Aftonbladet – så manipuleras ett val

FEJKMEDIA. Vore det inte så allvarligt så skulle det vara stor humor. Aftonbladet, ni vet den tidning som stödde Hitler och än idag inte gjort upp med sitt förflutna, driver just nu en kampanj om falska nyheter och hur val manipuleras. De nämner ryska trollsajter och de metoder som förstör den öppna debatten.  

 

Läs förstör den öppna debatten. Precis som Aftonbladet är eller har varit för en öppen debatt när de skrikit rasist, fascist, främlingsfintlig och en massa annat efter dem som inte tyckt som redaktionen på AB.

Det behövs inga ryssar för att manipulera val i Sverige. Det är 99 procent av Sveriges drygt 10.000 journalister väldigt bra på.

Ryssarna kan strunta i Sverige, annat är i utbildningssyfte, för så bra som svenska medier är på desinformation och falska nyheter kommer ryssarna aldrig att bli. När det gäller att manipulera val har de mycket att lära av Aftonbladet, Expressen, SVT, Sveriges Radio, Dagens Nyheter och många fler.

Jan Helin Aftonbladet/SVT och Peter Wolodarski Dagens Nyheter har till och med helt öppet deklarerat att de ägnar sig åt agenda-sättande journalistik. Det vill säga de vill få läsarna/lyssnarna/tittarna att tycka ”rätt” i ”rätt” frågor och koncentrerar sig på några få ämnen åt gången för att få oss mediekonsumenter att tro att just de ämnena är viktiga.

Ett exempel är att det pågår ett folkmord och en fördrivning av vita i Sydafrika. Drygt 70 vita har på ett år mördats av svarta rasister men det är tyst i svensk media. Däremot om någon vit eller svart polisen skjuter en svart i USA då blir det cirkus och surr om rasism i Sverige…

 

En neutral och opartisk löpsedel eller…

12 thoughts on “Aftonbladet – så manipuleras ett val

  1. Vad hände sedan ?
    Det blev dödstyst om Sydafrika och de övriga s.k befriade afrikanska kolonierna från den hycklande extrema flumvänstern och övriga PK-etablissemanget när deras utvalda Mandela blev president och den mindre trevliga Mugabe tog över Zimbabwe och lade beslag på de vitas egendomar, då höll fega patetiska Sverige truten och försåg istället diktatorn med bistånd.

    • Sidvisningar av Aftonbladet på webben föll brant under perioden 2010 – 2016. Kan ej finna någon senare publicerad statistik än denna … men trenden nedåt tycks fortsätta.

      https://i1.wp.com/nyatider.nu/wp-content/uploads/2017/01/Untitled.jpg

      Siffrorna visar miljoner sidvisningar (lila) respektive miljoner webbläsare (blå) som besökt Aftonbladets nätupplaga.

      Stefan Löfven o S-företrädarna Jakten mot nollpunkten

      … och partisympatierna för Socialdemokraterna visar en likartad långsiktig trend nedåt. D v s jakten på noll-punkten

      https://pbs.twimg.com/media/CaeSGZHW4AA_IFi.jpg

      Så man kan med gott samvete slå fast att …

      – Aftonbladet är en helt onödig tidning och …
      – Socialdemokraterna är ett helt onödigt politiskt parti.

  2. Hur ska journalisterna göra detta valet för att få allmänheten att inte rösta på SD.

    Är inte orden som journalisterna använde vid förra valet uttjatade vid det här laget.Hur många samhällsmedborgare som inte tillhör etablissemanget tar det journalisterna säger på allvar längre.Journalisterna kan nog inte manipulera valresultat lika enkelt som tidigare.

    • Inga problem att skrämma det konflikträdda svenska folket så de inte röstar på SD !
      Varför blev inte SD största parti 2014 om nu svenskarna är så medvetna och vill ha en förändring ?
      Svenska väljare är och förblir väldresserade.

  3. https://worldinfigures.com/highlights/detail/56

    100% av somaliska kvinnor…men inte alla män.
    #Everywomantoo

    Ett feministiskt område att lägga kraft på? Men inte. Betalar svenska staten för semesterresor för dessa stympningsritualer när flyktingarna flyr sverige för att fly undan förtrycket att ibte få ta fram för säkrare? Förfärligt!

  4. Det ät helt riktigt Pettersson Är det någonstans i Sverige som hat och rasism florerar, så är det i de sk utanförskapsområdena. De hatar allt svenskt och vad svenskhet står för. Där finns den värsta rasismen vi har i detta land.

  5. Så sägs det att Afrikanska länder består av korruption och riggade val…..detta Socialdemokratiska agerande, får ju dessa länder i Afrika att framstå som de ärligaste av de ärligaste och ett föredöme vid folkval.

    En sann Socialdemokrati:
    Gör allt för att fortsätta att regera, hur och vad som sker med Sverige och sveriges ärliga, arbetssamma befolkning bryr vi oss inte om, bara vi får fortsätta med sönderfallet och styra i sandlådan.
    Motto: Gör allt….bara det är rött!

  6. Det vore klädsamt om Aftonbladet, Expressen, SVT, Sveriges Radio, Dagens Nyheter m fl kunde varna väljarna för Socialdemokraternas manipulerande av val i Sverige. Företrädare för (S)-partiet är ensamma om att upprepade gånger ha blivit dömda i domstol för valfusk. Inga andra partier i Sverige har blivit dömda i domstol för valfusk:

    Några exempel i videon nedan:

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=aNU0Xwjmr2o&w=560&h=315%5D

    Fonseca redo att vittna om valfusk
    Förre s-riksdagsmannen Juan Fonseca är beredd att vittna inför polis och domstol om att det även i valet 1998 förekom fusk med ombudsröstning bland socialdemokrater i Rinkeby.

    – Jag såg själv hur människor som kom till partiets valstuga fick färdiga, igenklistrade kuvert som de uppmanades använda vid röstningen, säger Fonseca (Publicerad 23 nov 2002)

    Läs gärna mer om Socialdemokraternas valfusk på länken nedan:

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10322690.ab

Kommentera