Det är tyst, mycket tyst…

BROTTSLIGHET. I Stockholm har det skett två mord och en ung man har skadats allvarligt vid en skottlossning det senaste dygnet. Till det kommer lite rån, misshandel, fem bilar uppeldade på ett ställe, andra bilbränder, inbrott, stölder, någon våldtäkt osv. 

Riskpolis Dan Eliasson (S) och justitieminister Morgan Johansson (S) är så tysta så och statsminister Stefan Löfven (S) är ännu tystare än tyst…

Jeander har sammanställt politiken…

20 thoughts on “Det är tyst, mycket tyst…

  1. https://skd-1e9a.kxcdn.com/2017/10/23163000/8eeda7131d2ea290b0d4a452baec0c1a.jpg
    Nu får vi inte låsa upp hos på PK-pressens försök,att dölja verklig fakta i vår vardag med barnsliga sagor,de benämner ”Våldtäkter”.
    Här en nyhet som visar att zigenarna åter är väldans aktiva på våra kyrkogårdar.
    Södra Åsums kyrkogård fick besök av dem under veckohelgen.30 namnplattor stals från gravvårdar till ett beräknat inköpsvärde av dryga 200.000:- .Detta räckte tydligen inte för dem,utan även en åskledare av koppar klippte de sönder. Värdet för tattrarna vid försäljning lär liga högst om några 100-lappar.
    http://www.skd.se/2017/10/24/trettio-namnplattor-har-stulits-fran-kyrkogravar/

  2. Där mördarbakterierna kommer ifrån använde de goda våld för att bli av med smittan som vi betalar för att helt smeta ner oss med.

  3. Rikspolisstyrelsen är en stat i staten där chefer styr sina egna ” stater”.
    Varje ” chef” styr och bestämmer över sin egen enhet. Att bidrag med utredar i bl.a. i våldstäktsbrott och annat, går inte för sig. Vem ska chefen då kunna ”bestämma” över. Är han/ hon då överflödig? Dan, Eliasson kamma till dig och visa att du har kontroll över enheten NOA. Ge samtidigt en hurvel till din biträdande.

  4. Tyst kan jag inte säga att det är precis, i Göteborg har det under flera dagar förekommet explosioner på flera olika ställen runt om och nu senast i går kväll i Lövgärdet, jag ”råkade” befinna mig i Lövgärdet just vid denna smällen och kan beskriva den som en oerhört kraftig bomb dvs stora mängder dynamit eller annat högexplosivt material, explosionen var så kraftig att bostadshusen runt mig och marken skakade kraftigt och då kom explosionen ändå inte direkt från utsidan kompisens lägenhet då vi stod och rökte på balkongen, båda av oss blev otroligt förvånade över kraften i smällen som inte liknade någonting annat vi varit med om, men det sjukaste av allt är att polis och media försöker låtsas som om det hela var ett pojkstreck med ”bangers” och polisen säger sig inte heller ha hittat var ifrån smällen kom, men enligt oss borde det ha blivit en stor krater för så kraftfull var verkligen smällen, det är heller inte okänt att IS rekryterar i Lövgärdet och det bor mycket jihadister runt om i Angered så min slutsats är att det är IS som troligtvis testar olika typer av hopkok av explosivt material ute i skogen någonstans och detta vill polisen inte skall komma ut, och var är SÄPO kan man undra. Jag tror att det mycket snart kommer att ske stora terrordåd i Sverige, det råder det ingen tvekan om så ta och passa er om ni rör er ute, speciellt nu i julhandeln för ni går inte säkra någonstans längre med alla dessa terrorister som den svenska staten tagit hit.

    http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/larm-om-h%C3%B6g-sm%C3%A4ll-i-g%C3%B6teborg-1.4760598

    Även i Halmstad har det förekommit okända kraftiga smällar.

    http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/flera-sm%C3%A4llar-fr%C3%A5n-bilbrand-i-halmstad-1.4763651

  5. Ensamkommande som ljugit om ålder, ursprung och identitet är mycket viktigare, de kommer att bli ”utan bostad” samt får vänta länge på asyl, inte underligt när de ställer till ett helvete för migrationsverket med sina lögner!
    Har lyssnat i studiesyfte, detta har ÄLTATS hela dagen i SR P1
    , Sensur Radon, Propaganda 1!

  6. Hur blev det när en förföreska förgrep sig på en nationalhelgedom – se Monica Lewinsky och Lilybilly Clinton ? Anekdotiskt ! Tant Hillary fick ”canaries in the attic”.

  7. Det borde vara ett krav att innan en utnämning till minister sker borde en (psykiatrisk) undersökning göras beträffande lämpligheten…

  8. Om man som vår nuvarande (och även den tidigare) regering lovprisar invandringm av kriminella och släpper in vem som helst i vårt,land, så blir det så här. När de dessutom skrotat polisväsendet, qwblir det hela ändå värre. Dykningen av Sverige till nivån bananrepublik går,fortare och fortare.
    För 20-25 år sedan fanns ett sådant,cenario inte ens i tankevärlden.
    Vid valet 2018 måste vi välja en sverigevänlig regering och förpassa Löfven. & Co till historieboken.

  9. Det blir locket på i ALLA PK medier fram till efter valet om allt som kan utgöra grus i maskineriet för 7 klöverns chanser att göra ett bra val 2018.

  10. Det ha blivit normaltillstånd i Sverige, så inte mycket av nyhetsvärde i att blattarna skjuter råna eller elda upp bilar eller bjuder kvinnor på ”Sex Surprise” enskild eller i grupp. En vanlig dag i det nya ”trygga” Sverige.
    Trygg bara för Nysvenskar och annat löst folk.

  11. ”Feministregeringen ” är fullt upptagen med att fundera ut hur man kan ”hjälpa Svenska IS terrorister” hem från Syrien, grattis PK.

  12. Nu är det metoo som gäller det engagerar alla journalister och ministrar. Upptar alla radio och tv program som det gällde rikets säkerhet eller tredje världskriget har brutit ut.

    • Tredje världskriget är väl inget mot att nån kändis ha klappat nån praktikant på röven. Världskriget hamna kanske på plats 3 i rapoorteringen

  13. Det är härligt med sossarnas angagemang för tryggare Sverige.Dom käbblar mer omSD rasismen ,men det var bättre om dom skötte det dom är valda för.Mvh Adolf

Kommentera