Urinvånare protesterar mot ockupanter i Paris

ISLAM. Borgmästaren och invånarna i en förort till Paris marscherar till ett område som ockuperas av muslimer medan de sjunger ”Marseljäsen” den franska nationalsången.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/929048490184970240

7 thoughts on “Urinvånare protesterar mot ockupanter i Paris

  1. Äntligen motstånd!
    Militant islam är som cancer som sprider sig i världen.
    Märkligt att så få reagerar.
    Titta hur folk lever i länder där islam styr: Afghanistan, Libanon, pakistan, bangladesh, mali, tadjikistan osv – fattigdom, analfabetism, astronomisk korruption, statens förfall, misär. Rikare är staterna som lever på olja men även där är det eländigt, kvinnoförtryck, klanvälde och rättslöshet för de flesta.
    Världens politiska ledare och media agerar som om islam var harmlös. De låtsas inte om eländet som följer radikal islam som brev på posten.

  2. Sverige har inga borgmästare och heller ingen så älskad nationalsång som Frankrike har, vi får då se till att få ut kommunordförande med följe, undrar vilken svensk sång de tänker framföra då ?

  3. Urinvånare som protesterar, får man göra så inom mångkulturella EU-familjen, är det inte kränkande, rasism och hets mot folkgrupp ?Något för kramgoa Sverige som nu ev enligt SVT nyheter kommer att betala ut skadestånd till s.k ensamkommande personer för felaktig information i samband med åldersbedömmningar att fundera på och ta upp i EU-parlamentet !
    Vad säger Lövens favorit mutter Merkel om detta mån tro ?
    Sverige är ju som sagt fantastiskt men allting är ju relativt.

  4. Va glad man blir när man ser och hör denna protest mot de muslimska gaphalsarna! Påminner inte så lite om den klassiska scenen i filmen Casablanca.

Kommentera