Kommunismens offer

Kommunismens offer (i antal mördade) överstiger nazismens och facismens offer och överträffas till dags dato endast av islams offer.

I skolan ägnade vi många timmar inkl. studiebesök till en utställning om nazismens offer som om det bara har skett en holocaust i världshistorien.

Dock de har skett många, bl.a. den som drabbat armenierna, det ukrainska (läs om holodomor), det ryska folket (bl.a. beskriven av Alexander Solzhenitsyn) och det kinesiska folket. De senaste tre offer för kommunismen i form of bolsjevismen och maoismen.

Därför välkomnade jag Trump’s initiativ tidigare i veckan, då han införde en minnesdag för kommunismens offer.

Läs mer om detta här (engelska):

https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2017/11/07/national-day-victims-communism

 

19 thoughts on “Kommunismens offer

  1. Verkar vara lätt att glömma bort kommunismens illdåd, de stod ju på segrarnas sida efter andra världskriget !

  2. Angående kommunism så verkar Lars Ohly också anmälts för sextrakasserier. Enligt Aktuellt fokus. Snart en busslast kommunist vänster populister, i samma ärende. Föreslår en mass rättegång, som under Stalins tid i Sovjet, för att bespara samhällets redan så ansträngda resurser.

    • Att det ska vara så svårt att hålla händerna på täcket och leva som man lär inom det hycklande och förljugna PK-etablissemanget som alltid skriker högst när någon bortom moderaterna trampar i klaveret !

    • Han går garanterat fri, han tillhör ju den rätta oanstbara familjen som ingen kommer åt !

  3. Bör kanske nämnas att med ”Armenier” så avses ”Armeniskt Kristna” OCH även ”Grekiskt Ortodoxt Kristna”. Turkarna hävdar ju alltid att bara 0,5 till 1 miljon Armenier dödades (som om den siffran skulle vara lättare att förlåta) och det äger sin riktighet, men så många fler folkgrupper var Armeniskt Kristna att uppgiften om ca 5 miljoner sannolikt är närmare sanningen.

    Idag finns det 100000 överlevande kristna i Turkiet av samtliga kristna trosbekännelser. Det är knappt att patriarken kan rekryteras. Underhållet av kyrkorna är så eftersatt att allt för många riskerar att rasa. Liksom i alla muslimska länder, så tillåter sharia inga reperationer av andra religioners ”helgedomar”.
    Överallt det finns en handfull muslimer kräver de att få bygga en ”stormoské”, finansierad av aktuellt land eller av pengar från andra muslimer (Alltså av Gulfstater och/eller Saudierna). I deras länder däremot tillåts inga kyrkobyggen. För varje moské som byggts i Europa skall vi kräva en kyrka i deras länder och tills likhet är uppnådd inga fler moskéer i Europa.

Kommentera