En skola sönderslagen, en sprängd, ser ut som en krigszon – undervisningen inställd

BROTTSLIGHET. Lövgärdesskolan i Göteborg har blivit totalt sönderslagen av flera okända personer. Matsalen är så förstörd att all undervisning var tvungen att ställas in på tisdagen. – Det såg ut som en krigszon, säger vaktmästaren Jan-Olof Croon.

De har gått fullständigt bärsärk och slagit sönder stora delar av skolan. – Det är minst 30 rutor som är sönderslagna, säger Jan-Olof Croon, vaktmästare på skolan.

Men det var bara början av vad han skulle få se. – De verkar ha tagit sig in via gymnastiksalen och sen vidare till bamba. Det såg ut som en krigszon, totalt sönderslaget. 

Anna-Lena Melin är kock i skolköket och möttes av en förfärlig syn när hon kom till sin arbetsplats. Flingor, fiskbullar, rapsolja, ris och rödbetsallad var bara några av de saker som kastats och smetats ut i lokalen. – De har slängt ut en massa mat, på grytor och allting. Allt var täckt med mjöl, cornflakes och allt möjligt. Det är bara sabotage, säger hon uppgivet.

Läs mer på GP.se…

Elever på Brunnsboskolan, Hisingen i Göteborg misstänks för att under de senaste dagarna ha sprängt sönder två toaletter. Nu har Skolledningen kallat in ett vaktbolag som ska patrullera skolan.

– Vi har beslutat kalla in vakter. De skulle ha dykt upp i dag (tisdag) men de kom inte, varför vet jag inte, säger Lars Ljungberg, rektor för årskurserna 7-9 på Brunnsboskolan på Hisingen.

Han värjer sig inledningsvis mot att skolan varit utsatt för ”sprängningar”: – Det låter som att det skulle ha använts handgranater men så är det inte. Det är någon slags smällare som använts, både inne i skolan och utanför.

-Pettersson undrar varför det inte ska kallas sprängningar? Det som rektorn kallar smällare spräckte porslinet på toaletterna och då är de tillräckligt kraftiga för att spräcka människor också…

Läs mer på GP.se…

22 thoughts on “En skola sönderslagen, en sprängd, ser ut som en krigszon – undervisningen inställd

  1. Helt klart att ”nysvenskarna” inte vill ha någon utbildning.
    Bättre då med ett rejält bidrag livet ut från svenska skattebetalare.
    Har drivit företag i snart 40 år men jag skulle aldrig anställa någon, som härstammar från något av Mena-länderna.

  2. Är det inte så vi vill ha det, spännande varje dag med ockupationsmakt EU o FN gnider sina händer och Soros är jättenöjd. Spräng batikhäxorna när ni ändå är på gång dom vill inget hellre.

  3. Ni som läst genom hela berättelsen…Framgår det vilka som orsakat denna enorma skada ? Även om jag är en dålig tippare,tror jag i detta fall mig veta,vilka som ligger bakom. När nu oddset är låga pengarna tillbaka, behåller jag min guldpeng !

  4. Detta är krigshandlingar utförda av en ockupationsmakt och deras avkomma med barbarisk ideolgi,inbjuden av socialistjuntan för att skapa total kaos,ödeläggelse,utöva allehanda grov brottslighet och terror mot svenska folket som skall bekosta sin egen undergång.Ockupationsmakten har fått frikort till all grov brottslighet medan folket får hårda straff om de så mycket som viskar ett enda sanningens ord om barbariet de tvingats på,åsiktspoliser läggs enormt mycket resurser på,detta känns igen från det gamla kommunistländerna DDR och Sovjet men dagens marxister tror sig vara listigare då de använder sig av en inbjuden ockupationsmakt under förespegling att de alla skulle vara ”flyktingar som flyr för sina liv” för att förtrycka svenska folket,utplåna dem och rasera hela landet fullständigt som är deras plan och slutmålet ser vi nu utspelas framför våra ögon och öron.
    Rekommenderar läsning av Kjell Albin Abrahamsons postumt utgivna bok Stor var Lenin,massmördaren. Mycket intressant och viktig bok om Lenin och marxism som också kastar en del ljus över Sveriges samröre med bolsjevismen redan före statskuppen i Ryssland som Lenin och boljsevisterna utförde 1917.Man får också förståelse för hur Sverige blivit så ingrott med marxism precis överallt i hela samhällsstrukturen.

  5. Tydligen någon eller några stackars missförstådda samhällsparasiter som mår dåligt i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige och då måste man naturligtvis slå sönder saker och ting som vi skattebetalare sedan självklart solidariskt hemskt gärna betalar !
    Hoppas att 7 klöverns väljare känner sig nöjda och mår bra varje gång sådant här händer eftersom de vurmar för ett s.k mysigt mångkulturellt samhälle.

  6. Det verkar som om nysvenskarna trivs i ruiner. Men då är det ju bättre att de stannar kvar på platsen de kom ifrån. För då slipper de förstöra för oss.

  7. Så klart ”barnen” ska ha rätt att rikta sin ilska och frustration mot allt de vill. För de är ju vi nettoskattebegalare som har gjort fel. Allt är alltid någon annans fel.

    • Stämmer, allt är så enkelt i Sverige bara att förstöra och sedan lyfta på locket till den alltid rågfulla kistan med svenska skattepengar och betala !

    • Ja, PK-maffian säger ju att vi ska utbildas och anpassas till ”Det nya Sverige”.

      Så, vi ska finna oss i allt elände som inträffar dagligen.

  8. Skadegörelsen har kanske utförts av någon stackare som kommit från länder där man förstör skolor? En del menar att särskilt kvinnor inte bör gå i skola.
    De behövs särskilda sociala insatser. Mer pengar är steg ett. Förtur till bra bostad och fritidslokaler är nästa steg. Samtal med batiktanter är givet tredje steg på vägen att göra nysvenskar till produktiva entreprenörer. Hemspråksundervisning är en annan bra förutsättning för bygget av Babels Torn.

  9. Säger bara ett ärligt och uppriktigt fy Faaan för sju klöverns
    uppenbart förståndshandikappade politiker stödda av en
    lika falsk och fähunds aktig Media som på några år lyckats
    med konststycket att förstöra landet så till den milda grad
    att det förmodligen inte är reparerbart igen.
    Vi ska ha helt klart för oss att utan stödet från Media så
    hade det inte gått så långt som är fallet.
    Det ena idiotbeslutet efter det andra har tagits enbart för att
    hålla det enda demokratiska partiet utanför, nu försöker man
    att stjäla den politik som SD framfört hela tiden och göra den
    till sin egen, men tyvärr är det försent ock politikerna allt för
    låsta i sina positioner för att ens försöka bringa ordning i det
    Kaos dom själva ställt till med. J–la Nötter!

    • Och nu såg jag att politikerna ska få en jourlinje(nödtelefonlinje),dit dom kan ringa om dom blir hotade och hatade.Tacka fan för det att denna grupp blir hatade.Det kommer att låta så här i telefon” hjälp mig,hjälp mig, jag har förstört landet och nu är folket rasande”.

    • Enkel matematik det är vissa grupper från bidragsturismen som hatar det välordnade Sverige med fri skolgång m.m Men ändå är dom här. Återvänd om det inte passar!

  10. Det är en gammal svensk tradition att ”spränga” allt o alla hälsar landsfadern, inget konstig alls o vakter på alla skol toaletter är bara bra för BNP o kostar ingenting

Kommentera