Två riktiga politiker till skillnad från…

-Pettersson undrar vad vi har gjort för fel som fått politiker som i första hand värnar andra folks intressen med våra pengar? 

Inger Støjberg, Danmarks migrationsminister och Sylvi Listhaug, Norges migrationsminister har en liten annan inställning.

https://twitter.com/daccraft/status/927678700459409411

 

13 thoughts on “Två riktiga politiker till skillnad från…

  1. Jag jobbar i Danmark och känner mycket väl till Inger S. Hade jag inte varit gift så hade jag garanterat friat till henne. En helt underbar kvinna på alla sätt och vis, men jag hade nog fått korgen.

  2. Tänk om vi hade några av den kalibern här istället de fjantmostrar som Svetsarn har i sin Kalle Anka regering. (Ursäkta Kalle Anka)

    • När man ser dessa två politiker kan man undra om Sverige kan vara ett grannland till dessa.Hade det varit nån ordning i Sverige så hade Helen Fritson sällat sig till det där sällskapet.Jag säger bara skäms så in i helvete Sverige.

  3. Vilka kvinnor. Kloka och handlingskraftiga. Vilken skillnad mor surkärringarna Magdalena Andersson, Ylva Johansson, Annik Strandhäll mfl.

  4. Dessa två damer älskar sina respektive land, och vill göra allt för det.
    Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven verkar ha en totalt motsatt inställning till sitt hemland. De ser folkutbytet som sin främsta uppgift.

  5. Så blir det när man prioriterar feminism i regeringen i stället för fakta och konkret handling för landets bästa. Det har de duktiga kvinnorna i Norge och Danmark fattat.

    • Heja, Fader Svea, du är så bea-yute-full-yy ! Gå inte ut på natten, låt barnen sova lugnt, utan mardrömmar ….

  6. Det finns de politiker, som sätter en ära i att värna om sitt eget folk.
    Andra struntar helt i detta.

Kommentera