Arabiska poliser tvingar kvinnliga kollegor att städa och passa upp åt dem


INVANDRING. I Tyskland har man liksom i Sverige försökt rekrytera utom-västlig personal till polisen, räddningstjänst med flera yrken för mångfaldens skull. Det går inget vidare. 

Nu slår lärare på polisutbildningen i Berlin larm om allvarliga problem med rekryteringen av personer framförallt med ursprung i Turkiet och arabvärlden, rapporterar Die Welt.

Bland annat handlar det om en nedsättande kvinnosyn och behandling av kvinnor som inte är acceptabel hos en anställd inom det tyska polisväsendet. Manliga aspiranter ska exempelvis ha tvingat kvinnliga kollegor att städa åt och passa upp på dem. En allmän brist på yrkesetik har också konstaterats bland aspiranter med turkiskt och arabiskt ursprung.

Det har även konstaterats att en del ljuger i sina ansökningshandlingar där de angett att de kan simma vilket är ett krav men att det senare visar sig inte stämma.

Lärare riktar kritik också kritik mot polisutbildningens och polisens ledning för att ha lagt locket på trots att man en längre tid har känt till problemen. Lärarna har varit rädda för att berätta om de rådande missförhållandena. Lärare ska ha utsatts för påtryckningar om att hålla tyst när de velat ta upp problemen med företrädare för de politiska partierna.

Interna dokument och en ljudinspelning som läckt ut från polisutbildningen har nu blivit startskottet för en offentlig debatt om mångfaldsrekryteringens negativa effekter på polisutbildningen.

-Pettersson menar att det är oerhörda problem med folk från klansamhällen i dysfunktionella kulturer. De problemen ökas i vårt land där en stor del av polisutbildningen sker på vänsterfästet Södertörns högskola…


7 responses to “Arabiska poliser tvingar kvinnliga kollegor att städa och passa upp åt dem

 • Rayne Storme

  Det är ju bara bra om dom inte kan simma. Bara lura ner dem till hamnen och knuffa i dem så är det problemet löst. Bara se till att det inte finns några vittnen.

  Gilla

 • Mimi N.

  Ett skämt: knäppa Mircea Bravo som hjälpreda år gendarmer. Han frågar gendarmerna: ”Ska ni nånstans och spöa någon ? Snälla, ta med mig, vill hjälpa till, kan slå hårt med knuten näve”. Man kan se ett hånleende i mungiporna på gendarmer, Mircea är lik en harmlös insekt.
  Men om ni, såsom tyskarna, har problem med ohyran, kan vi låna ut en pluton starka och orädda gendarmer. ”Mia” får ta sin svetsar och gömma sig ett tag. Njut gärna av 21 roliga sekunder.

  Gilla

  • Mimi N.

   Den kortaste i gendarmplutonen är en tjej – där i mitten ! Bara hon ensam kan sprätta upp en turk. Tror ni inte mig ? Pröva gärna !

   Gilla

 • Monica

  Det är ett överhängande hot mot hela rättsamhället i Tyskland, men även här i Sverige. I mitt grannskap finns inflyttade personer som mycket väl kan ha samröre och vara i maskopi med IS eller andra farliga radikala muslimer. Men man skall akta sig noga vem man får tag på hos ordningsmakten, eftersom det finns poliser som kommer från MENA-länder och man vet aldrig om de är infiltrerade med dessa obskyra grupper.

  Gilla

 • Tony

  ”Polisen sänker begåvningskraven”? Ja här hemma försvann
  den helt när vi fick en ny Rikspolischef.

  Gilla

 • Ståfräs

  Passa upp på muslimer är väl vad varje feminist/kommunist drömmer om inget konstigt alls.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: