13 thoughts on “Aj då Mark

  1. Jaja, etiken eroderas, medan eroticismen excellerar!
    Flinande flintskallar och fullfjädrade fjollor i ogenerat samarbete, möjligtvis med något slags underliggande humoristisk ambition, skall förmodligen förmedla bilden av den framgångsrike homosexuelle idealmannen, totalt befriad från betungande begrepp som maskulin värdighet och klassisk kutym.

    Vad denne försåtligt mässande finlandssvensk egentligen förmått åstadkomma som renderat vederbörande celebritetsstatus, övergår undertecknads förstånd.
    Andreas.

  2. Är vi ens säker på att det är en quinna han ”kramar”? Jag får vibbar av After Dark-gänget.

  3. Just precis! Det handlar om politik, snarare än objektivitet. #metoo, är ingenting annat än ett nytt organ för vänsterpacket att kväsa oss vita heterosexuella män, och inga andra. Även om de gjort sig skyldiga till mycket grövre handlingar. Kvinnor oberoende av läggning. IS-barn, mörkhyade och bögar, går alla fria, vad de än gjort, för att de är just det de är, och inte ”VITA HETEROSEXUELLA MÄN”.

  4. Liksom snigeln förmodligen dubbelkönad. Ett nytt offer för Metoo att jaga.
    Men kanske är inte alla lika värda inför Metoo.
    Eller är alla som jobbar inom mediabranschen lite konstiga?

  5. Nu är ju Mark gej, så det uppstår inte sexuell spänning mellan honom och kvinnan på jobbet. Fallet avskrivs då uppsåt saknas… Hade det varit Lasse Kroner som befläckats av Marks kladdiga lekorgan, så hade Lasse kunnat fajla en polisanmälan.

Kommentera