Neger här negrer där negrer every where!

GOTT OCH BLANDAT. Som vi läst om så är det numera olämpligt och till och med straffbart att uttala ordet ”neger” trots att många negrer inte bryr sig. Annat var det för runt 20 år sedan, då var ”negrer” underhållning och borde så vara än idag. 

Rena Rama Rolf var en populär TV-serie som som sändes i fem säsonger mellan 1994 och 1998. Lasse Brandeby och Robert Gustafsson med flera var skådespelare.

Lasse Brandeby har seglat vidare till andra breddgrader men Robert Gustafsson är fortfarande populär.

-Pettersson konstaterar att tiderna förändras…

6 thoughts on “Neger här negrer där negrer every where!

  1. De flesta Negrer bryr sig i grunden inte. Det är vissa lättkränkta kverulanta individer som fått igång det hela och massmedierna har skapat denna fullständigt sinnessjuka hysterin kring ett helt vanligt Svenskt ord!
    Negrerna själva säger både Negro och Nigger i väldigt många filmer och youtubeklipp.
    Och ordet betyder ju inget annat än svart! I sena forntiden, på Vikingatiden, hette svart, blå, därför hette den Nordafrikanska kusttrakten Blåland (Blaaland), på Vikingatiden

  2. Ni vet väl att man inte får säga
    Negro spirituals Ursäkta stavningen.
    Rio Negro
    Eller Negro bravo.

  3. Våra ’kära’ nihilister – alltså de som nu drar åt tumskruvarna och gör allt förbjudet – leker en djävulsk lek med oss. Snart sitter vi alla – likt ”Rena rama Rolf” – och joddlar i tvångströjan och undrar vad som egentligen hände…

  4. Vad heter den lagen, när är den ifrån? I så fall har ju Svenska myndigheter varit lagbrytare i många år.
    Eller finns det en PK lagbok som står över Svenska lagar?

  5. När jag tänker efter så kommer mina fördomar oftast genom upprepade negativa erfarenheter. För 20 år sedan hade jag inte samma erfarenheter som i dag. På den tiden kunde jag till och med skratta åt en n. Det kan jag inte i dag.

Kommentera