SD-man försvarade sig med järnrör mot serievåldtäktsman…

DÅLIG HUMOR. Sverigedemokraten Erik Almqvist är bara missförstådd. Han tog upp järnröret för att försvara sig mot en serievåldtäktsman. Här har Magnus Betnér tidernas chans att göra succé, eller hur Magnus. 

TSKaos inställt, där skulle bland annat Soran Ismail deltaga. Enligt ryktet har han drabbats av cellskräck…

https://twitter.com/Skolforum/status/925009164287528965

17 thoughts on “SD-man försvarade sig med järnrör mot serievåldtäktsman…

  1. Om man vill brunkleta som dessa allt annat än gentlemän brukar, säg mig vem du umgås med och jag säger vem du är, Betnér. För övrigt allting lugnt, har aldrig varit tryggare i Sverige.

  2. Att inte blatten blir uthängd likt de svenska våldtäktsmännen, beror på att han står under den svenska PK- elitens beskydd.

  3. Synd att han inte sopade till Ismail med järnröret på rätt ställe.
    Det kunde säkert ha förhindrat ett antal våltäkter.

  4. Konstig m timell,virtanen blev uthängda på nolltid.Varför blir inte bergsturken uthängd på samma villkor. Man undrar vad är det som pågår i vårt land självcensur,rasist skräck eller vad är det som pågår,vem är det som sätter gränserna i en demokrati eller är det någon diktatur variant som vi har hittat på.?MVH Adolf

    • Skillnaden mellan Timell och muslimen är milsvid, Timell kanske petade på fel kvinnor på ”fel” ställen och vid fel tillfälle, han anklagas också för att vara islamofob och rasist och dessutom är han svensk! (allt det dör stämmer nog in på dom allra flesta av oss)
      Muslimen är muslim, invandrad parasit och nu även professionell våldtagare! Han är så långt som det bara går från att vara svensk!
      Han tillhör det nya skiktet invällare till Sverige som myndigheter och media värnar om och vill fylla landet med, därför inte ett ont ord om honom vad än han gör eller har gjort! Ingen som helst mediaskugga får falla på dessa varelser!
      Janne

      • Folk tror ju mest att man ljuger på nätet och jag har funderat ett tag på om jag skulle berätta detta. Men det är faktiskt inte bara kvinnor han tråkat, utan även män. Inte med fysisk beröring, utan genom att kasta ur sig skitsnack, om bögeri.

        En man jag lärde känna för ungefär 7 år sedan, hade tidigare jobbat i ett sammanhang, i en tv- inspelning av ett reseprogram som Timell var program – ledare för. Timell hade tyckt att det var okej bara han inte var bög. Det vill säga, min bekant, med en kvinna gift man, fick inte vara bög, för då ville inte Timell jobba med honom.

        Den mannen var och är definitivt inte bög, Timell bara var stor i käften. Jag har avskytt karln sedan jag fick veta detta. Gå aldrig i närheten av Timell, du får en skopa ovett över dig.

    • Så går det till i ett korrupt land.
      Sverige är totalt trasigt, korrupt, inget rättsväsende längre etc. Och vår regering har bara ett intresse; att sko sig själva till max. När Sverige är kört sticker dom själva med sina ”intjänade” miljarder som dom snott från oss hårt arbetande skattebetalare.
      Vem höjer deras absurt enorma löner stup i ett? Jo, dom själva.

      Stefan L själv höjde nyligen sin egen lön med ca 4.000 i månaden. Att han hade i månadslön vad en svensk pensionär får på två år (!!) räckt tydligen inte!

    • Virtatenen blev INTE uthängd på nolltid, det fanns, och finns, starka krafter som försöker skydda honom, bland annat Alexander Bard och hela multikulti-PK packet.

      • Det är mer troligt att det är han som blir villebråd när han hamnar ihop med andra mer rutinerade kriminella som dessutom haft år på sig att bygga upp muskelmassa och åtrå. Han kommer helt enkelt att bli någons ”bitch”.

  5. Kan det t.o.m. vara så att Erik Almqvist hade helt rätt från början när han kallade en kvinna för ”den lilla horan” vid ordväxlingen utanför hamburgerbaren i Stockholm i juni 2014.

    Tänk om kvinnan vid tillfället var / eller blev Soran Ismails tillfälliga ”flickvän”. Och nu efter lång tid anslutit sig till ”#metoo-gänget” och bestämt sig för att tala ut och anmäler därför Soran för våldtäkt.

    Ren spekulation iofs men många saker kommer i helt ny dager efter de senaste omvälvande händelserna.

    PS Soran hade vid tiden för ”Aluminiumrörs-incidenten” relationsproblem.

    Aftonbladet rapporterade 19 maj 2014 – Soran Ismail ska bli pappa. Det bekräftar nu komikern, samtidigt som han avslöjar att han separerat från sin gravida fästmö.
    DS

    • Rättelse:

      ”Aluminiumrörs-incidenten” inträffade en utekväll på Kungsgatan i Stockholm i juni 2010. D v s EJ i juni 2014.

      SD-personerna Erik Almqvist och Kent Ekeroth var vid tidpunkten i juni 2010 ÄNNU INTE riksdagsmän, vilket Soran Ismail ljugit om i många av sina stand-up framträdanden.

      SD kom in i Sveriges riksdag först vid valet i september 2010.

  6. Soran Ismail varför träder du inte fram för att rentvå
    ditt namn?????? Nej för du har inte rent mjöl i påsen?
    Och fegmedia gör som man brukar, skyddar importerade
    våldtäktsmän.

Kommentera