Expressen skriver om våldtäktsstatyer i stället för att beskriva verklighetens våldtäktsmän

MEDIA. I dag skriver Lars Lindström i Expressen att det är dags för kung Carl Gustaf att ta bort Slottets våldtäktsstatyer. – Pettersson vill inte påstå ett det är något slags rekord för den mannen har skrivit mycket dumt men det är i varje fall rejält tokigt och troligen ett försök att ta fokus från hans kollegor – de riktiga misstänkta våldtäktsfallen. 

Stockholm, Sverige och världen förändras och därför är det viktigt att vi behåller kontakten med historien och inte glömmer den.

Sedan kanske Carl Gustaf får ha synpunkter på statyerna men det är svenska staten som äger Stockholms slott och inte kungen.

Statyerna Lindström vill ha bort kallas Enleveringsgrupperna, och personligen tycker jag det är bättre om herr Lindström försöker få bort dagens livs levande våldtäktsmän och kollegor till Lindström…

Om  Lars Lindström på bloggen…

35 thoughts on “Expressen skriver om våldtäktsstatyer i stället för att beskriva verklighetens våldtäktsmän

  1. Vad är pojkens lindström problem? Skjortan hängande utanför brallorna, höger handen i fickan ser väldigt inteligent ut.Går han i ISSIS. ärende,dom sprängde flera tusenåriga statyer ,skall vi rensa ut våra konstskatter för att någon PK journalist inte uppskattar gammal konst..MVH ADOLF

  2. Det är riktigt läskigt när livs levande journalister förvandlas till statyer när övergrepp sker i de egna leden. Överfallsvåldtäkter begångna av invandrare skapar inte samma fenomen, de låtsas då helt enkelt inte om dem. Vad gäller riktiga statyer, har du testat KBT, Lars?

  3. Förr i tiden fick sådana som Lindström nöja sig med att kladda mer sina sjuka åsikter på väggarna i de dåtida offentliga toaletterna.
    Köp inte Expressen! Du sparar 8000 kr om året om du låter bli att köpa den. Helt skattefritt och utan arbete.

  4. Han beskriver karl den fjortonde johan som en klok och fredlig person. Klok var han säkert. Han hade dock en längre militär karriär än både gustav ll adolf och karl Xll.. det kan ju iofs bero på att de blev skjutna,men med journalistlogik så kan man ju vinkla allt dit man vill. Han krigade en hel del,både som fransman och svensk kronprins. Då är ju Oskar ll,som han förfasar sig över i krönikan både klokare och fredligare,då han aldrig krigade..

  5. Lars Lindström har väl rätt att skriva ned sin åsikt i en krönika i den tidning han jobbar på. Om man sedan har en annan uppfattningt kan man framföra det utan att håna honom.

    Han är inte den första som tyckt att statyerna inte passar där. Den första Bernadotte-kungen tyckte de var opassande och de ställdes undan i nästan 80 år tills man plockade fram dem igen. Då hade gipset de var gjorda av gått sönder och de gjordes om i koppar.
    Statyterna är skapade just för att visa när kvinnor kidnappas, utsätts för tvångsgifte eller bara våldtas.

    Själv har jag ingen åsikt om deras vidare öde.

      • Mia! Några saker att hålla reda på.Lars Lindström är en maktfaktor i samhället och vaknar han först nu när det gäller våldtäkter och bekymrar sig över några statyer när han konfronteras med det ämnet då är det mer än allvarligt.Då har han inte mycket att ge i den debatten.Sen den historia du ger kan vi läsa från hans krönika som du tagit rakt av från den.Sen heter han Lars Lindström och inte Anders Lindström som du skriver.Du brukar ju vara väldigt noga med fakta och källor.

    • Mia:
      Misstänkte tidigare idag,att du var ute och handla..Hade just väntat mig,att du som en av hans troligen få fans,skulle komma med försvarstalet för denna bondläpp ! Inget negativt i detta,alla har väl sin personliga smak,bland landets framgångsrika skribenter,med mitt undantag !
      Och du har ju som vanligt din…

      • Jag försvarar bara människors rätt att ha egna åsikter om saker och ting. Vad de än råkar heta.

        Lindströms eventuella fans tillhör jag inte.

      • Instämmer så länge han håller dessa för sig själva !
        Men som denne skribent sitta och söka påverka sin läsare a`la IS-terrorister,genom att angripa våra få kulturskatter som finns kvar.För mig ett gravt försök,att söka skada hela landet, och rasera våra ärvda kulturminnen !
        Och för sådan smörja betalar köpare dryga 20:-

  6. Tänk om skitblaskan X-pressen istället skrivit om det,som drabbar våra äldre svenskar runt om i landet.Ögnar över deras rubriker dagligen och inte en dag,utan det förekommer sådana gräsliga brott.I Bonnierblaskan HD,ligger dessa rapporter på rad lite längre in i blaskan.
    Rånare knackade till en lägenhet i Landskrona,och de inte ont anande öppnade för fyra berikare ,som rånade en grupp människor på allt av värde.
    Under denna nyhet står nästa från grannstaden Helsingborg.Samma förfarande som det tidigare.Här rånades en 65-årig man på guld och värdesaker,plus att man tvingade honom lämna över ett kontokort som drägget därpå hämtade ut 2.000:- på.Detta enbart i två småstäder i landet.Hur många sådana brott sker dagligen runt om i Absurdistan ?

  7. Lars Lindström! Så PK, kan man bli mer pinsam?
    Tänk om man läser vad Lindström skriver i Norge, Danmark o Finland, de kommer skratta läppen av sig! Svenskarna slår nya rekord i dubbelmoral igen!

  8. I sin desperata iver att jaga läsare finns skyrs inga medel.
    Sanning är underordnat, som sagt: kungen äger inte slottet, men det är väl roligare att sparka på honom…

    Men, vad kan man förvänta sig av PK-media?

    Istället för att rapportera om alla dessa övergrepp/mord/hot/bränder/stenkastning/mm som sker dagligen, och om vilka som utför dem, så väljer man att dribbla om vad media-personer gjorde för 10-15-20 år sen.
    Vad är mest fara för ett land? En radioprofil som är grov i truten eller gruppkn*llande ”pensionsräddare”…?

  9. Mig veterligt har ingen staty våldtagit nån eller på annat sätt stört varken kvinnor eller män, det har däremot Lindströms kollegor.
    I vart fall om man vill lyssna på ett flertal kvinnor, men det är väl inte nåt Lindström vill lyssna på. Bättre och låtsar vara ovetande och gnata på Kungen om oskyldiga statyer. Journalister kallar dom sig, ryggradslösa sillmjölkar skulle jag vilja säga.

  10. Den mannen är ett skämt, tycker jag.Än ladyboy som sitter och pinkar.man skäms för sånna individer.

  11. Efter Pippi Långstrump, Bert och Jan Lööf försöker man nu ge sig på den grekiska mytologin!!! Allt skall tydligen krossas för att jämna väg för den nya globalistiska världsordningen, styrd från Wall Street, (med avsikten att omvandla alla människor till vilje och identitetslösa bankslavar).

    Efterblivna hat & dyngspridare som Lars Lindström utgör ett allvarligt hot mot hela vår västerländska civilisation, -mot dess grundläggande fundament och värderingar!

    Apropå efterblivna journalister, se hur fruktansvärt illa de kan bete sig när de ibland vågar kliva ner från sina piedestaler för att röra sig bland vanligt folk! (dock inte utan personlig livvakt); https://www.youtube.com/watch?v=avd_BPpV9S0

    • Denne man ligger på samma nivå som IS-terroristerna.Även dessa angrep gamla hundraåriga kulturbyggnader och monument.Kanske menar denne skribent,vi skall spränga sönder de få kulturskatter, som ännu finns bevarade i landet….
      Bäva månne ryttarstatyerna med Kungar och andra bekanta personligheter,på deras höga Ross,lite varstans i landet.

  12. Vilket stolpskott till journalist denne Lars Lindström, skulle inte förvåna om han anmäler statyerna för dålig värdegrund.

  13. Det hade kanske varit viktigare att ta bort dom importerade
    gängvåldtäkter som Svenska kvinnor drabbas av ideligen?
    Eller vad tycker du Lars Lindström. Att skriva om Statyer
    som ju inte kan våldta någon, och förtiga gängvåldtäkter,
    ja det visar på hur låg status det är på Svens?ka journalistkåren

  14. Hur vore det om svenska folket som ju lär vara de styrande i Sverige gav EX pressen och AB ladet order om att alla skribenter på tidningarna vars efternamn börjar på Li skall avskedas.

  15. Det finns naturligtvis inga riktiga våldtäktsmän i PK-etablissemangets trygga heliga och mångkulturella Sverige, det måste vara den enkla förklaringen !
    Skulle det mot förmodan finnas några våldtäktsparasiter så kommer det aldrig fram i landet där sanningen är den värsta fienden inklusive SD.

  16. Vill minnas denne ”kändis” har sitt ursprung i Skellefteå, (inget ont mot andra norrlänningar) har kanske först nu bekantat sig med Stockholm,och vad den staden har att bjuda sina turister.Slott och höga hus typ Hallonbergen,har tydligen imponerat på denna lantis…
    I övrigt vilken värld denne skribent lever,får var och en själv bedöma sedan han lagt på luren i en intervju,med ”Granska Sverige” från 2014:

  17. Det visar väl på att han inte vill att utländska turister ska veta vad som sker i Stockholm.

    Skulptören var kanske synsk och visste att det skulle ske en explosion av olika sexuella handlingar i Stockholm i framtiden och att journalisterna försökte dölja det.

    • Du menar mörka verkligheten,och som vanligt ge en lögnaktig bild,till turister från Sveriges undergång ?

  18. Svårt att veta om den mannen bara jagar klick eller om han verkligen är ett fall för psykvården…

  19. Lars Lindström är ju Expressen största stolpskott i hård konkurrens med Schulman. Skulle bli lycklig om han också hamnade i sällskap med Virtanen, Soran, Lotta m fl

    • Hur kan ägarna Bonniers ha Lars L. anställd ??? Har Bonniers inget ansvar ?? Hur kan dom sprida sådan dynga ?? Vad i hela friden menar Bonniers ??
      VET HUT BONNIERS !!

    • Jag läste vad denne nolla hade skrivit så jag skickade honom ett brev om vad jag tyckte.Har kan ni läsa det.

      Du måste bli korad till århundradets stolle. Man tror inte att någon kan vara så tokig. Nu har ungdomar från MENA länderna utfört massvåldtäkter på flickor och kvinnor i det här landet i 10 år och du har hållit käften. Det är ryggrad att sen kräva att kungen tar bort vad du kallar våldtäktsstatyer från slottet. Något mer idiotiskt har jag inte hört från vad jag tror är en utbildad journalist. Saknar du totalt yrkesstolthet? Du skämmer ut en hel yrkeskår.

      • Bosse
        Det var bra komponerat…Förhoppningsvis har adressaten förstånd nog,att tyda dina rader. Fan tro`t 🙂

    • Ossie! Jag tror inte han hamnar i detta sällskap därför att en kvinna som ser denne erbarmeligt IQ befriade människa går stora omvägar
      när han kommer.Han får inte en chans.Har ni sett hans podd ? Något av det mest sjuka som en människa kan göra.Nästa steg måste vara inskrivning på mentalhospice.

Kommentera