Var är komikern?

EFTERLYSNING. I fredags skrev Dagens Nyheter om att en svensk komiker utreds för minst ett grovt brott. Flera kvinnor har enligt uppgift till DN polisanmält mannen för våldtäkt. Den utpekade mannen är en känd komiker och deltar ofta i både tv- och radioprogram.

Den senaste tiden har Martin Timell, Fredrik Virtanen och Lasse Kronér med flera setts uthängda med bild och namn, misstänkta men inte dömda, för liknande brott men den ”svenska komikern” hängs inte ut trots att vi är inne på tredje dygnet. Vad är skillnaden?

Özz Nüjen Twittrar på sociala medier och verkar glad över att fotbollslaget Dalkurd är klara för allsvenskan men en annan man är tyst, mycket tyst…

Soran Ismail är komiker, samhällsdebattör, föreläsare och programledare. Genom att skåda sin samtid och kommentera den är han idag en av Sveriges största inspiratörer.
Han har medverkat i Parlamentet, varit programledare i radio, programlett absolut svensk på SVT, släppt en bok precis med samma titel, ja det finns en hel del som Soran gjort och fortsätter göra!

-Pettersson undrar varför Soran är tyst, på Twitter, på Facebook, i media, tyst överallt…

Om Soran Ismail på bloggen…

24 thoughts on “Var är komikern?

    • Är du helt säker ??? Det har ju i PK-pressen angivits,att ” en svensk komiker” är den misstänkte ! Och svensk PK-press skriver alltid sanningen,och inget annat ! Vet inte vilken del av Sverige de skulle döpa sina barn till Özz.
      Tror inte det är i Småland…kan det vara I Fjollträsket ?

  1. Är det ingen här som har tänkt ett varv till?
    Ingen seriös media skrev ut några namn förrän de utpekade själv gått ut offentligt och kommenterat.
    Detta gäller för Virtanen, Timell, Kronér och även Borg (och för alla som är anklagade för någon typ av brott).
    I annat fall väntar man tills personen är dömd.
    Om/när ”komikern” går ut med en kommentar så kommer samma sak att ske för hans del eller när det kommer en dom.
    Jag är j-t tacksam att det är så det fungerar, har själv varit anklagad/anmäld för skattebrott (anonymt) och blev då reviderad av skatteverket. När man fann att alla papper och skatter var i ordning lades anmälan ned och jag slapp valsa runt i pressen (eftersom jag är en ”publik” person så hade det annars varit fullt möjligt) och jag slapp bli ”dömd” av allmänheten för något som jag inte gjort.
    Förr sa man ”ingen rök utan eld”, problemet idag är att det är enkelt att skapa rök på nätet…

  2. Han kanske överraskar en kvinna genom att bjuda henne på något av sina ”komiska extranummer” på (eller bakom) topphemlig scen.

  3. Då vrider sig journalisterna som maskar nu. för att inte det ska
    komma ut att han var en importerad komiker?

  4. Jaså är han komiker??? Vad har han då sagt för roligt?
    Trodde han bara gjort sig känd för sin stora käft i det
    som journalisterna kallar för järnrörs skandalen. Där ser man.

    Även Pizzaekonomen kallar sig komiker, men har aldrig hört
    något som var roligt, bara plumpt.

  5. Därför att fulmedia ägnar sig åt ”hets mot folkgrupp”, när de subjektivt lämnar ut oss svenskar, men mörkar andra. Och massmediafolk segar man också och drar med ett tag innan de lämnas ut.

    STÄM DEM!!! Vi har ju en lag. Och detta är verkligen att lämna ut folk p g a ras och ursprung. Kändisar eller ej.

  6. Att han inte hängs ut till skillnad från Svenska kändisarna är väl samma märkliga fenomen, som när kriminella från muslimska invandrarmiljöer våldtar, rånmördar, mordbränner, hotar personal inom vård, skola och rättsväsende osv. blir i princip friade till obegripligt låga straff. Sedan vet jag inte ifall Martin Timell, Fredrik Virtanen och Lasse Kronér blev anklagade och polisanmälda för våldtäkt, vilket är ett extremt kränkande brott mot en annan människa. Andra översittarbetéenden, där man inte rört eller kränkt kroppen kan ändå bli fruktansvärt kränkande och grymt, men det platsar inte alltid in i lagarna.
    Man hoppas ändå alla får det straff de förtjänar, varken mer eller mindre.

    • Inte komiker, men komiska i sin sjuka absurditet. Vore den inte så fasansfull, vore det ju humor. Apor i vildmarken är också roliga, men också livsfarliga, om man kommer dem nära.

  7. OT

    Billström talar ut om volymer och hur han och andra tystades av ”macchiarinikirurgen” Reinfeldt. Han kvävde debatten.

    Reinfeldt har avstått från deltagande. Inte ens han själv står upp för sin politik och sitt agerande. Förtryckaren är borta och friheten kan börja flöda igen.

    Hur fan kunde de ens rösta fram honom?

    Fler och fler intelligenta människor tar plats i debatten och skit avslöjas.

    • När väl Reinfeldt trätt fram och var villig att åta sig partiledarrollen var alla andra som företrädde partiet såå överlyckliga att de höll käften. Tiga är det samma som att samtycka. Alla moderater som höll käften skall skämmas.

Kommentera