11 thoughts on “Självständighetsmarsch i Polen

  1. 60.000, skulle vi lätt få ihop, om vi enades, och kring ett starkt tema. Vänstern lyckas ju! Och bara SD, är ju bra mycket större än vänsterpartiet. Men vi måste ha mer ”push” och ”go” i oss, än vi har idag, UTAN att gå över gränsen som devänsterextrema eller NMR. Det gäller att ha en positiv drivkraft för våra ideal. Och gå ut med det. ENADE!!!

  2. 60 000 det får vi ihop endast om de båda topplagen i Manchester skulle spela i Sverige.
    Vi resonerar för det mesta, ”klart vi har problem, men vad tjänar det till att klaga, de som bryr sig minst är de som vi röstat in i Riksdagen” ”So what”
    Demokrati, alltså folkstyre har vi inte någonsin haft i Sverige. De har alltid varit styresmännen som bestämt eftersom de när de blivit valda kallar sig vi och då är resten dem, dumskallarna m.a.o väljarkåren.

  3. Så ser det ut i ett land som ser till sitt eget bästa först
    och främst, och som inte låter landet gå bakåt genom
    import av Medeltiden!

  4. Man firar 99 år sedan de kom tillbaka på kartan, innan hade ockupations-makterna delat landet mellan sig.
    Man firar också att man äntligen röstat bort de sista resterna av kommunisterna och därmed har en regering helt fri från förtryckarna.
    Regeringen satsar helt på den egna befolkningen, till EUs stora förtret.
    Nu byggs mängder med billiga lägenheter för Polska ungdomar, som efterskänks efter 25 år. Nu höjs barnbidragen rejält för att främja barnafödandet, som redan gett enorma resultat
    Polen är ett helt nytt framtidsland dit även Svenska företag flyttar.
    Mercedes nya motorfabrik byggs, Volkswagen, Phillips plattskärmar, Husqvarnas trädgårdsmaskiner och Svenska fönster tillverkas i Polen.
    I regeringen sitter bara högutbildat folk, ingen svetsare. Ekonomiministern är professor i ekonomi. Han erbjöds jobb i världsbanken men avböjde, med orden ”han har mycket att göra i Polen”.

  5. Jag skulle ge en rejäl slant för att få se hur tufft ”de nyanlända” betedde sig i den samlingen.

    Vad sägs om 20 nyanlända på en polsk ung flicka, ni vet en vanlig gruppvåldtäkt.

    Nu har ju de nyanlända en stor publik som de kan visa hur modiga och tuffa de är, det måste väl vara mycket bättre för dem – alla 60 000 kan se på.

    En annan tanke jag får är: hur smart är et att tvinga på Polen ”nyanlända” (vilket skitord). Hur bra kommer de ”nyanlända” att trivas i Polen.

    Polen: Vi vill inte ha muslimer här!
    Efterbliven politiker/landsförrädare: Aha, då tvingar vi er.
    Polen: Okay, då är det inga problem. Välkommen alla.

    • Ska inte Polen och andra länder lyda det alltid så duktiga och allvetande Sverige som är så stolt över om sina framgångsrika s.k svenska modeller som hela välrden tydligen beundrar och alltid vill ta efter ?

  6. Härligt att se.
    Något helt annat än det fåtal nationalister som sluter upp i kulturmarxistiska Sverige.
    Polackerna firar sin självständighet men de bör se till att göra sig självständiga från Bryssel också innan det är försent.
    De pengar man får från EU får man betala igen mycket dyrt i slutändan, inte minst i form av krav på öppna gränser för folk som inte har i landet att göra överhuvudtaget oavsett vad fjantarna i Bryssel och inte minst Stockholm häver ur sig.

Kommentera