Hycklaren Soran Ismail har det inte lätt

BROTTSLIGHET. Bergsturken Soran Ismail har varit med på bloggen många gånger och dagligen den senaste veckan. Herr Ismail anklagas för minst två våldtäkter och lite annat skit. Nu ska vi komma ihåg att polisen har inlett förundersökningar men han är inte åtalad och långt ifrån dömd. 

Nu kanske inte det är så noga. Soran lever nämligen väldigt gott på att hänga ut människor som inte är dömda utan råkar illa ut för sina åsikters skull. Så även om Soran Ismail inte har det så lätt i dessa dagar så ingår det i spelet att som man bäddar får man ligga.

Soran Ismail driver ett bolag. Soran Ismail AB som är oerhört lönsamt. Det senaste året där bokslutet är klart omsatte han 6,7 miljoner och gjorde en vinst på 3,8 miloner. Det gör en rörelsemarginal på 57 procent och det är inte dåligt. De senaste fem åren har Soran haft vinster på drygt 8,5 miljoner.

-Pettersson antar att affärerna blir betydligt sämre i framtiden och Sorans anställda får nog leta nytt jobb, men vi får hoppas att det finns en marknad för Ismails skämt i Kurdistan…

13 thoughts on “Hycklaren Soran Ismail har det inte lätt

  1. Förstår på sätt och vis din oro. Vårt vackra land förändras med stor inflyttning av människor med annat modersmål och ibland med signifikant religionstillhörighet. Jag anser att vårt rike med nödvändighet måste vara generö a med utrymme för människor på flykt eftersom vi knappast är beredda att skydda dessa individer där de utsätts för förföljelse, hat och våld. Och om något särskilhande finns i den skandinaviska kulturen är det omsorg om de svagare. Med förväntan om rehabilitering till självförsörjning. Men snälla du lägg av med att kalla Soran för bergsturk. Det är tyvärr inte otroligt att han begått det han anklagas för. Han är ju en ung svensk man.

  2. Polisen tvingas numlägga ner massor av tid på i vissa fall tio år gamla ”våldtäkter” begångna av kändisar mot kändisar. Utredningar av våldtäkter, begångna mot mer vanliga svenskor, som begås i nuet, kastar ju polisen i papperskorgen. Likhet inför lagen?
    Och alla ni, som blev tafsade på eller våldtagna för länge sedan, varför anmälde ni inget, då det hände?

  3. Karln är ett stort skämt själv! Totalt befriad från heder och ära samt ärlighet återvänd gärna till Turkiet. Där gillar man såna som han!

  4. Även om han inte blir fälld, så är han ju stekt….. karma is da shit…
    Fan vad jag är skadeglad!!

Kommentera