En man skjuten till döds i Nacka

INVANDRARVÅLD. En person har skjutits i Nacka, Stockholm och är förd med ambulans till sjukhus.

Larmet ska ha inkommit från flera olika personer som hört smällar i området. Ingen person är hittills gripen. Den skjutne, en man i 35 årsåldern avled senare på sjukhuset.

-Pettersson konstaterar att det är som vanligt. Den mördade bär ett arabiskt namn, han är tidigare känd av polisen och har suttit i fängelse för grova brott.

20 thoughts on “En man skjuten till döds i Nacka

  1. Den andra dödsskjutningen i Stockholmsområdet på två dagar, det blir nog ett nytt rekordår med skjutna kriminella invandrare 2017. Kulturberikningen slår nya rekord hela tiden. ”Tack för att ni valde Sverige”.

  2. Är det inte dags att sluta rapportera om mord, skjutningar, våldtäkter och övrig daglig kriminalitet media det är ju vardagsmat i det s.k trygga mångkulturella Sverige, ingen bryr sig allra minst politikerna och den övriga välgödda och föraktfulla svenska PK-familjen ?
    I dagens Sverige (ursäkta språkbruket) så kommer mer skit ur munnen på makthavarna, journalister och det övriga verklighetsfrämmande och fjolliga etablissemanget än ur röven och då blir det bara dynga i samhället.

  3. Den avrättade var en genomkriminell skitlibanes, och därmed ingen skada skedd för svenska skattebetalare,snarare tvärtom.
    Det var en måndagkväll i det nya Sverige, fortsätt att se på bonde knullar ko eller vad ni nu roar er med….

  4. Här har ni mig – en blivande fredsskadad försoffad människa. Är tvungen att pigga upp mig, ta mig i kragen. Vill inte dö fredsskadad.
    Mimi, byt sajten, ta fram utrikesflygresor, välj resan från Henri Coanda Aeroport till Arlanda Flygplats. Ut och upp med dig, fram med pilen och giftet, skrattet och hånet, möt blixten och dundret, återfinn smärtan och ilskan !
    Jag måste göra det – komma på besök till Sverige !

    • Var offret måhända en skötsam infödd arbetande och skattebetalande svensk kanske med familj ?

  5. gäsp))) skjuts mer och brinner fler bilar i Sverige än i Afghanistan,snart kan svenskar söka asyl till Ryssland-Polen eller Ungern ……………..svenskarna är ett utsatt folk,snabbmarssh mot U-landsnivå för vårt land(2030 enligt FN så ska Sverige vara i Ulands-nivå vilket eliten gillar)

Kommentera