Välkommen ut Mehmet Kaplan

ISLAM. Minns ni Mehmet Kaplan, född i Turkiet och var Sveriges bostads- och stadsutvecklingsminister från 3 oktober 2014 till 18 april 2016. Mehmet som var miljöpartist blev känd för mycket. Bland annat för att han jämförde jämförde nutida jihadister, med svenskt medborgarskap, i Syrien med svenska frivilliga i finska vinterkriget 1939–1940.

Kaplan var med ombord på Ship to Gaza och blev arresterad av Israeliska styrkor, och fick så småningom avgå för sina kontakter med turkiska extremister.

Nåväl, nu har Mehmet Kaplan dykt upp tillsammans med Rashid Musa, ordförande för Sveriges unga muslimer och alla eventuella tvivel på att Mehmet Kaplan är en muslimsk extremism skingras därmed.

Åsa Romson, då språkrör för Miljöpartiet: ”Vi känner oss mycket trygga med Mehmet Kaplan under denna tid som en djup demokrat, antirasist och humanist…”

Sveriges Unga Muslimers ordförande Rashid Musas kommentar efter terrordåden i Berlin och Turkiet: ”Vem var det som sade att måndagar är tråkiga?”. Han tog senare ort inlägget

Om Rashid Musa på bloggen…

Om Mehmet Kaplan på bloggen…

23 thoughts on “Välkommen ut Mehmet Kaplan

  1. Svenskarna betalar för att snabbast bli utbytta till …..till här vi ser ovan.
    För 30 år sedan så förvånades jag över att en ung vacker kvinna hade rakat bort delar av sin ögonbryn…frågade varför har du gjort så……..hon svarade ”jag ville inte se så trevlig ut ,när andra inte inte ser lika trevliga ut”!
    Är det det hela handlar om ??????

  2. Jabar Amin??? Han flyter fortfarande omkring, ”leker” riksdagsledamot! Vart finns hans sympatier? Han vände kappan efter vinden, bytte parti för att få en riksdagsplats! Varför undgår han de kritiska ögonen?
    Det finns garanterat fler mussar som ”leker demokrati” men har en annan agenda!!!!

  3. Spanien tog en terrorist i Ceuta. Han spred jihadbudskapet. I Sverige blir man hyllad minister.
    Frankrike tog några som planerade en attack i Marseille. I Sverige släpps man med vapen i hand-taxi

  4. Fridolin håller fortfarande denna usling om ryggen. ” Kär vän ” säger Fridolin. Fridolin måste isoleras totalt. MP är verkligen inte ” ett parti som andra”

  5. Jamen, det är klart att Åsa Romson har rätt. Mehmeten, ÄR demokrat, antirasist och humanist! Med vad de, d v s ALLT vänsterristerna menar med det hela.

    DEMOKRAT, är enligt dem bara den som är vänster. För dem står inte demokrati för frihet, utan de rätta socialistiska doktrinära totalitära värderingarna. ALLA andra är anti-demokrater.

    ANTIRASIST, för dem är den som är emot det egna nationella, och för ALLT utifrån. D v s den som vill förgöra ett lands grund, för det inkommandes skull. Som vill ta kål på en nations folk och kultur.

    HUMANIST, är enligt dem, den som välkomnar ALLT vänsterristiskt och islamistiskt utifrån. ALLT som inte är traditionsbundet. Utan, en STOR humanist, enligt dem, är en STOR förgörare. Humanismen var stor under franska revolutionen, vid halshuggningarna. Då var den som störst.

    Så nog är Mehmet Kaplan, en MYCKET STOR demokrat, antirasist och humanist allti’ Men är det något att vara stolt och glad över. Jag tycker då inte det. Det finns alldeles för många av den usla och helt förkastliga sorten i vårt land, som inte förtjänar den respekt och åtnjutande de har i vårt land. INTE DET MINSTA ALLS!!!

  6. Personerna ifråga har nog exakt samma värdegrunder som ur svenskarna i detta land !!! Framtiden lovar gott !!!

  7. Mussarnas dolda agenda blir tydligt med denna muslim i politiken.
    Jag är rädd! Våra s k ”politiker” byter ut sin befolkning mot muslimer, underminerar svensk välfärd genom miljardbidrag till dessa flyktinginvällare.
    De har redan förstört stora delar av Sverige (NoGo-zoner, gruppvåldtäkter, bränder, skola, vård mm mm) och kommer att fortsätta förstöra Sverige ända tills det är ett riktigt u-land. Precis som de är van vid!
    Där dessa mussar existerar fungerar absolut ingenting!!! De skapar enbart kaos, misär, elände, nolltolerans, slöjor mm mm

    • Att importera stollar från dysfunktionella länder är ingen smart idé tycker den normale till skillnad från idioterna i 7-klövern.

Kommentera