Om detta är finansministern tyst…

SKATTER. Moralen är olika beroende på vem som ”smiter” från skatten. Utrikesminister Wallström (S) är rätt duktig på att skatteplanera och undvika skatt. SSU har dock bra argument, de är kloka…

16 thoughts on “Om detta är finansministern tyst…

  1. ”Påläggskalvarna” inom SSU håller fanan högt.

    Den partiska skolningen lovar gott för ”de som vet bäst”.

    Om jag är orolig idag …vad ska jag inte vara när denna generation SSU-sossar tar över sitt parti.

  2. Det vi alla måste tänka på när vi går till valurnorna nästa år är att det bara finns ett enda demokratiskt parti i Sverige och dom måste vi rösta på.
    Alltså rösta på SD.

  3. Vi fattigpensionärer får göra som miljardärerna.
    Öppna ett brevlåde- företag i något skatteparadis och ge fan i att betala skatt i Sverige.

  4. Som vanligt, politikerna ger sig på människor som tillfört Sverige mycket och avleder därmed uppmärksamheten från sitt egna ständiga fifflande och utsugning av förmåner !

  5. De som tyck att man ska betala mer skatt än man behöver KAN tömma sina besparingar och skicka till Skattemyndigheten.Hälsar KJELLE

  6. Socialdemokraterna är nog större fifflare, än de flesta andra i vårt land.
    Det fiffel, som avslöjats bland dem, är väl ändå bara skummet på utan.

  7. Leif eller Margot. Leif har tillfört vårt land miljoner genom att leda Scania, Margot har kostat det dubbla genom ogenomtänkt utrikespolitik.

  8. https://i1.wp.com/www.swedenlycksele.10001mb.com/96.jpg

    Svarthandels-oligarkerna i sossestyrda skatteparadiset Malmö gör gigantiska vinster på olagliga affärer i kommunen men de betalar varken skatter eller sociala avgifter på inkomsterna.

    Den största bidragsförsörjda kommunen i Sverige är Malmö. Varför skickar inte SVT UG skyndsamt sina reportrar till Malmö och gör ett program om det här?

    Från Thoralf Alfsson (SD) – Infobladet:

    Fråga 16. Hur många miljoner kronor omsätter den svarta handeln årligen i Malmö?

    1) 1 250 milj.kr X) 3 600 milj.kr 2) 5 500 milj. kr

    Rätt svar är 2. Ca 5 500 miljoner kronor

    Under Thoralf Alfssons tid i Riksdagen (Mandatperiod 2010–2014) och ledamot i Skatteutskottet gjordes ett besök i Malmö och man träffade där kommunledningen.

    Ett av kommunalråden berättade då att man gjort en utredning om den svarta marknaden i Malmö. Den omsatte ca 5,7 miljarder kronor, vilket även medförde att Malmö stad förlorade skatteintäkter på ca 2,2 miljarder kronor.

    Klicka på länken nedan och bland alternativen läs fråga 16 och sedan vidare längre ned på sidan finns det rätta svaret på fråga 16:

    http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/10/26/11488220-svar-pa-fragor-i-infobladet/

    Varför upplyser inte SVT om det gigantiska skattebortfallet på c:a 2,2 miljarder kr (sannolikt ännu större idag 2017) som beror på den utbredda svarthandeln som pågår i den sosse-styrda kommunen Malmö?

    Det finns säkert tusentals svartabörs-oligarker i Malmö att intervjua och konfrontera med fakta … och sedan hålla media-drevet uppe hur länge som helst.

    Övriga Sveriges skattebetalare måste årligen slanta upp c:a 5 miljarder kr för att täcka Malmös gigantiska underskott varje år så att kommunen slipper gå i konkurs.

  9. Jag tycker det är oförskämt att hänga ut någon med namn, som moralisk förbrytare när de följer lagen. Ännu värre är det om public service gör det. Att Margot W. gjort samma sak, men inte hängs ut av finansministern eller Public Service, liknar mobbingen i en grundskoleklass. En företags VD tillåts inte vara omoralisk ostraffat, medan den som ingår i rätt politiska gruppering tillåts vara det. Vart tog allas lika värde vägen där 🙂 Det luktar maktmissbruk från regeringen och media med inslag av unken kommunism om jag inte misstar mej.

    • Vi vet ju alla riktiga Svenskar vart våra skattmedel går.
      Dom går oavkortat till alla dessa hundratusentals analfabeter som Löven tjänar miljoner på. Han om någon är den som fifflat undan massor av miljarder kronor ur statskassan.

    • Nu höjs biståndet till Somalia till 600 miljoner per år.
      Inte så konstigt att de måste höja världens högsta skatter.

  10. Kritisera andra är dom bra på såssarna men att sopa framför egen dörr är dom mindre bra på.

  11. SSU och Socialdemokraterna håller alltid sina egna om ryggen, det kallas dubbelmoral och HYCKLERI!

Kommentera