Terrorist hungerstrejkar

Hassan Al-Mandlawi sitter på livstid i svenskt fängelse för terrorbrott. Nu vägrar han äta och dricka och har lagts in på sjukhus.

Al-Mandlawi var en av två terrorister som sitter på livstid för de terroristbrott man begått i Syrien.

Nu vädjar hans mor till myndigheterna.

”Jag själv tar hand om honom istället för att han blir återskickad till anstalten”

Hassan Al-Mandlawi och Al Amin Sultan har fångats på film där de skär av huvudet på två män i syriska staden Aleppo.

”De är bland det mest förskräckliga jag sett under mina snart 30 år som åklagare”

Hassan al-Mandlawi har ansökt om resning, men nekats detta. Nu har hans mor skickat in en ansökan om nåd och hon är rädd för sonens hälsa.

Förvisso bor vi i Sverige, men inte ens i det här märkliga landet kan man väl gå terroristen och hans mor till mötes, eller…?

GP

Om Hassan Al-Mandlawis öden och äventyr på bloggen…

35 thoughts on “Terrorist hungerstrejkar

  1. Om han vill svälta, så låt,honom göra det. Varför tvångsmata och dalta med en terrorist, som inte på något sätt visat sina offer någon nåd?

  2. Låt Hassan flytta in i en svinstia några dagar så att fanskapet
    inte kan hävda, att han blir hjälte för islamisterna ock förmodligen
    inte kommer till paradiset när han dör SVINSTIA alltså, men synd om
    svinen.

    • Gunnebo Metoden kan och passa rulla in fanskapet i 1,5 m
      Gunnebo stängsel sen lite najtråd och sen ut till Landsorts
      djupet och plums ca 500 m djupt

  3. Det var ett jävla pipande , skicka han som gåva till Syriens president Bashar al-Assad och passa på att skicka med kärringskrället för henne gitter inte jag betala för.

  4. vill han dö ge han ett piller så han kan fixa set själv. eller en kniv han är ju händig med kniven som han ha visat

  5. PK älskar tydligen när mördare får vård istället vår våra sjuka barn o gamla, hoppas Ni drabbas stenhårt, det är tammefan både äckligt o vidrigt.

  6. En terrorist som sitter på livstid här som hungerstrejkar nu och NU ska vi dansa efter hans pipa??? Ge han griskött av alla dess former.

  7. Han som ALLA har ett personlig ansvar och bör då i rimlighetens namn plikta för sina handlingar. Att hans mor inte inser att hennes uppfostran delvis kanske har lett till hans handlingar är endast beroende på hennes tillkortakommanden och brist på empati vad det gäller de personer som fått lida för hans barbariska beteende.

  8. Anser nog att man bör visa kärlek och låta honom få gehör för sina synpunkter.
    Om han varken vill äta eller dricka så ska han naturligtvis inte tvingas.
    Det finns ingen anledning till sjukhusbesök.
    Att undvika mat och dryck klarar han själv av i cellen.

  9. Tack för att han inte benådats i alla fall- hoppas han får sitta där han hör hemma i fängelse livet ut! Det allra bästa hade varit utvisning och indraget medborgarskap!

  10. Mördaren har alltså en mor i Sverige , om svenskarna skriker skräpfolket ( svenskarna) har bara en ”hora ”till mor” ,,,,,,,,,,,,,ja visst är det skillnad !
    Se till att vi slipper den här skiten i vårt land , de skall ut !

  11. Stackars terroristen som tydligen inte är nöjd med mysvården, daltandet och den skyhöga dyngnetruntservicen som svensk Kriminalvård erbjuder alla samhällsparasiter på sina helt odisciplinerad vilohem ellwr hotell som patetiskt kallas fängelser !
    Åldringsvården är ljusår från den service som erbjuds svenska brottslingar som tack och belöning för deras insats i samhället.
    Som fångvaktare i snart 35 år så ser man varje arbetspass dagens vidriga larvande och omvårdnad av hånflinande och totalt respektlösa kriminella förortsungar som bara fått lära sig att hur rättigheter och rasism stavas.
    Sedan starten av massinvandringen till Sverige i början av 80-talet så har Kriminalvården precis polisen och det övriga samhället rasat ihop.

  12. Min avsky för pk-etablissemanget växer ständigt. Att kosta på en lustmördare sjukhusvård för självvald ”åkomma” samtidigt som döende åldringar skrivs ut med motiveringen ”färdigvårdad” blir bara för mycket.
    Sverige har blivit en parfymerad gödselstack.

  13. Varför ens sätta han i fängelse ?
    Ja i sitt forna hemland.
    Skall han vara kvar i svenneland är det enda vi kan erbjuda denna sinnessjuka individ en ståplats i Kattegatt.

  14. Utlämna honom till de halshuggna offrens familjer istället, då har morsan all anledning att oroa sig för sonens hälsa. Vad tyckte hon när han reste iväg, var hon glad och stolt eller helt tagen på sängen? Har hon sett filmen? Vad vill GP åstadkomma med en sådan här artikel?

  15. För sina illgärningar mot motståndare i Syrien har han väl en innestående fordran på Allah. Han borde få kvittera ut belöningen retroaktivt om han hamnar i det islamistiska himmelriket. Nämligen de 72 oskulderna … kanske av modellerna på bilden nedan.

    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c6/f9/56/c6f9560cf8d78124f38ba1c1b9d2f261.jpg

    Det skulle han kanske bli lycklig av och se fram emot om han med sitt hungerstrejkande lyckades ta sig över till den andra sidan.

  16. Varför skickas han till sjukhus? Han har själv valt valt att svälta.
    De visade själva gav pardon till sina medmänniskor.
    Sluta dalta med dessa individer. Låt honom ligga i sin cell!

    • Ja, och dö en utdragen död – det enda de duger till. Kan inte ”Mia” Röda Islamia hålla honom och morsan sällskap ????

    • Någon sjuk hederlig infödd svensk får vända i sjukhusdörren därför att en brottsling tar upp sängplatsen vilket beror på att kriminella i öppenhjärtliga och kärleksdrypande Sverige har ett högre människovärde än icke kriminella medborgare !

    • Märks inte på det matkontot som brottslingar har på dagens hotell inom Kriminalvården, detta vet vi fångvaktare som då och då öppnar kylar och frysar proppfulla med mångkulturell mat som dagens s.k svenska fångar har !

  17. Svält ihjäl din idiot det är ditt val, den enda som blir ledsen i ögat är din sinnessjuka morsa.

    • I Sverige får ingen stackars missförtådd brottsling svälta ihjäl till skillnad mot gamla människor inom hemhjänsten och åldringsvården, där är det inte noga !
      Skulle en brottsling mot förmodan svälta ihjäl i skulle det bli spaltmil i massmedia och extra utsändingar i Ekot från morgon till kväll i åratal men om en gammal människa leggat död i månader utan tillsyn så blir det i bästa fall bara en liten notis en dag sedan är det glömt.

Kommentera