17-åring knivrånades av fyra män

BROTTSLIGHET. En 17-årig pojke i Lyckeby har polisanmält hur han utsattes för ett rån i måndags kväll, skriver Sydöstran.

Han ska ha mött de fyra okända männen och en av dem ska ha haft en kniv och sagt åt 17-åringen att ta av sig sin Michael Kors-klocka, värd 3000 kronor.

 

Pojken försökte få honom att släppa kniven men blev då påhoppad bakifrån och neddragen på marken. Rånarna kom över klockan, tusen kronor i kontanter och en mobiltelefon.

-Pettersson ser att ynglingen tyckte männen såg utländska ut men pratade skånska, jag undrar även om det inte är omöjligt om det är vanligt att 17-åringar i Blekinge har klockor för 3.000 kronor på armen och 1000 kronor i kontanter på sig.

De ungdomar jag känner använder mobilen som klocka…

12 thoughts on “17-åring knivrånades av fyra män

  1. Är väl helt enkelt att välja ett styrande som genererar ett litet samhälle motsvarande 1920 talets Chicago.så bara njut

  2. Vilket tufft och modigt grottbeteende av dessa fyra parasiter men vad annat att vänta i dagens Sverige !
    En medalj var ska väl dessa fyra fega ynkryggar ha av flumvänstern som ju alltid stått och står på de kriminellas sida ?

  3. Varför verkar det vara så mycket brottslighet i dagens Sverige, som född på 50-talet upplevde man inte dagens brottslighet när man växte upp och vistades ute i samhället något måste ha hänt i Sverige de senare åren ?

    • Det finns både politiker, professorer samt en jävla massa kulturfjantar som påstår att att Sverige aldrig varit tryggare, eller att det alltid sett ut så här. Vi som vet bättre har all rätt i världen att idiotförklara dessa odugliga skithögar…

      • Påstod och inte påstår.
        Ingen politiker eller professor säger så i dag.
        Kanske nån från nöjesbranschen som inte hängt med och det är inget att bry sig om.

        Allt är föränderligt.

      • Att det som gällde för ett par tre år sedan eller mer inte gäller idag. Statistiken stod på ungefär samma nivå i flera decennier, speciellt antalet mördade/misshandlade per år men så är det inte längre.

        Allting är således föränderligt.

Kommentera