Skottlossning i Malmö

INVANDRARVÅLD. Polisen har larmats till Rosengård i Malmö med anledning av en skottlossning mot en lägenhet. På Ramels väg kunde polisen konstatera att någon skjutit mot bostaden. Ingen person har skadats i samband med händelsen.

17 thoughts on “Skottlossning i Malmö

  1. Vilka har tillstånd att röra sig med automatvapen i Sverige? Upplys mig, för jag vill gärna veta. Vad är det som hindrar polisen från att rensa upp, det vill jag också veta. Tror politikerna att det ger framtidsro och glädje, för de boende att leva i fullständig misär? Vilka levnadsförhållanden är möjliga under ständigt hot? Är allt ett skämt? Agera nu, eller avgå!

    • Eliassons politiskt bakbundna svenska och tystade poliskår anser ju att högre löner är lösningen dagens svenska brottsanarki, något annat vågar eller får tydligen polisen inte tala om eller kräva i dagens lilla DDR !
      Vad hjälper 1miljon i månadslön om man inte också får befogenheter och verktyg för att rensa upp i träsket och täppa till truten på alla infödda och importerade samhällsparasiter ?

  2. Den efterlängtade globalismen visar sitt verkliga gristryne. Grattis kommunistsvin, vill jag säga, för det var väl de som efterfrågade det här?

    • Förr sade man alltid att lika barn leka bäst och det stämmer till hundra % det vet man när man växt upp i ett tryggt icke mångkulturellt Sverige men tyvärr så tyckte inte de folkvalda makthavarna detsamma och startade därför för drygt 35 år sedan en totalt okontrollerad massinvandring till Sverige och därefter tyckte dessutom en majoritet av svenskarna att EU med vidöppna gränser verkade mysigt att tillhöra !
      Resultatet av detta ser vi idag 2017 bra eller dåligt, ja det är upp till var och av det väldresserade, naiva och konflikträdda svenska folket att avgöra.

  3. Kenth:
    Du har helt rätt detta är ju vardagsmat i landet bortom alla bergen !
    Tacka vet jag slasken X-pressen,som verkligen lägger ut viktiga händelser.
    Läste just att en åhörare vid en sagostund på dagiset,nu anmält de ansvariga för rasism.
    Vad hade då hänt när någon kunde till den grad få högt blodtryck ?
    Jo under sagostunden för de små,läste man ur en Pippi Långstrumpbok.
    Då var det skett det numera förbjudna ordet negerhövding hade man glömt att censurera bort.
    Nu kommer en rättegång troligen att ske och den stackars förestånderskan Marie Gerdin,kommer nu att kallas inför skranket !
    https://images.interactives.dk/pettersson_family_ur-boken-av-langer-X5YQ5wIjrhS7LMqKqkX9iQ.jpg?auto=compress&ch=Width%2CDPR&dpr=1.50&ixjsv=2.2.4&q=66&rect=28%2C0%2C1444%2C1000&w=750
    Så här skall niggerkungen i original sett ut.Pettersson var hans namn,och lär ha gifte sig med en negress,på en liten ö Stilla Ozeanen 1904 !

      • Ja Lena det var på den tiden även drängar och pigor i dåtida vårt land,ynglade av sig årligen.Vare sig Radio/TV eller filmer fanns att glädja sig över,efter dagens slit.
        Vad återstod ??
        Men detta är ju min personliga teori,och inte utforskat av nuvarande klokskap i Absurdistans styrande ställning och öfvre skikt.

      • Stenbock :
        En del av de översexuella adelsmännen gav sig på pigorna och om adelsmännen var av lägre ”kast” så erkände de även avkomman i alla fall under senare tid , från 40-talet.
        Jag känner några av avkomman. En del av adelsmännen tillbringade sin tid på olika mentalsjukhus, så klart inte alla, men .

      • Lena:
        Jag är ju inte så bevandrad inom den sektorn…Även om jag under mitt liv träffat på personer,som smyckar sig med såväl von som af…
        F.ö. skall jag nu söka sova.Detta lär bli svårt efter alla in-och utländska nyheter,som idag presenterats. Skall i morgon söka lista upp alla händelserna,som i framtiden kommer att nämnas i samband med 3 november 2017.Därmed säger jag tack och farväl för detta dygnet !

      • Stenbock :
        Då önskar jag dig en godnatt och ett frächt godmorgon, vi ses!
        Skall också uppsöka kudden och somna till en god bok .

    • Ja, ingenting förvånar en längre i dagens patetiska och genomsjuka Sverige, nu kan vi inte sjunka lägre utan nu finns bara en vändning men när den kommer och hur det blir sedan är tyvärr ännu skrivet i stjärnorna men som sagt allt har ett slut även i det stenrika trygga och heliga mångkulturella Sverige !

  4. Mycket pang-pang idag Pettersson. Beror det här på muslimerna eller är det bara slumpen som verkar på ett sådant sätt att babbar ”just nu” skjuter mer än andra men att dom i vanliga fall skjuter lika mycket eller mindre än svenskar?

    Har Löfvens huvudform något med det ökade våldet att göra?

    På vilket sätt kan Schyfferts utbildningsbakgrund kopplas till alla dessa pistolskjutningar?

    Inte minst, har Södertörn något med saken att göra?

    Har polisens korvbjudningar bara spätt på våldet? Och hur är det med armbanden?

    Är feministerna dumma i huvudet?

    Är SVT, Aftonbladet och andra skräpinrättningar fega småkryp som går omkring med torkad bajs i brallorna och på så sätt mörkar den våldsamma verkligheten i dagens Sverige?

    Är det bara svenska män som gruppvåldtar?

    Här finns sannerligen många obesvarade frågor?

    Här råder inga klara svar och man måste vara genusforskare för att förstå vem som skjuter med pistol så det säger pang.

    Malmö är verkligen drabbat! Bor det fler svenska män i Malmö i jämförelse med övriga riket?

  5. Varför rapportera om sådant som idag är vardagsmat i Sverige, ingen bryr om skjutningar de är ju lika vanligt som toabesök och som brukligt dödstyst från vänstra PK-flummet !

  6. Inte många av dom som inte röstade på SD lyfter på ögonbrynen ännu tyvärr, men kommer att drabbas förr eller senare av detta som sker i Sverige pga invandringen av tjuvar och våltäktsmän . Hoppas tioöringen trillar ner snart innan det är försent.

Kommentera