Invandrare från Libanon, Somalia, Marocko, Syrien och Pakistan begår flest brott

INVANDRARBROTT. Forskarna vid Danmarks motsvarighet till Statistiska centralbyrån har i tio publicerat statistik om brott och brottslingar där förövarens ursprungliga hemland anges.

Brottsligheten är 43 procent högre bland manliga invandrare än för alla män i Danmark. I toppen, alltså värst är människor från Libanon, Somalia, Marocko, Syrien och Pakistan.

Antalet är mycket högre för gruppen ”manliga avkomlingar med icke-västerländsk bakgrund”: För denna grupp är brottsfrekvensen 144 procent högre än bland hela manliga befolkningen i Danmark.

Ovanstående gäller alla brott. Alltså även trafikbrott osv.

Ses uteslutande på brott mot strafflagen, har 37 procent av alla invandrare från Somalia och 52 procent av deras efterkommande brutit mot strafflagen i Danmark. Det är den högsta andelen av alla länder.

Läs mer på Aftenposten…

-Pettersson förstår varför den svenska regeringen vägrar göra motsvarande undersökningar. Visserligen går det att hitta så kallade ”socioekonomiska effekter” i rapporten men det förklarar på intet vis varför människor från vissa länder begår mer brott än andra.

Vi ser också att länderna i ”toppen” samtliga är muslimska. I gruppen från Libanon ingår många statslösa palestinier.

Minns ni? ”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

Grotesco – Flyktingkrisen – Riksdagen

Resten av serien kan ses på SVT Play…

9 thoughts on “Invandrare från Libanon, Somalia, Marocko, Syrien och Pakistan begår flest brott

  1. Verkar som Kineser och Thailändare får mycket mer bidrag än invandrare från muslimska länder
    Pk-folket skyller ju på socioekonomiska faktorer jag ser ett helt annat samband ISLAM

  2. Kalmar sjukhus invaderat av besökare. 60 pers skall hälsa på.

    Galningarna kan åka hem och öppna eget sjukhus i stället?

  3. Det kan väl anses vara bevisat att den hör invandringsidén inte kom från nån ekonomiskt eller kulturellt begåvad människa?

  4. Det förstod vi för mer än 30 år sedan när vi gick i skolan med elaka tokiga blattar som luktade stark svett och var ett huvud längre än barn.
    MassÅldersbedrägerierna har pågått mer än 30 år.

  5. Det är ju just därför som Sveriges socialistjunta särskilt välkomnar grovt kriminella id lösa män från dessa länder ,tex de vuxna marockanska gatugangsters som Löfvenjuntan gullar med istället för att sätta dem på en båt och släppa av dem utanför Marockos kust, då de är marockanska medborgare och hör hemma där, istället inbjuds de med signalpolitik till Sverige att leva här helt gratis och få härja fritt överallt förutom hos makteliten som har personskydd ,allt på skattebetalarnas bekostnad och fråntagen trygghet och ett ruttet rättssystem i fritt fall.

    • Måste man vara forskare för att fatta det.Det fattade jag för 40år sen.Och jag är gammal byggkille…Forskare va fan vet dom och vad kan dom.Tror inte dom vet hur man kokar ägg.

  6. Mycket viktigt att titta speciellt på grova brott, inte minst grova våldsbrott.
    En grov våldtäkt är inte att jämföra med (ett) snatteri.
    Ett attentat likt de i Stockholm i våras är inte att jämföras med en sprängd brevlåda. EU och även FBI räknar dock båda som terrordåd.
    Det är de grova brotten som bringar ett samhälle på fall, inte bara p.g.a. av det förorsakade lidandet och det förgiftade samhällsklimatet utan även de enorma direkta och indirekta ekonomiska kostnader de för med sig.

Kommentera