7 thoughts on “Jens Ganman förklarar när drevet går

  1. Metoo ett vänsterjippo där,Timell och Krone’r hängs ut i media för tfafs, som de begått för många år sedan. Detta föranleder Metoo att ordna manifestationer pch andra jippon i protest. Att protestera mot de våldtäkter, som begås av importerat folk från Mena-länderna, är natuligtvis inget, som bekymrar Metoo.
    Metro, inget annat ett vänsterjippo utan något värde.

  2. Man får hoppas det är andra människor, som har uppsikt på landets säkerhet innan krigshoten blir allvar. Sverige skulle kunna hamna i mardrömssituationen…. men vi demonstrerade ju mot de värsta hotet, vad hände? Jag är säker på att det finns många fler som blivit utsatta för översittare och sexmobbare i sin barndom och ungdom, men har lämnat det bakom sig. Det finns nog dessutom många relevanta sexmobbingfall, som borde polisanmälas och uppmärksammas, men inte gör det. Men överlag i Sverige höll nog den typen av mobbing på att minska rejält, om man räknar antal fall, trodde jag. Men nu verkar det, som att det har skett och sker i princip i alla sammanhang där det funnits/finns män och kvinnor. När sverigedemokraten Jessica Holmeberg ville berätta om sina erfarenheter, fick hon tydligen inte ens vara med, för hon hade fel värdegrund. Va? Det känns hotfullt på riktigt och för tankarna till gamla Sovjetunionens totalitära kommunism.

  3. Jag jobbade på ett bygge mitt emot systemet. På bänken där bredvid, satt gubbarna och vänta på bolaget öppnar, och blev sittande ett tag efter också. När jag hade tid över på kafferasten eller matrasten brukade jag vara ibland och sitta prata med dessa samhällets snedseglare. De flesta var jobbare som fått familje bekymmer eller ekonomiska bekymmer som gjort att de hamnade där. Vanliga jobbare egentligen.
    Men det fanns mer vett och logik på den där bänken än vad som finns i riksdag eller regeringen nu för tiden.
    För att inte tala om pressen.

    • Du är inne på samma linje som jag.
      Vi hade fått en bättre regering om vi gått ut på Sergels torg och hämtat en sådan.

Kommentera