Mohamad fick 20 år för ett ”misstag”

ISLAM. Mohamad Jamal Khweis, 28, reste från Virginia i USA till Syrien för att ansluta sig till IS. Där tillfångatogs han tid av kurdiska Peshmerga i Irak. Han förklarade då att han gjort ett misstag och ångrade att han anslutit sig till IS. Kurderna överlämnade Khweis till amerikanska styrkor som skickade tillbaka honom till USA.

I USA fick Mohamad erfara att man ser allvarligt på ”misstag” som att resa på jihad och ansluta sig till kriminella muslimska terrorgrupper.

Herr Khweis åtalades i federal domstol och nyligen dömdes han till för att han ljugit för amerikanska myndigheter och samröre med terrororganisation till 30 års fängelse, enligt Fox News. 

-Pettersson ser en viss skillnad mot svenska myndigheter som påstår att det är svårt att bevisa vad ”resenärerna” sysslat med i Mellanöstern och försöker återanpassa mördarna…

 

8 thoughts on “Mohamad fick 20 år för ett ”misstag”

  1. Han hade anslutit sig till USA’s legosoldat-armé ISIS. Orsaken till domen måste därför vara för att han sagt att ”det var ett misstag” och att han därmed sågs som en desertör av rätten. Om det hade varit en amerikansk militärdomstol hade det blivit dödsstraff…

  2. Vi har en regering som egentligen inte vill göra något åt terrorism, det är något vi kommer får leva med.
    Om de regeringar vi haft ville göra något på riktigt hade de kunnat göra det, istället för att belöna terroristerna med förmåner.

  3. Men om 20 år lever han väl fortfarande?
    – Och är väl fortfarande muslim?
    – Och har väl fortfarande kravet att följa koranen?
    = Islam ska ta över världen, inte delar av den,
    utan hela – och om så behövs- med våld.

    Koranen kommer väl inte att revideras?
    Muslim ska betrakta ”otrogen” som fiende,
    enligt koranen.
    Kan vi accepteta fiender i vårt land?
    Fiender, som redan ockuperat bostadsområden,
    ”No-go zooner”!
    Vad gör SÄPO?

  4. Vilken otur för denna IS-terrorist och mördare att han inte valde Sverige de kriminellas paradis nr 1 istället här tas ju stackars missförstådda tappra IS- krigare emot med öppna armar och skolas om till goda svenska medborgare !
    Vänta bara, snart styr en majoritet av forna ISare sin kos till det för alla vidöppna Sverige.

  5. I ”sverige” hade han väl fått jobb (på Svenskars bekostnad), eller på annat sätt fri bostad och tryggad försörjning i 20 år!? Nej, för all framtid, livet ut, naturligtvis! För här är ”alla lika mycket värda” utom alla de som byggt upp landet och välfärden samt deras ättlingar!

    • Troligen hade han fått jobb i förvaret eller
      på SÄPO?
      SaudiArabien har väl krav på vissa kvoter av
      muslimer i försvaret, SÄPO och regeringen?
      I lokala styrelser finns de väl redan ?
      Undantaget är Södertälje för det styrs av balkan-
      ”invandrare”!

Kommentera