9 thoughts on “Socialdemokratisk välFÄRD…

  1. Våra BB kliniker är fullproppade av ockupanternas barnfödningsfabriker. Svenskar får föda i bilar och ute i naturen, den nya adeln tar plats.

  2. S.k välfärd har och kommer alltid att bara vara förunnat en viss kategori i samhället nämligen etablissemanget !
    Vi det s.k vanliga folket som eliten kallar oss får hålla till godo med lite allmosor då och då.
    VÄLGÖRENHET: ÄR DE RIKAS GODA SAMVETE.

  3. Barnmorskan Sofia fick förlösa i garaget.

    ”Jennifer bor med sin fästman i Stenungsund och var på väg till Norra Älvsborgs länssjukhus i Trollhättan när värkarna kom tätt. Då fick hon beskedet från sjukhuset att det var fullt, och uppmanades att i stället bege sig till Östra sjukhuset i Göteborg.

    Dit körde paret, i den tidiga och långsamma morgontrafiken. När de parkerat och just gått ur bilen i Östras garage kunde Jennifer inte gå ett steg längre.”

    http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/sofia-fick-f%C3%B6rl%C3%B6sa-i-garaget-1.4816458

  4. Överskottet i kommunsektorn 2016 räcker inte till – låneskulden fortsätter att öka till rekordnivåer.

    Trots det, finns det en socialdemokratiskt ledd regering, som påstår att Sverige går bra och att allt är under kontroll.

    Stora behov av nya skolor och äldreboenden, fler bostäder och ny infrastruktur drev i fjol upp lånen med 21 miljarder till 576 miljarder kronor. I år sprängs 600-miljarders­vallen.

    Så nu är det dags att casha in alla pengar som den extrema invandringspolitiken skulle ge. För den är ju lönsam enligt vissa politiker. Så då undrar man varför låneskulden hela tiden ökar? Den gör det dessutom i en högkonjunktur.

    Det mest skrämmande är att det som nu lånas upp till rekordnivåer är att kommunerna i allt högre grad även lånar till kärnverksamheten (driften). Kommuninvest beräknar att 15–20 procent av lånen ligger där. Det ta är ju naturligtvis inte bra. Fast talar politikerna som ”styr” landet, om det för deras medborgare, skattebetalare och väljare?

    https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/kommunala-lan-nar-nya-rekordhojder-19103

  5. 1989Något helt annat finns ikväll utförligt redovisat i GT.Se bild från blaskan:
    https://z.cdn-expressen.se/images/04/77/047735c541df436bbe869e2bafb523c2/16×9/680.jpg
    Det har på sista tiden varit stilla och tyst kring fack,vänsterextremister,och vanliga efterblivna socialister här i lander,vad gäller vandalism och bråk.Möjligen därför de ikväll hade samlats till möte i Göteborg,för att inte rosta samman ?
    Knappa hundratalet röda gick under parollen ”vi vill ha rättvisa”,och påstod att detta skulle utgöra ett minne för/till judarna som de annars hatar.Vad nu detta skulle ha med prognomnatten i Berlin att göra,får var och en söka finna ut.
    Själv har jag varje år sedan minst 30/40 år tillbaka,blivit påmind om 9 november med samma bild,ton och gamla berättelser.Dock har aldrig Kal o.Adas stad,nämnts i sammanhanget.Vore kanske bättre om de velat fira kommunismens undergång i Tyskland,denna dag 1989.Dagen då muren föll och Stenbock låg i solstolen på Teneriffa.
    Nåja de kan ju inte protestera i egen sak.Så jag säger som Edward P sade på sin tid, ”låt dom bara gå på…”

  6. Dagens bästa Pettersson, eller egentligen är det helt sjukt, och vi låter det bara ske, och det är inte friskt det heller

Kommentera