Raslojalitet är inte rasism om…

INVANDRING. Tänk er om Sverigedemokrater eller andra från den vita minoriteten uttalat sig så som nedan, tror ni det skulle vara tyst i media då eller skulle pressen gå bananas? 

Observera att det är inget skämt utan från Facebookgruppen ”Vi har inte plats för rasister” och är inte satir utan handlar om den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali som tycker att de afghaner som fått sin sak prövat och fått avslag ska återvända hem. 

-Pettersson tycker det säger en hel del om Facebook, att Petterssons är blockerade på Facebook för 4:e och denna gång i 30 dagar medan denna grupp för hålla på. Tydligen gäller reglerna bara vissa…

Det var lättare förr: Då var en nazist någon som stod och heilade under en hakkorsflagga, nu är man nazist om man vill begränsa asylinvandringen och brottsligheten i landet med fredliga och demokratiska medel.

22 thoughts on “Raslojalitet är inte rasism om…

  1. Zubayer Alam jobbar tydligen på Gbg Univ och är från Bangladesh liksom alla de andra 11 jag fick upp, Något åt data – kan vara därför han lyckas foga in avvikande bokstäver i namnet

  2. Raslojaliteten yttrar sig tydligen främst i att de som har samma ras mördar, torterar och våldtar andra av samma ras. Irak-Iran, Irak Kuweit, Syrien, Rwanda, Kongo Filippinerna, Saudiarabien – Jemen

    Är avstängd 30 dar för att ha citerat Djingis Khan – utan att visa bild på henom eller ens nämna namnet. I hur många länder skulle det saknas protester ifall en person bluffar sig in i ett land för att leva som parasit, påstår att det är hen som bygger landet, påstår att hen ska bli statsminister/president och säger till infödda svenskar att ”du hör inte hemma någon stans”?

  3. Var är #Jag är här…Alla borde blivit avstängda på livstid om deras regler ska råda…obildade barbarer.

  4. Nu berörs ett känsligt ämne.För det första framgår av arabiska kommentarerna, att SFI inte alls tycks fungera i Absurdistan.
    Vidare att någon har sjuka tankar,att sända tillbaka vår beskärda del av, ”varje flykting är som ett stycke guld”,enl. EU-Juncker ! Nog borde FB skämmas,som publicerar sådan osanning och tankegång,kring världens största humanistiska stat.

  5. Facebook kommentarerna verkar vara ett tydligt bevis, på att mellanösterns medeltida klan- och ras-konflikter flyttats till Sverige. Det är den Svenska modellen av bidragsinvandring, som gör genomslag på många plan. Grattis 7-klövern med regeringens motto, trygghet i en ny tid. Ni är på god väg. Nästa val känns avlägset långt borta i tiden, rättare sagt minst 12 år för sent.

  6. Raslojalitet, jag kan inte begripa mig på det, vad är ras här? Iran, muslim, flykting, den som hatar Bali mest, den som kan skriva den mest aggressiva kommentaren?

    Detta i ett land, i en världsdel där är raser ej finns, men det finns tydligen i muslimers värld!

  7. Hanif Bali skulle ha mera att säga till om vad gäller invandring. Om nu moderaterna tar sitt förstånd till fånga och samarbetar med rätt partier 218 så kan ju Hanif bli ansvarig för departementet invandring och assimilation.

    Behåll gärna era speciella kulturyttringar privat om de inte strider mot svensk lag, och framförallt kräv inte att ni ska ha bidrag för att bygga samlingslokaler eller hjälp till hyran.

  8. Dela Sverige, med en del av landet med PK-folk och älska alla invandrare, och en annan del med upplysta, vakna, verklighetsförankrade, icke naiva människor.
    Så kan vi se hur det ena mot det andra fungerar 👍
    Ps.en ledtråd… Se er om i ex. Rosengård, Afghanistan och Nordkorea hur bra det fungerar….fungerar det bra? Är det så ett halvt Sverige ska vara ? Jag vet vilken halva jag vill bo i….vet du?

  9. Ironiskt att gruppen heter ”Vi har ingen plats för rasister”, när kommentarerna är … VÄLDIGT rasistiska!

    • Hur kan man som svensk vilja ha en kommentar bland dessa felstavade, aggressiva och vulgära uppstötningar som de hatiska ’nysvenskarna’ producerar?

      • Jadu. Själv skulle jag inte vilja ha någon kommentar på det stället eller kanske det är stillot. Dessa är varken nya eller begagnade svenskar utan kort och gott araber.

  10. Från totalt politiskt styrd svensk illröd massmedia är det aldrig tyst när det gäller infödda hederliga arbetande svenskar, SD och D.Trump !
    Inte heller när det gäller svensk massinvandring och havererad migration men då naturligtvis en propaganda i positiva termer.
    Sverige är och förblir tyvärr ett ynkligt, patetiskt, hycklande och totalt förljuget land och de kriminellas paradis på jorden.
    Efter valet 2018 när det konflikträdda och väldresserade svenska folket varit vid valurnorna så har garanterat Sverige tragiskt nog i ytterligare 4 år en fortsatt vänsterregering med stöd av en hycklande och splittrad Allians och dessa år är nog i kistan för svenska folkhemnet, demokratin och yttrandefriheten.
    SD framtida öde blir nog tyvärr en fortsatt vistelse ute i kylan aldrig att PK-familjen släpper in detta parti hellre fortsätter man ännu snabbare att sälja ut Sverige till en annan religös entreprenör och sänker landet totalt.
    Stackars dagens infödda barn och barnbarn, förmodligen ingen ljus framtid som väntar dem.

  11. Något som genomsyrar kommentarerna är den urusla svenskan.
    Och då kan man ändå ana att dessa är långt före jämfört med ”pensionsräddarna”…

  12. Rasismen frodas hos de arabiska invandrarna. Inte ovanligt…
    Kanske dags att kontakta Facebook och få gruppen avstängd?

Kommentera