Tyskland – 7 män misshandlade joggande kvinna (21) grovt

Bottrop (NRW) – Feg attack på en ung kvinna (21): När hon joggade i Bottropp’s stadspark blev hon angripen och misshandlad av en grupp unga män. Alla de 7 männen slog den försvarslösa kvinnan.

Hon hade på sig hörlurar när hon joggade sent på måndagskvällen, så först märkte hon inte gruppen av män. Som polisen rapporterade omringades kvinnan plötsligt av de sex till sju unga männnen. De sparkade efter henne och slog henne. De 18-åriga förövarna pratade tyska med brytning.

Ofattbart: Efter det att angriparna hade slagit ner kvinnan till marken uppmanade de henne att stå upp igen, bara för att sedan fortsätta misshandeln.

Anledningen till attacken är fortfarande oklar. Enligt polisen/myndigheterghade hade männen uppenbarligen inget sexuellt- eller rånmotiv. Efter attacken flydde de.

21-åringen föll ned på marken och förlorade medvetandet under en tid.

Slutligen kunde hon fly. Vid utgången Parkstrasse möttes hon av en grupp fotgängare som omedelbart brydde sig om offret och hämtade hjälp.

21-åringen fördes till sjukhuset.

Nu hoppas utredarna att vittnen kan ge tips om förövarna. Gärningsmännen var ungefär 18 år gamla, talade bruten tyska, en hade mörkt hår med hårgele och bar en jacka med vita manschetter på ärmarna.

P.S.

”Originalartikel (på tyska)”:

http://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/gewalt/joggerin-verpruegelt-53644948.bild.html

29 thoughts on “Tyskland – 7 män misshandlade joggande kvinna (21) grovt

  1. Typiskt Mena jobb 7 fega krakar slår ner och misshandlar
    en ensam kvinna, men sådant skiter väl Metoo i?

  2. Ja det är hat jag känner…..MED VILKEN RÄTT BEFINNER DOM SIG I EUROPA. Våra politiker är grovt medskyldiga till varje övergrepp som begås i migrationens namn. Glöm aldrig detta

    • Vem som helst måste räkna med att kunna drabbas när som helst och det var som helst och det helt utan anledning.

  3. Det är sådana tuffingar och A-sociala grottmänniskor som Sveriges 7 klöver vurmar för, bland annat socialliberalen och hycklaren Björklund som nu tycker att moderaterna går för långt i som iver att 35 år försent försöka rensa upp lite i dagens svenska migrationsträsk som Liberalerna i högsta grad är ansvarig för inte minst 80-talets och kvinnors gullegris Bengt Westerberg som gick i fronten för att öppna den svenska svängdörren mot hela världen.
    Vilken total kollaps det blivit av ett en gång homogent fint och kristet folkhem, Per-Albin Hansson skulle vända sig i graven om han fick veta att sossen Lövet idag regerar Sverige med MP ett patetiskt kapparvändarparti och inte minst med extrempartiet V kommunister som idag tydligen är rumsrena men som statsminister P-A Hansson och samlingsregeringen under andra världskriget burade in i svenska arbetsläger för att man inte litade på dem.

  4. 7 st grottmänniskor ?
    Vilka modiga importer, hoppas att landsmoder Merkel som Lövet avgudar är nöjd med sin generösa politik.

  5. Tajta compressions-tights på joggade ensamma kvinnor blir för möt för folk som bara har sina sopsäckar till honor… … kanske?
    Se men inte röra gäller i Sverige. Fast nu måste svenska män titta bort.

  6. Självklart ska ingen som verkar i Feministernas namn typ Merkel o Löfven arbeta på att gripa dårarna.
    Dom är offer alltid offer.
    Alltså jag tror att jag som kvinna med min enorma vrede mot förövarna skulle kunna slå ihjäl den ene mot andre, ENKELT tom.

  7. Det värsta är att alla dessa nyheter om gruppmisshandel och gruppvåldtäkter mm inte leder till några förändringar hos vare sig regeringarna eller medierna.
    Offren nonchaleras fullständigt och den helt vansinninga massinvandringen fortsätter som förut.

Kommentera