Ung man har anhållits misstänkt för mordförsök på polisen och hans familj


INVANDRARVÅLD. En 21-årig man har anhållits för skjutningen mot en polisbostad i Västerås, misstänkt för försök till mord, skriver polisen på sin hemsida. Mannen är skäligen misstänkt för brottet, vilket är den lägre misstankegraden.

– Jag kommer inte uttala mig mer än så i ärendet de närmaste dagarna, säger kammaråklagare Anne Sjöblom, till TT.

Den andra personen, flickvännen, som hämtades till förhör tidigare under kvällen har släppts, men är inte avförd från utredningen.

-Pettersson menar att polisen är alldeles för veka. Polisen hade två småbarn och fru som var hemma och ska attackerna mot poliser och polisstationer ta slut så borde polisen skicka hundratals poliser till Västerås och plocka in varenda kriminell och misstänkt kriminell som finns i gurkstaden och hålla dem tills det kommer fram vem som ligger bakom attacken.

21-åringen är tidigare dömd för delaktighet i ett rån i Stockholm där märkeskläder försvann ur en butik. För några år sedan, när han var intagen på Sundbo ungdomsvårdsskola i Fagersta, rymde han därifrån och jagades av beväpnad polis i Västerås.


14 responses to “Ung man har anhållits misstänkt för mordförsök på polisen och hans familj

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: