Man allvarligt skadad efter jakt genom Malmö

INVANDRARVÅLD. Flera polispatruller skickades till Nobelvägen i Malmö efter uppgifter om att en ensam man i 30-årsåldern blev jagad av fem-sex andra personer från Södervärn motNobelvägen. – När vi kommer fram till platsen hittar vi en person som är skadad, med indikationer på att det är skador av allvarligare art, säger Rickard Lundqvist vid polisen region Syd till TT.

En ambulans skickades till platsen för att föra mannen till sjukhus.

– Polis har följt med in till sjukhuset för att prata med offret. Mannen är vaken och talbar, säger Rickard Lundqvist. Polisen har ännu inte rubricerat händelsen som inträffade vid 20-tiden på torsdagen.

– Men har han blivit utsatt för våld är det minst misshandel det handlar om.

Ingen person är gripen.

-Pettersson säger minst misshandel och Malmö. Är ammunitionen slut…

9 thoughts on “Man allvarligt skadad efter jakt genom Malmö

  1. Eftersom polisen kunde tala med offret utan staben av arabiska och afrikanska tolkar tyder det på att hen var en afrosvensk. Svensk kallas aldrig offret i svensk media, bara obegränsat skattskyldig eller pensionär (dvs skatteslav tjänstefolk åt nyadelsmän)

  2. Nu måste byfånen till statsminister och spyan till polischef göra någonting eller avgå.Det är misshandel ,skjutningar, knivskärning osv.Vad är det som sker i vårt fosterland ,är det ingen som bryr sig om någonting längre.Jag såg byfånen i tv bara käbblar.Ordning och reda vill vi ha och trygghet.Byfånen gör ditt jobb eller avgå.Mvh Adolf

  3. Ja något underligt har skett i deras kretsar.Märker i mitt ghetto,att inget är som förut under de senaste dygnen.I stället för skottlossning.har de börjat sända upp raketer,och roa sig med skarpa ”smällare”..Inte ens några bilar har brunnit i distriktet,sedan minst en vecka tillbaka.

    • Efter världens högsta skatt sedan 40 år, polis som klarar jobbet i 0.3 % av situationer men bara åtalar ”hets mot folkgrupp” pensionärer, borde vi förstått att socialisterna vill använda militär mot sin egen befolkning nu när SD är största parti

Kommentera