg………..?
    Jordan P verkar med all rätt att vara oroad.

  3. Globalisterna börjar bli mycket synliga:

    https://www.infowars.com/farage-george-soros-is-responsible-for-the-real-election-meddling-collusion/

    Lyssna på Nigel farage, fantastiskt,.gissar att Petterson kan finna detta intressant.

    De styr mycket i t.ex EU och Sverige utan att de flesta medborgare har en aning om hur vi är manipulerade, tackar högre makter för internet, ny syns globalisterna/eliten och deras knähundar som de inte gjorde före internet.

    NWO = game over….

  4. Jag minns att under andra världskriget fanns det stora betonghinder lite här och där i många svenska städer. Det var framförallt i kuststäder och de kallades stridsvagnshinder. En del var fasta, andra kunde flyttas ut och blockera vägar. Avsikten var att hindra förväntade invasionstrupper att komma in i landet. Det vi ser i Oslo är något helt annat. Det är för att skydda folket i den norska huvudstaden från en inre fiende, som ”godhjärtade” norska politiker släppt in i landet och som välkomnats med gratis mat, logi etc. Någon tacksamhet från de ”nyanlända” är inte att vänta. De representerar i många fall ondaskans religion och hatar sina välgörare. Det är bara en tidsfråga, innan det också i svenska städer kommer att se ut, som det gjorde i Berlin i slutet av andra världskriget. Barrikader på gator och torg. För att skydda oss mot en fiende, som inbjudits till vårt land av politiker och andra godhetsapostlar. Att vi i Sverige skulle behöva oroa sig för terrordåd, fanns inte ens i folks tankevärld för 20-25 år sedan. Nu är det många som oroar sig för terrordåd i vårt land. En del unviker större folksamlingar etc.
    Är det inbördeskrig på gång?
    För detta kan vi tacka Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven.

    • Löven och Reinfeldt tog över stafettpinnen efter politikerna som i början av 80-talet ställde upp den svenska dörren på vid gavegavel mot yttervärlden och önskade alla som ville välkomna att del av den svenska välfärden och under alla dessa år har svenska väljare vid varje val satt samma politiker till makten, mycket märkligt !

  5. Nu har även Oslo med all tydlighet belägrats av Islam.
    Nu faller även i Europa en stadsdel, en stad och ett land efter det andra åt Islam.

  6. Jag ogillar att norrmän är så duktiga på skidor och jag ogillar att det alltid står många och viftar med norska flaggor varhelst det är någon tävling i världen.

    Men jag gratulerar till att ni var kloka och övergav Sverige 1905. Sedan hade ni en tråkig parentes under VK2. I dag ska ni vara lyckliga och jag avundas er kloka och kraftfulla regering med duktiga kvinnor som inte skryter med feminism utan bara gör jobbet för era medborgare.

  7. man ser nästan fram emot hur det lovordas i PK när skiten står ivägen för en körglad ny norrman galandes allahskallmed…. Men bara nästan.

Kommentera