Muslimer vill inte ha nyanlända som grannar

INVANDRING. Medlemmarna i Skandinaviska trossamfundet och andra grannar överklagar bygglovet för nio modulhus vid Danska vägen. Bland annat oroas man för trafikkaos eftersom husen ska monteras på en befintlig parkeringsplats.

En oenig stadsbyggnadsnämnd sa i september ja till tre tillfälliga bygglovsansökningar från Malmö Kommunala Bostadsbolag, MKB, om att sätta upp sammanlagt 61 modulhus för nyanlända och hemlösa på tre platser i Malmö.

Men planerna har mötts av protester, framför allt de nio modulhus i två våningar som MKB ska sätta upp på en parkeringsplats vid Danska vägen/Industrigatan. Nu överklagar 15 boende på Danska vägen och Håkanstorpsvägen beslutet. Det gör även medlemmarna i Skandinaviska trossamfundet i Sverige WAKF.

Både grannarna och samfundet är oroade för att det kommer att bli trafikkaos i området.
Hela området saknar i dag tillräckligt med parkeringsplatser då det under olika tidpunkter är mycket rörlighet och trafikstockning”, skriver Mohamad Daoud för Skandinaviska trossamfundet.

Andra håller med och pekar särskilt på att fredagsbönen i samfundets moské ”med tusentals besökare varje vecka.” Grannarna anser också att stadsbyggnadsnämnden begått ett formellt fel när man inte informerat om att bygglovet kan överklagas.

Skånska Dagbladet…

-Pettersson tycker det är bättre att flytta Skandinaviska trossamfundet långt bort från Skandinavien…Moskén då då byggas om till bostäder för svenska ungdomar och pensionärer.

8 thoughts on “Muslimer vill inte ha nyanlända som grannar

  1. Pettersson kan ni ordna så det går att dela till VK som det nu är kopierar jag länkadressen dit , Är fortfarande kvar på fb men också på VK som förmodligen blir där många av oss flyttar över till helt och fullt så småningom. Tack

  2. Hur kan EN ”religion” ha så stort inflytande på ett sekulärt statsskick. Det verka vara en återgång till medeltiden. gör bordeller utav moskéerna.

  3. På tal om parkeringsplatser. De vill ha parkeringsplatser till sina bilar då de kommer till moskén för att be. Muslimer har jag sett tycks vara svaga för flotta bilar typ Mercedes och deras kvinnor för guld. I det stora köpcentret Emporia är det många kvinnor med huckle som står och sucktar och glor in skyltfönster hos guldsmeder. De påminner om romer

  4. En ickefråga. Man får väl ta sig en promenad en bit innan fredagsbönen.
    Det är bara nyttigt.

  5. Haha, skrapa lite på det muslimska skinnet så vill heller inte de att det skall bo främlingar och störa ordningen. Men vad är problemet, det är ju bara muslimer som väller in och det är väl bra att det får trosfränder som grannar, eller är det fel husse de hyllar

  6. Det är riktigt,det finns tillräckligt med djami och moskéer i mellan östen. Vi behöver inte religion som är människo fientlig och delar inte vårt värdegrund.Mvh Adolf

    • Men nu har vi den religionen i folkhemmet, bara att gilla läget för det spelar ingen vad vi tycker och säger om detta i sociala medier eller på annat sätt våra folkvalda politiker som vart 4:e år väljs av svenskarna själva har bestämt att nu ska Sverige sänkas och det är bara en tidsfråga innan detta är ett faktum !
      Inte ens SD som många ropar och hoppas på kan eller kommer att kunna göra ett dyft åt Sveriges tragiska samhällsutveckling det är minst 35 år försent.

Kommentera