1200 får gå från Migrationsverket

INVANDRING. Migrationsverkets budget sänks med 700 miljoner kronor för 2018 på grund av färre asylsökningar, skriver myndigheten i ett pressmeddelande. Det innebär att man drar ner på sin personal inom asylprövningen, från 2 000 till 770 medarbetare.

Nedskärningen ska bland annat ske genom uppsägningar, anställningar som löper ut och pensionsavgångar.

– Pettersson tycker det är bra, men det hade varit bättre om 120.000 invandrare hade fått gått från Sverige, till och börja med…

15 thoughts on “1200 får gå från Migrationsverket

  1. Bra utveckling då 99% av dem är ekonomiska migranter och har inget i Europa att göra-de ska helt enkelt hem igen.

    UHNCR talar om att ca 2 % kan vara verkliga flyktingar resten är bedragare och kommer ifrån obskyra länder som :Nigeria(0 krig) Bangladesh(0 krig) Elfenbenskusten(0 krig) osv osv se kartan på länken för de som anlänt Italien där det nästan inga kommer från krigszoner:
    https://data2.unhcr.org/en/situations/mediterranean/location/5205

  2. Det står flera milj. beredda i Afrika, att bege sig hit. De har hört talas om det s.k. ”Nacka-syndromet”. Bara att komma hit och ta för sig. Migränverket lär nog få sina fiskar varma även i fortsättningen.

  3. Jag menar att Orban ska ha Nobels fredstid för sin ypperligt finjusterade förmåga att sätta gränser. En man som räddat livet för många människor.

    Krigspriset vill jag tilldela Reinfeldt som med sin dårskap placerat en skattekista vid änden av regnbågen för den som kan ta sig över Medelhavet levande. En skurk som borde få dela cell med de människor som nu vill förstöra vårt samhälle.

  4. Lägg ner hela skiten, fortsätt med arbetsförmedlingen, Sida , genus teorier hemspråk, islamisering mm. anställ mig kan jag rensa i bidragsdjungeln för övrigt är jag svensk rasist. Mats

  5. Vilken skröna ! Allt är på plats som vanligt. Hans Svetsarhet har inte tankat fullt med valboskap och vitingarna är alltför många i landet, de ska decimeras. Han och gänget jobbar på det.

  6. – men då kan man undra var de 100 miljarder kronor som invällarverket fick som EXTRA tilldelning tidigare i år?
    Har dessa pengar redan penetrerat ut bland invasionstrupperna?
    Har dessa pengar redan betalats till islamgrupperna?
    Har dessa pengar redan betalats till illegala invällare?

    Försvaret ille ha 40 miljarder kronor till ett nytt misilförsvar;
    Tveksamt om Sverige hade råd med det?

    Någon mer än jag som känner sig otrygg?

  7. Håller med om att det hade varit bättre 120 000 invandrare samt alla de som fått avslag på sin asylsökan lämnar Sverige.

  8. ÅÅÅ nu återvänder de ”socialsekreterare” till kommunerna som tillhör ”vi står inte ut”………

    Kommer att gå åt ……..

Kommentera