15 thoughts on “Nyansera mera

  1. Jag vill inte förminska en del svenska mäns utnyttjande av sin maktställning gentemot kvinnor , de förekommer och har förekommit. Likaså sexövergrepp i olika grader.
    Men att inte lyfta upp utländska mäns övergrepp som är ett större hot mot kvinnor tyder på en agenda att gömma och förneka det största problemet.

    Ska det vara ännu mera fritt fram för dessa att våldta , helst i grupp och skyddas av media, rättssamhälle och alla dessa kvinnor som både tjänar sitt levebröd på invandringsindustrin och vissa av dem som har dem som sexleksaker?
    Det hela börja äckla mig…

  2. Lesbianers å Häxors jakt i full gång…för 10 mansåldrar
    sedan blev de själva brända på bål…om de bara kunde
    ana va som väntar dem om 10 år å framåt…då skulle
    de vara mera fogliga å tillmötesgående än idag!.,)

  3. PK är nervösa. PK är ängsliga. PK är oroliga. Vi lär nog få se mer av dessa horribla, vinklade avarter framåt valdagen. Till slut måste även de mest inbitna, hjärntvättade hönsen(hen) inse att den RÖDA tråden bara är en kuliss.

  4. Halvglodde just 2o en halv män. Borde inte sånna hemska program censureras?????????(sarksm)
    Tror fan denna absurda fars måste tillägnas Abzurditans Historia.Ja just det det är den redan..Skall sparas för eftervärlden eller vad dom nu sa på radio.

    • normala kvinns borde bli glada å stimulerade av en
      liten ”klapp på stjärten”…såvida de inte rör sig om en
      ful Flata man av misstag försökt att uppmuntra!.,)

  5. Martin Timell framställs som vår tids Hitler!
    Rimligt?
    Ouppklarade våldtäkter varje dag nonchaleras,
    Vilket är värst?
    Det här är DDR 2.0 som går ut på att bevisa att den vita medelålders mannen står bakom allt ont!
    Regissör: Expressen, AB, SVT, TV4
    Vad tycker du?

  6. Hysterin att jaga ”tafsande svenska” män har nu nått såna höjder så jag saknar ord. Vilken stollighet och fullkomlig idioti!
    Anledningen är förstås att förflytta focus från det som verkligen sker i Sverige i dag, skolor som brinner, bilbränder i parti och minut, stölder, misshandel, mord och våldtäkter, över 60 våldtäkter varje dag, året runt.
    Det är klart att det måste döljas till varje pris. Och det försöker man krampaktigt dölja med bl.a. Martin Timells tafsande för flera år sedan.
    Den observante och dom som fortfarande tänker någorlunda fritt har naturligtvis genomskådat deras bluff för länge sedan. Det är en massiv och kollektiv hjärntvätt utan dess like!
    Sverige blir mer och mer motbjudande för varje dag som går!
    Janne

  7. Men Pedofittor som ligger runt med ”ensamkommande baaaaaaarn” är oxå normaaaaalt. Och åka till Gambia och pippa småpojkar. Inga braskande rubriker där i ”opartisk” press & media! Fyfan vilket patrask där ligger och kryper runt i det feministiska träsket!

    • Är ju exotiskt i de finare kretsarna så har det alltid varit bland s.k fint omoraliskt folk att inte leva som man lär !
      Tyvärr är det bara för oss helt vanliga infödda hederliga arbetande svenskar att inse, Sverige är förlorat och inom kort är det som är kvar av yttrandefriheten ett minne blott och det hjälper inte att rösta på SD som inom en snar framtid också är helt PK vilket är ett måste för kunna vara kvar på den politiska arenan.

Kommentera