Var rubriksättaren påtänd?

GOTT OCH BLANDAT. En ung man misstänks nu för narkotikabrott efter att polisen hittat honom på sta’n och gjort husrannsakan i hans bostad. En person greps kl 1725 på tisdagens kväll i Jönköping och anhölls kl 2049 av åklagare efter inledande förhör.

Det rör sig om en man i övre 20-årsåldern som stoppades av polis och var narkotikapåverkad och hade knark på sig.

-Pettersson undrar om rubriken inte är något av ett rekord på att få en ett ord i en titel och vill gratulera Höglandsnytt för bedriften, men jag vill på intet sätt vara spydig. Jag vet att det förekommer fler än ett och annat skrivfel på bloggen.

KNARKCHOCK: Poliser hittade ännu mera knark vid knarktillslag hos knarkmisstänkt ung knarkare

11 thoughts on “Var rubriksättaren påtänd?

  1. Det finns ju mer än en definition på ordet Hög?
    Det är kanske det dom vill förmedla med namnet?

  2. En journalist idag behöver väl bara kunna några
    få ord såsom värdegrund, allas lika värde, rasist,
    fascist samt SD är Rasister, sen är dom fullärda?

    Flera av skribenterna på Bloggarna skriver i många
    fall bättre än journalisterna!

  3. Dagens journalistik utmärker sig via värdegrundsdiktatets, denna förkastliga kättarskrifts, nihilistiska förnekande av traditionella, fastslagna regler och värden, icke sällan med en accelererande språklig utarmning till följd. Bristen på kvalificerade korrekturläsare bidrar självfallet till det förödmjukande förvirringstillståndet.

    Agendajournalistikens företrädare karakteriseras inte bara av moraliska defekter och svagsinne, utan även av en utpräglad avsky för svenska språket, eftersom etablissemanget nu vill få oss att tro att det inte existerar några rättesnören, då sådana skulle kunna uppfattas som kränkande av den analfabetiska och illitterata delen av massimporten.

    Mikael Parkvall, den logikavvisande lingvisten och Lernia-aktören, har tagit sig för att förneka att det överhuvudtaget skulle finnas något som kan definieras som språklig korrekthet, vägledande eller vilseförande, rätt eller fel, och har skamlöst hyllat den alltmer utbredda förekomsten av allehanda tal- och skriftspråkliga övergrepp.

    Inom den relativiserade kulturmarxismens inhemska högborg lovprisas barbarismerna, medan beprövade svenska riktlinjer för en god språkanvändning, där SAOB och SAOL utgjort lättillgängliga ledstjärnor, med avsmak desavoueras till fromma för globaliseringsprocessens ambitioner att successivt uppnå en allmän kognitiv kvalitetsförsämring och kulturupplösning.

    Nästa steg kan mycket väl bli dagsnyheter presenterade i serietidningsform för att samtliga ”alla lika värda-svenskar” skall kunna tillgodogöra sig innehållet – förmodligen följt av högskoleprov i samma stil och där framtida namnteckningar mycket väl kan komma att markeras med ett kryss eller en politiskt korrekt emoji.
    Andreas.

  4. Jag noterar att längst ner står :
    ” Av Höglandsnytt Höglandsnytt ”

    De har nog nyttjat knark…

  5. Tja, nivån på dagens journalister är inte högre än så här, vi får väl vara nöjda med att det trots allt liknar svenska språket. Nästa steg blir sannolikt SFI utbildade journalister och då kommer vi inte att begripa något. Därefter blir det arabiska eller somaliska.

    • Sannolikt så är dessa ”journalister” också miljöpartister vilket gör dårskapen komplett.

  6. Jag vet inte vad de nyttjar……..men att mertalet är dummarare än de dummaste i klassen och dessutom FULARE……det kan vi instämma i !.

  7. På HÖG-landsnytt kan man nog misstänka att fler än rubriksättaren måste varit HÖGA eftersom inte någon annan på redaktionen varken på lägre eller HÖG-re nivå upptäckte fadäsen innan KNARK-nyheten publicerades i HÖGsta fart.

Kommentera