17 thoughts on “Grattis #Metoo

  1. Det förstod jag första dagen detta jippo satte igång, att det
    var för att ta blicken från alla vidriga gruppvåldtäkter
    som landet begåvats med tack vare import av efterblivna
    kvinnohatare, genom att inte klargöra för alla invällare att
    våld mot kvinnor automatiskt leder till utvisning, istället
    har det utdömts totalt löjliga straff vilket fått dessa barbarer
    att tro att kvinnosynen här är samma som från dom länder dom
    kommit ifrån. Och jag tror dom lyckats ganska bra med att ta
    blicken från dessa vidriga brott till förmån för att någon tafsat
    på någon? Otroligt vad lättlurat detta folket är??

  2. När dessa fruntimmer inte får det dom mest av allt önskar sig då blir dom aggressiva mot alla män.
    Det är ju så att vi vet att det är bäst för kvinnan.
    Om det kliar i örat och du tar fingret och kliar dig i örat, var är det bäst då, i fingret eller i örat.´????

  3. Du är en vanlig hederlig knegare utan karriärambitioner som jobbar 07:00 – 15:30. Du har en hygglig inkomst men inte tillräcklig för att ska kunna köpa dig ett boende utan bor därför hos det kommunala bostadsbolaget. En dag glömmer de ansvariga vem de företräder och lämnar därför dörren till konungariket på vid gavel och innan du hinner säga ”resehandling” står en uppsjö av främmande fåglar och kräver mat, husrum och meningsfull fritidssysselsättning.

    De som ”glömde” att regla dörren har nu ett problem vilket de medelst utpressning, löften eller lagstiftning raskt skicker nedåt. Den lokale företrädaren har nu ett problem som de lika raskt vältrar över på det kommunala bostadsbolaget som sprider ut detta i sitt bostadsbestånd.

    Du har nu ett problem för de nyanlända saknar all kunskap hur man bor och uppför sig i ett modernt land. De tror också på mytiska väsen som trots att denne ska vara allsmäktig och allvetande inte lyckats med att placera planeterna i banor så att samma kalender som denne också konstruerat stämmer. Samme mytiska väsen har också bestämt att dennes fanklubb ska avhålla sig från alla aktiviteter mellan solens uppgång och nergång en månad om året för att få vara fullvärdiga medlemmar.

    Detta medför i sin tur att när solen väl gått ner och det närmar sig sovdags så vaknar plötsligt drönarna och lever rövare in på småtimmarna. Med följd att din nattvila inte blir vad den borde och följdaktligen kontaktar du samma kommunala hyresbolag som troligen har en vänsterlutande politruk i ledningen. Du får troligen inget svar eller så får du en föreläsning om mångfald och värdegrund samt ett erbjudande att medelst kvällskurser bli integrerad i det nya Sverige.

    Du tar då kontakt med närmaste vald företrädare för ditt partival och blir då troligen anklagad för att både vara rasist och främlingsfientlig. På grund av detta, avsaknad av inbyggd floskelgenerator samt utebliven dygnsvila brinner inte bara proppskåpet för dig utan även närmaste ställverk och du utslungar mindre väl valda svador. Du är numera därför uthängd som dödsnazistrasist, kanske börjar få problem på jobbet och upptäcker att de som du satsat en femhundring i månaden hela ditt yrkesverksamma liv på inte hjälper dig som de utlovat utan kanske till och med utesluter dig ur gemenskapen.

    Du har nu blivit en äkta misantropi och av sorg och smärta skriver du av dig på alla ställen du hittar. Det är så de olämpliga kommentarerna uppstår. Eller så är det bara vänstertroll som vill ställa Pettersson i dålig dager.

  4. Mission accomplished – eller hur ? Alla intetsägande, andefattiga nuckor, avdankade artister och rabiata vänsterzombies har får nytt liv genom det smaklösa ödesdigra trickset #metoo. Låt dem bada i det som grisarna i lera …..

    • VänsterzoombieFÅR, kanske? 🙂 Väl talat i alla fall Mimmie. Du har så rätt i allt. Jag håller helt med. Så är det, tyvärr!!! Ett nytt propagandarör för vänsterpacket!

      • Enda kvinnokampen som var någotsånär bra, åtmistone i början, var ”Femen”. För de skilde inte ut förrövare, efter någon slags politisk korrekt vänsterpolicy. Åtminstone i början. Sen blev även de kuppade av vänsterextremisterna. Tyvärr!

  5. Bananrepublik? Sverige är ett kungadöme. Man kan undra om kungafamiljen ser vad som händer i vårt land?

  6. PK-vansinnet och tillbedjandet av den heliga värdegrunden har gjort att folk i allmänhet fullständigt tappat verklighetskontakt och sunt förnuft.
    Marschen mot avgrunden går allt snabbare för en stor del av Sveriges välindoktrinerade nyttiga idioter, tyvärr drar de med oss alla in i kollapsen.

    • Muhammed ska ha jobbet har Måna sagt. Att inte den ormögda bedragerskan sitter inne övergår mitt förstånd…

      • Och lika illa, vilken slags ”muhammed”, hon än menade. För det finns många lika ruttna perspektiv, på samma tema. Om ni förstår vad jag menar.

    • #metoo ska skämmas.Inte ett ljud om överfallsvåldtäkterna, afghanska gängvåldtäkter eller könsstympning. Istället så tror jag att inblandade vänsterliberaler ljuger och hittar på till 50 % för att skapa dimridåer över verkligheten. Det här kommer att bevisas som ett gigantiskt bedrägeri vad det lider för att rädda invandrande våldtäktsmän.Det här är Nordkorea v.4.0.

  7. Anmälningar om våldtäkter begångna av sk ”nyanlända” i nutid slänger polisen i papperskorgen. Däremot ägnar de sig åt vad sexfixerade människor i kändisvärlden hade för sig för tio år sedan och där en klapp på baken har upphöjts till våldtäkt.

    • Så behandlas Sveriges befolkning.

      Blir det bättre med samma parodi i 4-år till?

      Det är DU som kan påverka !

Kommentera