Minns ni hösten 2015? Journalist vill ha tillbaka den tiden

INVANDRING. Minns ni hösten 2015? När det var som värst kom det 10.000 migranter i veckan, 163.000 på hela året, det fanns inte plats, människor fick bo i tält och sporthallar. Kaos överallt. 

Nu vill Eskilstuna-Kurirens ledarskribent tillbaka till den tiden.

Alex Voronov, född 1975 i Odessa i Sovjetunionen, är en svensk skribent som sedan 2002 arbetar som ledarskribent och senare politisk redaktör på liberala Eskilstuna-Kuriren.

Alex Voronov har en rysk mor och en far från Uganda, han är uppvuxen i Ryssland. Till Sverige flyttade han vid tio års ålder.

Nedanstående är lite samlat från bloggen. Först vill herr Voronov använda knytnävarna mot oss på alternativa medier. Men han sprider inte näthat, det räknas till det goda våldet.

I april 2016, publicerade Eskilstunakurirens politiske redaktör Alex Voronov nedanstående bild på Twitter där han gör Muslimska brödraskapets ökända hälsning. ”Bring it on”, skriver han i anslutning till tweeten.

Här vill skribenten att politikerna håller tyst om problemen med invandringen. Hur tror ni hans tidning rapporterar?

12 thoughts on “Minns ni hösten 2015? Journalist vill ha tillbaka den tiden

  1. Det är inte underligt att vårt land går i bitar när sådana virrpannor kan få komma till tals.
    Vi kämpar hårt för att hålla borta invasiva arter i naturen, men välkomnar dem till befolkningen. Absurdistan nästa!

  2. ”Invandringen och den banala godheten”.

    Är Ann Heberleins senaste debattinlägg om en havererad svensk migrations politik.

    Henne slutreplik till ansvariga politiker.

    ”Några slutsatser bör vi dra av detta totala haveri:

    Politiska beslut kan inte fattas på grundval av känslor och en vilja att framstå som goda. Politiska beslut måste fattas utifrån fakta och empiri.

    Politikerns uppgift är att vara krass, nykter och saklig – inte att vara god.

    En politiker måste vara vuxen nog att fatta obekväma beslut. Politikern måste ställa grupp mot grupp eftersom verkligheten tvingar oss att göra det.

    En politiker måste ha mod att vara ärlig. En sådan politiker kan medborgarna lita på.

    En politiker måste också sätta sig över aktivisters och opinionsbildares smutskastning och misstänkliggöranden.

    Politiken ska föras av de som är folkvalda, inte av Aftonbladets ledarredaktion eller av aktivistiska nätverk.”

    https://ledarsidorna.se/2017/11/14359/

  3. Till Eskilstuna-Kurirens ledarskribent Alex Voronov.

    Filosofen och sociologen Ernest Gellner påpekade en gång att solidaritet står i omvänd proportion till rationalitet. Ju mer vi vill visa oss solidariska med en idé, desto mindre utrymme har vi för ett kritiskt förhållningssätt till samma idé.

  4. Ännu en misslyckad värvning till Sverige, en misslyckad journalist som verkar tro att man ska bli rädd för honom. Hans åsikter betyder inget för mig eftersom den kommer från en av världens mest misstrodda yrkesgrupper. Noll koll och totalt rabita åsikter om vad som är bra. Att importera analfabeter och dela ut socialbidrag till dem kommer snart att vara en saga blott. Eftersom Voronov och hans gelikar kommer att ha tömt både skattkistan och fått dem som jobbar att inte vilja fylla den igen. Att man måste lyssna på alla imbeciller som kommit hit och att den sen tror att de har rätt till åsikter. Åk tillbaka till Ryssland där finns det folk som gillar såna som dig!

  5. Det finns en bedrövlig överrepresentation av samhällets politiska avfall inom sociala medier, icke sällan med en destruktiv förmåga att påverka oinitierade, uppseendeväckande naiva eller helt enkelt ideologiskt förblindade följare, där de för sig i rollen som politiska experter och faktapresentatörer, då de diaboliska desinformationsförmedlarna i själva verket agerar i enlighet med den globalistiska agenda som utgör det största hotet mot allt vad rimlig, rättssäker och uthärdlig samhällsordning representerar.

    Vi har ovan kunnat ta del av ett urval av den dråpliga dynga denne skampressens dubiöse ledarskribent och pseudopublicist hävt ur sig – just som en Sorosmanövrerad gödselspridande med ambition på att titulera sig folkbildande föredöme förväntas uppträda.
    Andreas.

  6. Lena Holfve har fått rätt igen. Medberoende är beroende av kaos och att det alltid slutar med mord eller självmord. Vi får väl se om det slutar så för den ryske negern också.

  7. Artikeln började bra och såg ”född i Odessa, sovet..” så då trodde jag att ryssen han vet vad dom har att kämpa mot. Men d-lar va humöret sjönk snabbt. ”Alex Voronov, född 1975 i Odessa i Sovjetunionen, är en svensk skribent som sedan 2002 arbetar ”. Ett stycke totalhjärntvättad muslim som ”flytt” hit för att bracka på oss invasiva arter.
    Nej Tack.

Kommentera