Boende vet, polisen gör det inte

En något tvetydig rapportering om tumultet i Brandkärr når oss idag.

Polisen i Nyköping berättar att man jobbar med att lagföra personerna, men att ingen hittills gripits. Det kunde vi höra i kvällens SVT Sörmland. Samtidigt läser vi i lokaltidningen om en Brandkärrsbo som säger att ”Alla vet vilka det är” och nämner t.o.m. en ledande person vid namn. Borde man därför inte ett dygn efter tumultet, höra hur polisen gripit ett antal personer som var delaktiga i skadegörelsen och stenkastningen?

6 thoughts on “Boende vet, polisen gör det inte

  1. Svensk polis är effektiv när det kommer till att sätta dit en fortkörande Pursvensk för där vet man att böterna i flertalet fall blir betalda. Plus i statskassan.

  2. Det handlar om order uppifrån, enskilda poliser svarar med att säga upp sig. Sverige styrs av socialistiska svin som gör allt de kan för att kränka den svenska befolkningen. Snart kommer folkresningen.

  3. Poliser arbetar olika beroende på vem det är…I Göteborg fick flygbladsutdelare från Nordfront ” hårda bandage” och vi kan se hur dom tvingats ligga i en hög på marken innan dom förs till arrest.
    Men när det gäller asylmissbrukare , i detta fall Nyköping , viker poliserna ner sig.
    Dessa olika måttstockar gör mig rasande !! När jag bodde i Nyköping på 1970 talet var Finska Z . det enda som orsakade ”störningar” .

  4. Otroligt att befolkning är rädda att tala sannigen, säger de vilka de är så kallas de säker för rasister ,islamofober av median samt politiker och riskerar blir stämda alternativ blir de rädda att bli själva attackerad av förövarna … Vad har Sverige importerat?

  5. Polisens totala oförmåga att gripa importerade stenkastare och annat sådant slödder är lika obegripligt som häpnadsväckande. Är det någon som hört att någon, som kastat sten på blåljuspersonal har gripits och lagförts?
    I ett par decennier har polisen demonstrerat sin oförmåga. Snart känd över hela världen och de kriminella flyttar hit med sinberksamhet. De ”nyanlända” är vana vid betydligt tuffare tag från poliser och skrattar åt våra sk dialogpoloser, som tror att gangsters blir snälla, om de får halalkorv och kaffe med dopp. Den ständigt uppvisade svenska naiviteten får en att skämmas.
    Sluta för h-e med daltet. Det räcker nu
    (Förlåt svordomen men den gick inte att hejda).

Kommentera