S-ministrar och andra socialdemokrater fortsätter att sprida falska nyheter

FALSKA NYHETER. I tidningen Aftonbladet skrev Jan Guillou ”Högern och medier har anpassat sig till SD:s svarta sagovärld” påståendet att ”bara år 2016 anlade extremhögern i Sverige över 50 mordbränder på flyktingförläggningar”.

Herr Guillou påstod att uppgifterna kommer från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap som ”sitter och räknar på sådant”. Påståendet att så många som 50 asylbränder anlagts av högerextremister har fått spridning via socialminister Annika Strandhäll (S) på Twitter. ”Klockrent”, kommenterar hon texten.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap hade dock ingen aning varifrån uppgifterna kom, vilket Nyheter Idag tog upp och vi skrev om det tidigare på Bloggen.

Nu fortsätter desinformationen med socialdemokraten Veronica Palm, hon har tydligen inte läst eller inte fattat att Aftonbladet erkänt att Guillous krönika innehöll felaktigheter. Herr Guillou däremot erkänner ingenting för det skulle innebära att att fick ta tillbaka det mesta han skrivit de senaste tio åren.

18 thoughts on “S-ministrar och andra socialdemokrater fortsätter att sprida falska nyheter

  1. På tal om Aftonbladet, så slog de häromdagen på stort med :
    ”Busschaufför visade porrfilm för skolbarn”

    PK-maffian förfasades, drevet drog igång, bussföraren polisanmäldes och avstängdes.

    Fast, i verkligheten var det filmen The proposal med Sandra Bullock och Ryan Reynolds.
    Inte så mycket porrfilm i mina ögon….

    Dessutom var det inte bussföraren som startade filmen.

    Så mycket för att ”kritiskt granska fakta”.

    Varför köper folk dessa skitblaskor??

  2. När de allra flesta nu för tiden bara tycker, ursäkta det heter ju tänker på dagens svenska, snabbt om vad som helst klart att det blir fel. När regeringen bara består av ”kärringar” eller heter det kanske hens, kan det ju bara gå käpprätt åt skogen. Vi begraver Sverige och som fågel Fenix uppstår i skinande ny gestaltning ABSURDISTAN!

  3. Veronica Palm är ett av dom Mähän som klädde sig
    som en Muslimkärring när hon var i ett Muslimland
    hon motarbetar utan vidare den frihet som Svenska kvinnor
    trots allt skaffat sig genom åren genom att klä sig i
    förtryckarkläder, och samma människa tycker samtidigt
    att Muslimer inte behöver att anpassa sig till Svenska
    värderingar. Ynkligt så det förslår!

  4. Sluta köpa Aftonbladet!. Skippa kvällstidningen ett år och du sparar drygt 8000 kr! Dessutom skattefritt och utan arbetsinsats. Lägg de sparade slantarna igen skokartong och se hur fort de växer. Blir en bra extra slant till nästa semester.
    Skittidningen Aftonbladet däremot är inte värd ett piss dagen efter utgivningadatum! Lycka till med sparandet. På tio år blir det närmare 90000 kr ( nittiotusen kr)

  5. Till ”Jocke bocken”. Jag tror inte att dom kommer att sakna det av den enkla anledningen att dom begriper inte att det är dom som sett till att det försvunnit.

  6. Finns det inte en hederlig såsse i detta avlånga land ? Ljuga o lova massa saker o sko sig själva är dom onekligen bra på !!!

  7. Guillou har begåvats med en livlig fantasi vilken han har använt och fortfarande gör.
    Mina föräldrar hade sagt att han är duktig på att ljuga och fabulera,så även i det senaste utspel han gjorde.

    Själv ger jag fasiken i vad som kommer ur den munnen eller pennan.

    Samma säger jag om Veronika Palm och hela det etablerade politiker patrasket

  8. En annan SOSSE , Göran Persson klagar över att Löfven ” vek sig” och inte gjorde skojaren och fyllkajan Bodström till landshövding.
    ” det skadade Tomas säger Persson ”
    Typiskt sosseriet- alltid hålla varandra om ryggen och skinna oss andra.

  9. Dessa taskenspelare och marknadsgycklare,som valts till landets styrande,(av de 87 %-en)tycks inte ens ha begåvats med vanligt bondförstånd !
    Hur de kan förlita sig till en gammal avdankad alkoholskadad kommunist, visar dels var Aftonslasken hittar sina ”nyheter”.Dels värst av allt är,att socialister med övre befattningar tycks tro blint på ”slaskens” sagor ! 🙁

  10. Det bara svammel vi har allvarligare problem än asyl bränder, det skjutningar, våld,polisskjutningar,våld mot blåljuspersonal,rån såväl mot unga som gamla,det bara är bråkdel som vi har problem med.Försök gör någonting åt Det istället. Jävla käbbel.Upp till kamp.Mvh Adolf

    • Vilka ska upp till kamp, det konflikträdda svenska folket som blir bara är nöjda om allmosor i form lite mer välfärdsbidrag delas ut ?
      Det skulle naturligtvis inte vara som det är i dagens Sverige om majoriteten av svenskarna inte var väldresserade gick i makthavarnas koppel och lydde order.

      • Dom lär åxå lyda när det är dax att rösta. Svennarna fattar helt enkelt inte bättre. Dom röstar bort sitt land och frihet. Men lär väl sakna det när allt är borta.

Kommentera