Inte som på Aftonbladet och TV4

Smugglad sperma gör det möjligt för palestinska fångar att bli fäder.

Ali Mohammed Al-Qaisi, en palestinsk fånge som avtjänar ett fängelsestraff på 21 år  i ett israeliskt fängelse, blev pappa för tredje gången – trots att han inte har sett sin fru Haifa på ett år. Hon födde en pojke, Ghaith, med hjälp av Alis sperma, som smugglades ut ur fängelset.

Gaith är enligt uppgift det 63:e palestinska barnet som är född på detta sätt.

Haifa, 38, förklarade för Media Line att det var hennes mans idé och att han övertygade sin son, Majd, 15 och dotter, Ghada, 17. ”Jag var inte så säker på det i början, men mina barn fortsatte att gråta och de övertygade mig,” berättar hon. ”Först var jag så rädd att bli dömd – min man är i fängelse och jag är gravid, men när jag meddelade att jag hade en baby med smugglad spermie var alla glada och gratulerade mig och det gav mig en enorm uppgång. ”

10 thoughts on “Inte som på Aftonbladet och TV4

  1. Islamistisk insemination, vars enda syfte är att reproducera undermänskliga avkommor med genetiska defekter, skräddarsydda för att upprätthålla kriget och terrorn mot resten av jordens befolkning, är ett brott mot mänskligheten och allt vad vi förknippar med livskvalitet, framtidshopp och en rimlig tillvaro för så många som möjligt.
    Osmakligt, vämjeligt och ur moralisk aspekt kriminellt.
    Andreas.

  2. Islam tar över världen i vilket fall som helst, skulle ta lite längre tid utan våldmed med födelstetal på 5 eller mer mot europeers 1.5-2 går det ändä rasande fort.

  3. Det är ju våra skattepengar som föder dessa terrorist familjer , Löven skänkte ju 1,5 miljarder till detta terroristland Palestina.

  4. Slug plan för att knulla grannen medan gubben sitter inne, Man måste vara Arab för att vara så korkad för att tro på detta

  5. Palestinsk familje planering.Har 3 barn sitter inne 21 år.Vem uppfostrar barnen,vem tar han dom .Samma som alla tiggare som sitter utanför mat affärerna med lappar att dom har 4 -6 barn.Varför skaffar man barn när man har inte försörjningen ordnad.Jag har 4 barn som jag är stolt över när jag skaffade dom var dom välkomna och älskade.Alla barn har rätt till sina föräldrar,barn har man i hela livet ingenting man skaffar för ens höga nöjens skull.mvh Adolf

Kommentera