Angelica tog sitt liv när hennes våldtäktsanmälan lades ner. Våldtäktsmannen Adnan – som ”fått en chans i Sverige” – går helt fri…

Från Joakim Lamottes Facebook

ANGELICA TOG SITT LIV NÄR HON FICK REDA PÅ ATT HENNES VÅLDTÄKTSANMÄLAN SKULLE LÄGGAS NER.

I mitten av juni börjar jag få meddelanden av personer som är bekanta med en tjej från Vittaryd i Småland, som skrivit på Facebook att hon blivit utsatt för en våldtäkt. Personerna som hör av sig säger att den här tjejen tagit sitt liv efter att hon fått reda på att polisen tänker lägga ner utredningen. Tjejen heter Angelica Wiktor och när jag går in på hennes Facebooksida dyker ett sista inlägg från i somras upp:

Våldtäktsoffer!
Ni som inte vill höra -låt bli att läsa!
Han som våldtog mig har fått en chans här i Sverige. Han bor i närheten av mig och en kompis till honom var med den kvällen. Allt skedde i mitt eget hem, det ringde på dörren sent på kvällen och jag trodde något hänt min granne som är allvarligt sjuk i cancer men nej… jag blev indragen i sovrummet där han höll fast mig och våldtog mig medan hans kompis stod i hallen. Trots anmälan, förhör, rättsmedicinsk undersökning där de fann blåmärken/skador till följd av våldtäkten, gynundersökning som bevisar samma sak, tekniker som funnit bevis i mitt hem m.m så fick jag ändå ett telefonsamtal från polisen på min 30-årsdag att han går fri i brist på bevisning… Och, den andra mannen förföljer mig sen den dagen, han söker upp mig både via nätet i olika namn och förföljer mig personligen. Vad gör polisen? -INGET!!

Visa mer

22 thoughts on “Angelica tog sitt liv när hennes våldtäktsanmälan lades ner. Våldtäktsmannen Adnan – som ”fått en chans i Sverige” – går helt fri…

  1. Jag tycker att det hemskt att rättsystemet fungerar inte så bra som borde. Många brottslingar och våldtäktsman går fria. Inne i helvete spärra in honom för sitt brott och utvisa honom efteråt när han kommer ut från fängelse.

    • Och här tycker en person att det är OK att våldta.vad fan kommer du ifrån ? Inte kan det vara en svensk som är så korkad att de tycker det är OK!

    • Söker i tråden på flashback, men finner ingen identifierad gärningsman där ännu. Enligt Wikipedia bor det runt 300 personer i Vittaryd så det är nog bara att fråga på macken där (om de har någon sådan).
      ”…Den som förväntar sig att bli uppfångad av statens skyddsnät och få uppbackning från rättsväsendet är ju tamejfan en naiv idiot i dagens Sverige. Varje gång en brottsling blir dömd i det här landet är som att vinna lotto-jackpot. Var och en för sig är det som gäller nu för tiden! Lagen? Den får man ta i egna händer om man ska få något uträttat…”
      Håller där med till fullo! Det skulle behövas ett helt nytt rättsväsende i det här landet, – utformat av och till för folket (i motsats till det nuvarande politiserade & korrupta).

  2. Man ska inte samla billiga poäng och raljera vöver en sådan fruktansvärd tragedi. Men mina tankar far osökt till Mellan östern, där kvinnor straffas (t.o.m dödsstraff) för att dom blivit våldtagna. Är det vad det nya Sverige, kallar för en nationell värdegrund?

  3. Jag har också hört någonstans att kvinnan som föll offer för sex somalier alias ”svenskar” på finlandsfärjan tog sitt liv. De verkar också som de fick lindriga straff eller t o m friade av rätten om jag inte minns fel.

  4. MeeToo, FI och feminiztregeringen lägger naturligtvis ner allt krut på att denna satans ohyra ska ut ur landet för att värna om våra kvinnor…

  5. Det är bra för Sverige att det finns killar som Joakim Lamotte.
    Bra jobbat , Joakim.

    Till skillnad mot AB:s hycklande och försvunna ”killgäng”.

  6. Fruktansvärd historia och säkert inte den enda.Jag läste igår att det är stora högar med anmälda våldtäkter som inte polisen har tid med säger dom.Man måste prioritera säger dom.Men då säger jag att jag kan läsa varje dag att man åtalar folk för hets mot folkgrupp. Det har man tid med.
    Tycker man att det viktigare och åtala en svensk som sagt sanningen om en muslin än att lösa ett brott där en svensk kvinna blivit våldtagen av en (troligen ) invandrare.Jag är inte så säker på att polisen är så överbelastad.
    Det gäller som sagt att prioritera rätt saker.

  7. Bakom varje brott som begås av den importerade våldsimporten står en medskyldig högavlönad regeringsmedlem eller knapptryckande riksdagsledamot och gnuggar händerna av förtjusning över att ännu en oskyldig svensk tvingats betala priset för deras NWO-regisserade prostitutionspolitik, där det egna folket medvetet offras för det skoningslösa dysfunktionalitetsinflödets fortlöpande framfart.
    Andreas 🙁

      • Exakt, min bäste Jägare!
        En viss medfödd eller förvärvad disposition för kriminalitet torde väl närmast utgöra en förutsättning för att beredas tillträde till tidningsvärlden och att kunna fungera som agendajournalist.
        Propagandapressen drar väl knappast några normalt funtade rekryter till sig och vi har ju dessutom fått det bekräftat att journalister rent generellt har en lägre intelligensnivå än genomsnittsbefolkningen.
        Andreas 🙂

  8. Det är skam för Sverige att sådana saker händer.Varför tas det inte upp i TV,tidningar osv?Var är feminist regeringen , var är#metoo?Var är alla djävla feminister?Jag skäms för att jag är Svensk när jag läser det här.Vad händer i vårt land ?Sväljer vi allt skit .Mvh Adolf

    • Ja vi sväljer allt, Sverige skulle självklart inte se ut som det gör och inte vara som det är i samhället idag om vi svenskar som väljer våra politiker inte var naiva, konflikträdda och alltid anser att någon annan ska fixa biffen vi har alltid haft en övertro och rädsla för myndigheter och överhögheten i detta land vilket politikerna mycket väl vet och därför kan göra precis som de vill oavsett vad vi det där s.k vanliga folket som eliten kallar oss för tycker och säger.
      Hur har 7 klövern i drygt 35 år kunnat föra en totalt vettlös och okontrollerad massinvandring utan att svenska medborgare och väljare har reagerat och sagt ifrån ?
      Inga politiker utan väljare som alla vet.

    • De så kallade feministerna är en förljugen kår av i huvudsak flator på vänsterkanten och deras lismande medlöpare i media.

Kommentera