Ungdomar hetsades att lura äldre

Kombispelet ägs av Socialdemokraterna och drar årligen in miljoner till partikassan.

Tidigare i år kunde vi läsa hur 8 000 personer drivits till Kronofogden när de inte kunnat betala de lotter man lurats att köpa. En av de unga tjejer som jobbat som telefonförsäljare berättar nu att hon och andra hetsades till att lura äldre.

Expressen

A-lotteriet som äger Kombispelet drar in 1/3 av Socialdemokraternas intäkter och finansierar 90 procent av SSU:s inkomster. Därför, se till att varken du eller någon i din bekantskapskrets köper Kombilotter, Motorlotter, Drömreselotter, Femman och Glädjelotten.

Om Spelsyndikatet socialdemokraterna på bloggen…

13 thoughts on “Ungdomar hetsades att lura äldre

  1. Varför har socialdemokraterna ett lotteri för att finansiera partiet.?De har väl tillräckligt partistöd och därmed politiskt oberoende. Mig veterligen har inget annat svenskt politiskt parti något lotteri.

  2. Mycket vanligt att sossarna lurar folk att köpa deras lotter utan att öppet berätta vem som är arrangör och var inkomsterna hamnar.
    Kolla exemplet nedan. Det finns många fler liknande upplägg där sossarna använder sina fula metoder.

    http://static-cdn.sr.se/sida/images/1316/144947_200_248.jpg
    Marita Ulvskog. Foto: Socialdemokraterna

    Varför ville (S) och (SSU) omsorgsfullt dölja att de delade på intäkterna från ett lotteri där försäljningen skedde bl a under TV4-jippona ”Stadskampen”?

    Med stor möda lyckades reportrarna i SR-programmet Kaliber avslöja det som sossarna helst av allt ville hemlighålla både för lottköparna och allmänheten i övrigt.

    Hur mycket fler oredovisade och dolda intäkter (bidrag) får (S) och (SSU) från annat håll? T ex allt valarbete för (S)-partiet som LO-medlemmar utför ”frivilligt” under valkampanjerna.

    Läs gärna mer och lyssna också på de fyra ljudklippen som finns efter all texten i SR-reportaget på länken nedan:

    Kaliber 9 april 2006: Den dolda vinnaren bakom TV-lotteriet
    (Publicerat måndag 12 juni 2006)

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1316&artikel=821569

  3. Först skapar man ett samhälle som föraktar, förringar och straffbeskattar entreprenörsanda så att enda möjligheten att skaffa sig en förmögenhet är att vinna på spel och dobbel (eller bli politiker). Sedan gör man undantag så de själva men ingen annan kan sälja lotter på kredit.

    Stoppa all reklam för spel. Stoppa också on-line- och kreditkortsbetalning för spel. Jag vill minnas att Norge stoppat betalning för att betala med kreditkort i spelbutiker. Det en nyhet för något år sedan om en norrman som skulle betala en glass i Alis spel och glass, eller vad det nu hette, i Sundsvall som blev nekad betala av kortföretaget på grund av norska regler.

  4. Partiet utan moralisk och etisk kompass ”levererar” igen.

    Vi lever i spännande tider nu när den politiskt korrekta änglakören får byxorna neddragna dagligen i och med Metoo-rörelsen.

    Det kommer garanterat mera.

  5. Det är SAMMA politiker som nu gör allt för att stoppa reklam för betting-sajter – i Sverige !!

  6. Kolonilotten på Järvafältet har förvandlats till Drömsafari. Kombi Afganistan- och Somalia drömsemester. Klimatsmart flyga hit Afrika.

  7. Även om sossarna inte själva står för dessa skumraskmetoder så har de ett ansvar när de lämnar över försäljningen till dessa skurkaktiga försäljare.

    • Culpa in eligendo = ända sedan romartiden ger det skadeståndsansvar för uppdragsgivaren (för Mona S brottslighet, men det gäller inte Bodström & co kretsen)

Kommentera