Utvisningen av det åldrande ”barnet” Rohullah Eftekhari var helt korrekt…

INVANDRING. Rohullah Eftekhari skickades tillbaka till Afghanistan. Han har sökt asyl i fem länder, ljugit om sin identitet och ålder, vi fick i Uppdrag granskning den 25 oktober 2017 träffa Rohullah och några av de andra ”barnen”. Vi hörde dem säga ”Pappas mördare kommer att mörda mig också.”

”Sverige skickar människor rätt in i döden.” Säger aktivister, det är 100 procent dödlighet bland dem som åker tillbaka. Fysisk eller psykisk död.

11 thoughts on “Utvisningen av det åldrande ”barnet” Rohullah Eftekhari var helt korrekt…

  1. En 27 åring som vill vara barn! Vill hämnas Sverige för sitt eget ljugandes
    skull. Finns det fler sådana individer? Så ut med dom. Det blir enormt
    jobbigt med alla dessa outvecklade människor som ska hämnas. De
    kommer från dysfunktionella samhällen låt dom vara kvar där. Ingen
    svensk psykolog kan hjälpa dessa mentalt störda individer.

  2. Stäng gränsen och skona Sverige i ca: 20 år för att ordna upp allt kaos. Det är dessutom löjligt att alla s.k. flyktingar accepteras ta sig igenom alla säkra länder för att just kunna söka asyl i lilla Sverige längst upp i norr. De behöver tydligen inte heller drabbas negativt av lång vinter, skadligt stark kommunism, höga, ständigt stigande skatter, bostadsbrist, ständiga vårdköer, skadligt stark kriminalitet. Ansvariga myndigheter tycks lida av ständigt dålig tajming och prioritering, vilket sällan eller aldrig premierar eller stöttar de skötsamma medborgarna och företagen, som Sveriges krackelerande välstånd vilar på.

  3. Vad elakt att inte ta hand om precis alla i hela världen, får det verkligen gå till så här i Reinfeldts och Lövets öppenhjärtliga Sverige var är Veronica Palm, Gudrun, Sahlin och alla andra svenska vänsterhjältar som älskar alla utifrån ?

  4. Det är intressant att det gång på gång av PK-vänstern hävdas att ”de skickas in i döden”, men vi får aldrig se någon källa på det.

    Tvärtom visade ju programmet att de inte alls lever farligt, förutom när de själva hittar på dumheter (som ovan)

    Spontant upplever jag det som att de lever farligare i Sverige med alla skjutningar, men DET hör man inget om från PK-vänstern….

    Och tidningarna beskyller för (SD) för allt dåligt som händer.

Kommentera