Mörkhyade män misshandlar kvinnor i Trelleborg

INVANDRARVÅLD. Under tisdagskvällen misshandlades en kvinna på Glädjebacksgatan i Trelleborg. Det var runt klockan åtta på kvällen som 20-årig kvinnan skulle hämta sin cykel. När kvinnan skulle plocka upp cykelnyckeln kommer två män och slår henne i nacken. Kvinnan föll sedan med ansiktet in i en tegelvägg.

– Det verkar som att det här är helt oprovocerat. Efter misshandeln så går de bara från platsen. De försöker inte stjäla någonting utan de lämnar henne bara, säger Anders Oxelbrand på Trelleborgspolisen och fortsätter.

– Det för så klart tankarna till den händelse vi hade för några veckor sedan på Bryggaregatan. Om vi har fått en sådan trend, är det så klart mycket illa.

Läs mer: 60-årig kvinna överfallen av flera män

Vid misshandeln på Bryggaregatan kunde inte kvinnan ge några signalement till polisen. Men kvinnan som blev slagen på Glädjebacksgatan såg männen och lämnar utseendebeskrivningar till polisen. Nu hoppas man på allmänhetens hjälp.

– Det rör sig om två mörkhyade män 17 till 18 år gamla, cirka 170 centimeter långa. Båda ska vid tillfället varit iklädda mjukisbyxor. Efter händelsen gick de mot Kapellgatan och sedan ner mot staden. Om någon har sett någonting runt klockan åtta under tisdagskvällen får de gärna tipsa oss.

Polisen kommer även hämta ut en övervakningsfilm från bankomaten vid platsen, i förhoppning om att hitta männen.

Polisen tipsas på 114 14.

24Trelleborg.se

31 thoughts on “Mörkhyade män misshandlar kvinnor i Trelleborg

  1. Så länge svenska folket röstar på sjukklöverligan och deras svenskfientliga landsomstörtande massinvandring av främst muslimska män i vapenför ålderspolitik och så länge giriga säkerhetspersoner fortsätter ge personskydd åt Sveriges genom tidernas värsta folkförrädare som genomför en aldrig tidigare skådad folkutbytesagenda där en inbjuden ockupationsmakt tom får betalt för att hota,råna,bränna,våldta,mörda och plundra värdfolket så fortsätter vägen ner i helvetet för Sveriges folk och land i en allt snabbare fart.Alla som medverkar till detta mot betalning eller ideellt är medskyldiga till den ofattbart stora nationella katastrof vi nu befinner oss i och som bara kommer bli värre om inte svenska folket säger stopp och kastar ut /avsätter alla oansvariga omdömeslösa personer i ledande ställning i samhället på alla områden.Vi kommer alla stå till svars en dag när vi lämnar jordelivet,då kommer ingen undan,det är ett som är säkert.

  2. Mircea Bravo, improviserar scener av situationskomik på gatan. Han är övertygande, pratar på ytterst allvar. Folk som känner sig förlöjligade och provocerade, polisanmäler inte saken, utan låter det bli genom att försvinna tyst och inte dra andras uppmärksamhet.
    T ex: Mircea pratar högt i telefon med en presumtiv rival, ex boxare och make till sin käresta. Han utmanar boxaren att komma ner och slås över kvinnan – där på gatan. Han upprepar samtalet med en ny beskrivning på sig själv så att ’rivalen’ ska kunna känna igen honom inför slagsmålet. Se reaktionerna på de olika personerna kring Mircea – han anger precis dessa i beskrivningen på sig själv (färg på kläderna, vad de äter eller dricker just då). Ingen av dem vill bli involverade i något slagsmål och går därifrån. Inte bryr de sig om att ringa till polisen för en sån bagatell.
    Vad skulle en svensk göra ? En svensk ÄR feg, men på vilket sätt då ???

    https://youtu.be/5R8GiL73mg0

  3. Är ni stolta som har röstat för detta ???Det tragiska är att jag tror inte ni känner något när ni tittar er i spegeln ! Bevisligen är det så för annars hade ni inte haft fortsatt FÖRTROENDE för era politiker !!!

  4. Och ändå ska vi i trelle ta in mer flyktingar, trelle har inte ens råd att ge sina kommunalanställda presenter längre…. Det syns klart och tydligt att denna hålan förfallit sedan 2005-8, gott om påskkärringar och babbe ungar som utövar våld och allmän förstörelse. Bara för några år sedan åkte ett babbe gäng runt och slog ner folk bara för de tyckte det va roligt.

  5. Ingen har sett något. Ingen har hört något. Ingen minns något. Inget signalement. Inga vittnen. Ingen vill hjälpa. Ingen verkar vilja förändra. Ingen ryggrad. Inget jävlar-anamma. Vart är vi på väg ? Gäller kod 291 fortfarande ? Har vi gett upp ? Dags att vakna nu. 9:e sept. 2018 kan det annars vara försent, för all framtid…

  6. Trelleborg =Sweden
    Iasi = Rumänien
    Försök er inte på jämförelser !!!

    Saruta-ma !!! Sunt disperat ! (Kyss mig, jag är desperat !)
    I slutet av filmen säger han: ”Jag kan säga att jag inte längre är desperat” och avslutar med ”Folk, älska varandra”.

    Var det inte afghanerna som förklarat kärlek till er ? I all evighet och nu blir ni inte av med dem – i evigheternas evighet…. Älska dem tillbaka, vad väntar ni på ??

    https://youtu.be/ZH_pxdrnnts

    • Kärlek från batikhäxorna? eller kärlek gentemot kvinnor som blir våldförda på? underligt lala land vissa lever i.

      • Landet vi lever i är ett grönsaksland och vart man än vänder sig ser mest kålhued – kålhuvud.

    • Älska dem tillbaka?
      Pyttsan!
      Jag kommer aldrig att älska eller ens respektera dem.
      Däremot finns det gott om svenskar och i synnerhet svenskor som mer än gärna ställer upp med både det ena och det andra till barnen från Afghanistan men det är extremt osannolikt du finner någon av nämnda svenskar och svenskor bland oss.
      Jag blir förresten så avundsjuk när jag ser bilderna från Rumänien, ser trevligt ut.

      • Rumänerna är kelsjuka, kyssande människotyper men de som inte vet det kan misstolka denna sällsynta vana.

      • @Mimi N.
        Ni har en gemenskap ni ska värna om tycker jag så se till att bevara Rumänien som just Rumänien.

  7. Grejen är att vi måste genom röstning, valet 2018 stoppa massinvasionen från allsköns uländer, annars blir Sverige från att vara ett Svenskt tillstånd
    enligt en del nordiska länder till att bli ett nytt u-land

      • Kört för Sverige ?
        Allt är relativt, gillar man inte kristendom så är landet på väg till paradiset men för oss infödda svenskar med kristna värderingar är det definitivt kört efter drygt 35 år av totalt okontrollerad massinvandring, nu tar andra över folkhemmet med den folkvalda 7 klöverns goda minne.

    • Tror det kvittar då regeringen gett all makt till EU, rösta i ett eu land är en pjäs för pöbeln.

    • Vad hjälper det att 2018 försöka stoppa något som pågått i drygt 35 år och som bara fortsätter ?
      Lätt att säga att nu får det räcka kasta ut dittan och dattan men hur det ska gå till i verkligheten det vet ingen inte ens J.Å. Sverige är och förblir tyvärr ett mångkulturellt land som snart har utplånat allt vad svenskt är och heter det är den bistra sanningen och spiken i kistan komner efter valet 2018 när det naiva svenska folket gett 7 klövern ytterligare 4 år att sänka skeppet.

  8. Vad förfärligt det känns när yngre dagars konversation dyker upp, jag visste att det var fel men en kvinna bland nio som var vässade till klorna såssekommunister iklädda dyraste ”lasarna” och pärlorna nedanför huvudet och över axlarna, vilket galet samhälle !
    Usch !!!!

    • Ja ett galet samhälle är och har Sverige blivit men ingen människa från botten upp till toppen gör eller kommer att göra ett dyft åt detta faktum, i Sverige tycker vi ju bara en massa och pratar väldigt mycket men utan någon verkstad !
      Av den enkla anledningen är Sverige som det är idag.

Kommentera