Idag ska hemliga dokument om mordet på John F. Kennedy publiceras

HISTORIA. Idag ska enligt USA:s president Donald Trump över 3000 hittills hemligstämplade dokument om mordet på John F. Kennedy offentliggöras som kanske kan kasta nytt ljus över det 54 år gamla mordet.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/921716470140325889

Trots att officiella undersökningar har konstaterat att Lee Harvey Oswald stod bakom mordet på John F. Kennedy, var det inte han som dödade den amerikanske presidenten.

Det hävdar ”konspirationsteoretiker” världen över, och en Gallup-undersökning konstaterade år 2013 att 61 procent av amerikanerna tror att mordet på John F. Kennedy var en del av en konspiration.

Torsdagen den 26 oktober offentliggörs mer än 3000 dokument angående mordet på John F. Kennedy.

6 thoughts on “Idag ska hemliga dokument om mordet på John F. Kennedy publiceras

  1. Har sett dokumentären ”I killed JFK”. Dödsskytten är James Files. Ju mer jag tittar på filmen, ju mer övertygad blir jag att det är han.

  2. Ett inte helt omöjligt scenario: J F Kennedy var egentligen en look-alike (en heltidsanställd vandrande konstföremål ?!) eftersom den riktige JFK hade slukats av Marilyn Monroe på den steniga och fridfulla stranden vid Bay of Pigs ….

  3. Vet inte alla svenskar idag att det var Donald Trump som beordrade mordet på både Oswald och Kennedy? ”Källor” inom vita huset har ju länge berättat om det. Det har jag sett på CNN.

    • Konstigt att inte SD också anklagats för att ha ett finger med i spelet angående Kennedy precis som de tydligen har när det gäller 35 år av en totalt ansvarslös massinvandring till Sverige trots att partiet inte existerade när porten mot omvärlden öppnsdes på vid gavel i början av 80-talet !

Kommentera