Ung man har anhållits misstänkt för mordförsök på polisen och hans familj

INVANDRARVÅLD. En 21-årig man har anhållits för skjutningen mot en polisbostad i Västerås, misstänkt för försök till mord, skriver polisen på sin hemsida. Mannen är skäligen misstänkt för brottet, vilket är den lägre misstankegraden.

– Jag kommer inte uttala mig mer än så i ärendet de närmaste dagarna, säger kammaråklagare Anne Sjöblom, till TT.

Den andra personen, flickvännen, som hämtades till förhör tidigare under kvällen har släppts, men är inte avförd från utredningen.

-Pettersson menar att polisen är alldeles för veka. Polisen hade två småbarn och fru som var hemma och ska attackerna mot poliser och polisstationer ta slut så borde polisen skicka hundratals poliser till Västerås och plocka in varenda kriminell och misstänkt kriminell som finns i gurkstaden och hålla dem tills det kommer fram vem som ligger bakom attacken.

21-åringen är tidigare dömd för delaktighet i ett rån i Stockholm där märkeskläder försvann ur en butik. För några år sedan, när han var intagen på Sundbo ungdomsvårdsskola i Fagersta, rymde han därifrån och jagades av beväpnad polis i Västerås.

14 thoughts on “Ung man har anhållits misstänkt för mordförsök på polisen och hans familj

  1. ”Jag kommer inte att uttala mig mer än så i ärendet”
    är ju inte mycket till Svar, men ändå ett svar om var man kan
    finna sådana typer.

  2. Varför sker detta samtidigt just nu på flera håll i Sverige med polisstationer i Sverige????? Jo, det är naturligtvis synkroniserat av islamisterna i ett försök till maktövertagande. Början på Hell. De riktar in sig på det sista ”försvaret”, som de tror av det svenska samhället. Självklart är det så, när allt annat har fallit idag, och är i islamisternas blodiga händer. Det är nu det gäller att ta till kamp.

  3. Skönt att han har hunnit fylla 21, så att det inte blir någon straffrabatt, bortsett från det vanliga daltet!

    • Svart-hen får 3 gånger högre lön i fängelset jämfört med i hemlandet skattefritt enligt inkomstskattelagen (13 kr per h och fria kläder utbildning husrum o god mat muck bidrag, gratis tand o sjukvård) och sexiga blonda plitar 20 åriga socionom studerande guzzar

Kommentera