Fem Mena-män åtalas för inblandning i grov och brutal gruppvåldtäkt i Fittja

INVANDRARVÅLD. Tre män åtalas misstänkta för att ha våldtagit en kvinna i ett trapphus i Fittja, Botkyrka kommunn söder om Stockholm. Kvinnan misshandlades svårt i samband med våldtäkterna. Bland annat ska en av gärningsmännen ha slagit hennes huvud mot en trappa med sådan kraft att hon förlorade medvetandet.

Männen åtalas för grov våldtäkt och ytterligare två personer åtalas för medhjälp. De har enligt åtalet bidragit till det numerära övertaget gentemot kvinnan genom att ”skratta och filma delar av händelsen med mobiltelefon”.

Polisen tror att fler än de fem nu åtalade personerna kan ha varit inblandade i händelsen. Våldtäkterna inträffade i augusti 2016. Kvinnan hade slagit följe med en grupp män som hon träffat i Fittja centrum.

Polisen har tidigare sagt att de misstänker att männen riktat in sig på särskilt utsatta kvinnor. 

-Pettersson har tidigare presenterat att teori om att gruppvåldtäkterna beror på namnen. När jag var ung hette vi som jagade brudar Anders, Pelle, Björn, Ingvar, Alfred, Håkan, Kalle, Tommy, Lasse osv. Visst, det förekom lite tafsande men oftast var tjejerna med på det och vi läste i tidningen om en och annan våldtäkt men aldrig om några gruppvåldtäkter, aldrig några misshandelsfall med tio mot en, inga rån mot pensionärer osv. så jag är övertygad om att det hänger på namnen…

Nu heter pojkarna som åtalas Ali, Mohamed, Abdullahi, Ahmed, Jama, Mhamad, Abdi, Alkarraf, Bessam, Ibrahim, Mustafa, Mulugeta, Abdelkarim, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Morteza, Aziz, Rahmati, Azim, Rustam och Rafi. Det är inga namn jag hittat på utan killar som är åtalade eller dömda för gruppvåldtäkt.

I det är fallet verkar teorin stämma med åtalet vid Södertörns Tingsrätt B 8127-17 där de åtalade heter Sohail, Mohamed, Samet, Farid och Nenad. Fyra har svenskt medborgarskap, en dubbelt somaliskt och svensk, en irakiskt och svenskt, en är medborgare i upphört land.

”… ytterligare okända gärningsmän har, tillsammans och i samförstånd, i ett trapphus tvingat
målsäganden till samlag och/eller till att genomföra och/eller tåla en med samlag
jämförlig sexuell handling. Tvånget bestod i att målsäganden hölls fast, att hon drogs i håret, att hennes huvud dunkades mot en trappa så att hon tappade medvetandet, att hennes kläder slets av, att hon fick slag och sparkar, samt att en kniv visades upp för henne samtidigt som
hon blev tillsagd att vara tyst. Våldet har orsakat smärta, blodvite, ömhet, svullnad,
hudmissfärgning och hudavskrapning…”

”…har därvid slagit eller sparkat målsäganden i ryggen samt genomfört
oralt, analt och vaginalt samlag med henne.
…har därvid hållit fast och slagit målsäganden samt genomfört
oralt och analt samlag med henne.
…har därvid hållit fast målsäganden och dunkat hennes huvud mot en
trappa samt genomfört oralt, analt och vaginalt samlag med henne…”

Faktablad att öppna och/eller skriva ut: Domar för sexualbrott 2012-2017

Om Fittja på bloggen…

TIDIGARE 2017-09-13. Tio män misstänks för gruppvåldtäkt – polisbrist försenade gripanden i tio månader

INVANDRARVÅLD. Tio män misstänks för en gruppvåldtäkt mot en kvinna i 30-årsåldern. Övergreppet ska ha genomförts i Botkyrka i augusti förra året, men de misstänkta greps först i somras – trots att flera redan var identifierade. ”Dessvärre har man från polisens sida haft mycket annat att göra och har inte haft resurserna att arbeta med ärendet”, säger åklagare Markus Hankkio.

Våldtäkten pågick under flera timmar i Botkyrka kommun, enligt offret – en kvinna i 30-årsåldern.

– Tio män är misstänkta för grov våldtäkt. Sen finns det personer bland de tio som inte nödvändigtvis behöver ha varit delaktiga i det sexuella utan det kan bli frågan om medhjälp istället.

Kvinnans målsägandebiträde, advokat Elisabeth Massi Fritz, skriver i ett mejl till Metro: ”Det handlar om en fruktansvärd våldtäkt som lett till ett mycket svårt tortyrliknande trauma för min klient. Det här är ett av de svåraste våldtäktsmål som jag stött på under mina 26 verksamma år”.

Våldtäkten ska ha genomförts en kväll i mitten av augusti förra året.

Läs mer på Metro…

-Pettersson funderar. Grov våldtäkt, kända identifierade förövare och nästan ett år till gripande…

Namnen på de fem som hittills tagits in är som vanligt sådana som används i Mellanöstern och Nordafrika.

Botkyrka har drygt 90000 invånare, där talas 100 olika språk, 58 % är födda utomlands eller med båda föräldrarna födda utomlands. De gripna är tidigare dömda för stölder, narkotikabrott, hot mot tjänsteman, narkotikasmuggling, människorov, sexuellt utnyttjande av barn, misshandel, våldsamt motstånd, försök till våld mot tjänsteman, försök till rån, olovlig körning och försök till grovt bedrägeri för att nämna några saker.

Om Botkyrka på bloggen…

24 thoughts on “Fem Mena-män åtalas för inblandning i grov och brutal gruppvåldtäkt i Fittja

  1. Enligt koranen är kvinnan som en åker – och en åker ska brukas.

    => Muslimer ska bekräfta sin hjärntvätt fem ggr/dag att de är övertygade att koranen har rätt och att de är villiga att följa koranens direktiv.

    D.v.s.; De gjorde inget fel enligt deras egen lag!

    Nu får väl regeringen en reprimand från ”någon mäktig islamstat”?
    Straffa muslimer bryter väl mot regeringens ”överenskommelse” med denna stat?

    Vilken kvinna i Sverige känner sig trygg i dag?
    = om inte; Rösta annars på SD nästa val!

    Vi har sådana där individer överallt i vårt fosterland.
    Vi har dem omkring oss, vi ser dem på sta’n, vi ser dem i varuhuset.
    Någon av dem dödar ett par kvinnor (IKEA)!
    Någon stjäl en väska från en gammal dam!
    …………..m.m.
    Jag är rädd!

  2. Me too kampanjen bleknar i jämnförelse med alla grova gruppvåldtäkter som sker och skett i detta land. Hyckleriet gör mig spyfärdig.

  3. F.d. Sverige är verkligen fantastiskt. När en liten vänskaplig klapp på rumpan kan bedömas som rena katastrofen, jämfört med en i raden av brutala gruppvåldtäkter, som inte ens är värt att kommentera. Sakligt och relevant rapportering från media är bara att glömma…

  4. Och det bara fortsätter och ingen i sjuklövern vare sig nämner någonting eller reagerar. Men vad är väl lite knäckta ägg eller våldtagna kvinnor när man bygger sitt ”fantastiska framtidsland” !

  5. Jag noterar att PK-media (som vanligt) inte nämner ursprunget på dessa idioter.

    Men, ändå skriver de floskler som:
    ”Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta”
    ”SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant.”

    Jag har fortfarande inte förstått varför det alltid är ”relevant” att berätta om det är personer med kopplingar till (SD) eller NMR, men aldrig ”relevant” att berätta att ligorna som mördar, våldtar, bränner, hotar, knarkar, mm, består av lyxflyktingar.

  6. Helt otroligt att jag som många andra unga kvinnor , ( då jag var en ung kvinna, (aldrig tog illa upp, de som tog illa upp var de fula flickorna / kvinnorna), ingen som visslade på dem !
    Hade någon av visslarna försökt sig på mer än visslingen …..så hade det ”visslat” om öronen på honom !

  7. Elektriska stolen vore slöseri med ström. Och väntetid.
    Jag fattar inte att svenska MÄN inte tar hand om fylet. Polisen har ju stapelvis med anmälningar som de ”inte hinner, för vi måste ju intervjua varenda medarbetare i alla medieföretag så de inte busvisslat på någon kvinnlig anställd under de senaste 35 åren”.

  8. Inga stora nyheter i Svensk media inga Skådespelare
    som blir upprörda, inga Metoo kampanjer?
    Lite gruppvåldtäkter kan vi svälja, men tafsande, då
    tar det hus i h—vete. Sverige är ett underligt land?

  9. Nu får Kriminalvården om de nu döms är ingen garanti i de kriminellas paradis Sverige fem nya kunder att ta hand om, ruffsa i håret, vårda och serva dygnet runt på något av sina hotell som patetiskt kallas för fängelse !
    Jobbar man inom dagens lekstuga innanför murarna så vet man hur vidrigt det fjollas med dagens totalt respektlösa samhällsparasiter och snorungar, när man började i fångvården för 35 år sedan då var det andra takter och vanliga banditer på kåken men sedan mångkulturen tog över så klappade fångvården totalt ihop.
    Sådant samhälle sådan fångvård !

    • Outsourca de kriminella till ex Saudiarabien eller varför inte Ryssland bägge sägs ha fantastiska fängelsen, själv hade har GÄRNA betalalt extra för denna service. Nu får de vara slut på lyxen de verkar ha i våra svenska fängelsen, har man begått en kriminell handling så ska man få ett straff därefter. I detta fall så är dödsstraff milt….

  10. I detta sammanhang får vi väl snart se ytterligare bevis för de ”nyanländas” beviljade frikort i våra domstolar. Dvs låga straff och inga utvisningar.

    • Exakt! Vad säger Gudrun o alla andra djävla s.k.. feminister, patetiskt är det minsta man kan säga, dom kontrar väl med ” man skall inte ställa grupp mot grupp” va fan det nu betyder på vanlig svenska.

    • Svensk trygghet !
      Våldtäktsparasiterna tas väl om hand men stackars brottsoffret glöms snabbt bort !

Kommentera